Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2008, 16:17

Glizdunia no przestań...na prawdę tak myślisz? mi się wydaje, że ona tak śmiesznie gada...ale ja to rozumiem i mi się podoba...
a ciuszki nosiła...miała już dżinsiki, bluzkę z upsy daisy no i sweterek..ciocia jej założyła tak po domu, dobrze, żę mnie nie było..ale moja mama była, tylko już nic nie mówiła, żeby nie robić siary...wszystko leży superowo!
a co do pracy...wiecie co...mi się wydaje, że w naszym kraju przyszły takie czasy, że ludzie po studiach są poniewierani...i ja się zastanawiam po co człowiek te studia robi? jak ludzie bez wykształcenia się nie boją, jadą za granicę i koszą mega kasę, żyją swobodnie a my? ciągle dylematy, przeliczanie...beznadzieja
ale ja nic nie mówię, sama pracowałam w zawodzie za marne grosze, zamiast w sklepie za 2razy więcej...nie chciałam stracić kontaktu z zawodem...

[ Dodano: 2008-10-02, 16:20 ]
Doris a gdzie tak tanio kupujesz??? ja też chcę!!!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2008, 16:20

a co do pracy...wiecie co...mi się wydaje, że w naszym kraju przyszły takie czasy, że ludzie po studiach są poniewierani...i ja się zastanawiam po co człowiek te studia robi? jak ludzie bez wykształcenia się nie boją, jadą za granicę i koszą mega kasę, żyją swobodnie a my? ciągle dylematy, przeliczanie...beznadzieja
masz racje
ale ja nic nie mówię, sama pracowałam w zawodzie za marne grosze, zamiast w sklepie za 2razy więcej...nie chciałam stracić kontaktu z zawodem...
to sie nazywa oddanie!!!

[ Dodano: 2008-10-02, 16:21 ]
Doris a gdzie tak tanio kupujesz??? ja też chcę!!!
w auchanie na hali.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 paź 2008, 16:22

Doris,a widzisz Lady jednak zalezyznalezc prace choc troche pod kontem studiow...i znam wiele takich ludzi....czyli nie kazdemu to obojetne co studiuje.....mojej siostry chlopak tez juz np. ma zagwarantowana prace po studiach i chetnie konczy co zaczal....ale wiadomo ze nie kazdemu sie udaje nie?Sikorka tez studiuje to co ja interesuje i bedzie pod tym kontem szukac pracy tak? :ico_noniewiem:

Doris,mi sie wydaje ze A. nie lubi uzywanych bo w sklepach mu smierdzi i sie dusi...u niego w domu sie zawsze kupowalo nowe rzeczy,a poza tym wie ze nas stac na nowe ciuszki wiec nie chce dawac Mayci uzywanych -jako gorszych....mysle ze to sa powody :ico_noniewiem: ...ja osobiscie uwielbiam buszowac...matko ile zabawek maja,szok normalnie....a cuszkow w kazdym od groma...anglicy maja w zwyczaju kupowac w takich sklepach bo to na cel szczytny idzie zysk...

[ Dodano: 2008-10-02, 16:25 ]
Zbora,no to swietnie ze ciuszki sie sprawdzily,w domu czy nie w domu,wazne ze pasują :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2008, 16:28

Doris a ja myślę że to nei oddanie, a głupota...no, ale może coś mi z tej głupoty teraz przyjdzie.
no widzisz, ja lubię w auchan kupować, zawsze coś się trafi fajnego...tylko rzadko bywam...może się kiedyś wybiorę...ale Hania ma już tyle ubrań, że spokojnie wystarczy. ale ja mam tak, że jak już coś nosi długo, to mi ta rzecz się już nie podoba...chyba musze jej pajace jakieś cieplejsze kupić, ale poczekam jescze do listopada, bo pewnie urośnie...
Glizdunia no tak...ale ja jestem zdania, żę nawet jak stać, to w sumie frajda tak wyszukać coś bardzo tanio i extra jakość...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2008, 16:30

GLIZDUNIA, ja nie wątpie ze sa ludzie, ktorzy szukaja pracy w zawodzie, ale to chyba wyjątek...

a teraz apropo studiow ktor czlowiek sobie wybiera.
mam juz plan na sobote i niedziele, ale co z tego ze go mam?? nie wiem w jakiej grupie cwiczeniowej jestem, bo jeszcze nie ma podanego tego. napisali: "Uwaga ! - będą podane listy z podziałem na grupy ćwiczeniowe i informatyczne. Proszę sprawdzać aktualizacje na stronie" - czyli pewnie jutro sie dowiem :ico_haha_01:
ja wybralam kierunek studiow: turystyka i rekreacja, ale specjalizacje "welness & spa" i ja na razie nie widze po planie by byly jakies przedmioty z tym zwiazane...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 paź 2008, 16:30

Zborra,dlatego ja sobie chodze i ogladam.....i czasem cos kupie po cichutku i A. juz nie ma wyjscia...bo przeciez nie wyrzuci nie? :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-10-02, 16:32 ]
Doris,po nitce do klebka..pewnie wieczorem albo jutro bedzie juz cos wiecej wiadomo,ale po co tak dluuugo zwlekaja z podaniem tych informacji, :ico_puknij:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2008, 16:33

zborra, ale teraz ruszasz z wlasnym biznesem i moze jednak to bedzie oddanie zawodowi... moze zbijesz kokosy??? :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-10-02, 16:34 ]
GLIZDUNIA, bo w tej szkole wszystko robią na ostatnią chwile... dla nich liczy sie tylko to by studenci zaplacili...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 paź 2008, 16:45

moi spią jeszcze,a ja juz glodna czekam na nich :ico_olaboga: ...ciekawe ile jeszcze wytrzymam :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2008, 17:01

GLIZDUNIA, to podjedz cos sobie

u mnie Kinia tez spi...

[ Dodano: 2008-10-02, 17:13 ]
Hanutkowa wersja Misia jest super

A Maya pięknie rzuce zabawkami w dzidzie

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

02 paź 2008, 17:21

was doczytac to poprostu masakra ...
a ja dorabiamsobie w swoim zawodzie ale nie zaloze działalnosci bo zus i podatek mnie zjedza a w palcowce dostane 1500 zł co mi sie nie opłaca ... zreszta tam trzeba dojezdzac a na razie nie moge i nie mam jak zostawiac dzieci ....
wiec poczekam jeszcze ....

u mnie wiatr i deszcz i tornado chyba przez mieszkanie przeszło bo zabawki wszedzie ... no coz ale taki urok ... :ico_oczko: :ico_haha_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”