Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 paź 2008, 14:33

Kamila,robilam test juz miesiac temu,teraz drugi...a @ ma byc gdzies ok 7 pazdziernika....i nie czuje sie na ciaze naprawde....wiem ze kazda jest inna....i my poza tym juz daaawno nic nie teges.....ciaza bylaby najlepszym efektem tych boli :ico_sorki:

Zborra,ja jestem pod powaznym wrazeniem Hani zdolnosci,slicznie mowi i jaka kapliwa...Maya dalej cierpi na skleroze i malo pamieta z tego co bylo w przeszlosci....

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2008, 14:36

Glizdunia a masz jakieś inne objawy typu upławy ? Może to jakieś zapalenie :ico_noniewiem: Albo torbiel ... Ja miałam kiedyś i rzeczywiście bolało, ginekolog wykrył mi go poprzez usg dopochwowe.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 paź 2008, 14:40

Kamila,no mam wrazenie ze mam @ale nie bola doslownie jajniki tylko nizej znacznie...ogolnie samopoczucie przez to mam gorsze....uplawow jakichs specjalnych tez nie mam...nie krwawie dodatkowo....ten bol znaczy to uczucie jest naprawde niekomfortowe,takie mulące ...ociezala sie czuje i mam chec lezec ciagle :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2008, 14:46

no wiec jedziemy jutro
na 8 rano mamy byc na izbie w szpitalu na traugutta
boje sie jak cholera :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
oczywiscie jedzenia dla mnie nie bedzie
bede musiala schodzic do jakiegos baru i ciagac ze sobą dziecko bo przeciez samej jej nie zostawie
jezu dziewczyny jaka ja jestem przerazona :ico_placzek:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 paź 2008, 14:50

Jagodka,szczerze wspolczuje!!a mezu jedzie z wami czy nie udalo sie tego zalatwic?kurcze no bedziesz pizze zamawiala dla siebie pod szpital :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2008, 14:51

jagódka spokojnie !!! Też ryczałam jak miałam się stawić z Wiktorem do szpitala a teraz stwierdzam, że nie było aż tak ttragicznie ! Jeśli chciałam iść wziąć kąpiel to prosiłam którąś z pielęgniarek lub sąsiadkę z sali obok, by przypilnowała małego - jednak wychodziłam wtedy, gdy spał, bo pewnie bałby zostać się z kimś obcym. Weź podusię małej, kocyk, kilka zabawek, jej ulubiony talerzyk, misia do przytulenia - te kilka rzeczy, które dobrze zna.

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

01 paź 2008, 15:49

jagodka24, masz mój nr tel, więc masz dzwonić lub smsować. Daj znać gdzie jesteście to do Was po południu zajrzę. Na traugutta nie mam aż tak daleko więc jedzonko da się dla Ciebie zorganizować :-D pewnie nawet ciepłe dowiozę. A i daj mi swój nr. Będzie dobrze.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 paź 2008, 16:00

Jagodka,widzisz..bedzie dobrze :ico_sorki: ...ja bede myslami z Wami....

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2008, 16:09

Jagódka wcale się nie dziwię, żę jesteś przerażona...ja za każdym razem jak się coś dzieje to mam panikę...pamiętam, jak musiałam kilka dni po porodzie wrócić z Hanią na oddział z żółtaczką...płakałam pół dnia...ja tu ledwo siedzę, dziecko ulewa...i płacze i mam z nią być sama...straszne! tak to jest, że mamy mają przesrane na całe życie...i zawsze musimy być z dziećmi blisko. Mam nadzieję, że jakoś to zniesiesz, że Ewcik tak pięknie o Was zadba! a y trzymamy kciuki! a wiesz co będą robić za badania? tomograf, a to video EEg też?
KUlka no ja bym więcej też nie zapłaciła...a co do takiej różnicy wieku...to fajne dla mamy, ale nie dla rodzeństwa...między mną a bratem są 4lata przerwy...i niby się dogadujemy, ale mimo wszystko to nie do przeskoczneia...no ja wiem, że u Ciebie co innego bo jesteś sama...ja mam rodziców i na prawdę mogę na nich liczyć.
Glizdunia...ja nie kapuję tej Wasze/ich służby zdrowia! :ico_puknij: toż usg to powinna być podstawa...tak zbadać to i ja mogę...podotyka się brzuch i nic nie stwierdzi...ja pierdzielę, jak ludzie tam żyją??? porażka...tu pójdziesz nawet prywatnie jak już nie chcesz czekać i wszystko się załatwi od ręki...
Sikorka mówisz, że to zostaje na zawsze? ta pustka? cholera...boję się, że jak z drugim dzieckiem ten poród będzie taki idealny, to będę z nim bardziej związana...i marzę o takim brudasku na moim brzuchu...

a ja się o ciąży dowiedziałam chyba ok.14.09...to były niecałe 3tygodnie po zajściu...ech...wzięło mnie na wspomnienia...oglądam zdjęcia z :ico_ciezarowka: i malusiej Hanutki...słodkie...
idę, bo mi dzieciak się kula po dywanie...
coś ma dziś dziwne kupy...i nie bardzo chce jeść...i jak pytam czy rosną jej zęby i czy ją bolą to mówi, że ttak...
idę może uda się ją nagrać...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2008, 16:49

jagodka24, trzymamy kciuki mocno i wierzymy ze bedzie dobrze. i super ze ewcik cie odwiedzi!

GLIZDUNIA, co to za służba zdrowia?? :ico_puknij: ja nie wiem za co ci lekarze dostaja dyplomy, chyba za jajka! (tak moj tata mowi o kierowcach jezdzacych jak piiiiiiiiiii) a Ty jeszcze sama siedzisz w w domu i sie nakrecasz, a to dodatkowo poteguje objawy. kurcze mole, może faktycznie przyledź do polski i zrób badania??

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”