a co do smarowania po kąpieli to ja jednak używam oliwki w żelu,i do wody też leję troche oliwki ale takiej zwykłej lejacej,raz wysmarowałam go balsamem to wyskoczyły mu jakieś plamki,a po oliwce nie,więc wróciłam do oliwci,a do pupci używam puderku,a sudocrem mam na wrazie gdyby była potrzeba, bo to na odparzenia .
No wlasnie, kazde dziecko ma inna skorke i trzeba mu dobrac kosmetyki indywidualnie,Mojej Natalce po oliwce aluszczyla sie skora w nadgarstkach i zgieciach stop,a po balsamie wszystko wrocilo do normy.Niestety nie ma jednej recepty na dobry kosmetyk

Puderku tez nie mozemy uzywac,bo sie rolowal w zgieciach i odparzal wiec polozna kazala uzywac Bepanthenu po kazdej zmianie pieluszki,teraz jest ok.
wczoraj słuchałam w "dzień dobry TVN" o przdawkowaniu tej witaminy że jest niebezpieczna i że łatwo ją właśnie przedwakować więc tym bardziej jej nie daje,a poza tym sama biore witaminy dla karmiących więc tam tez jest,ja wole nie ryzykować,skoro w szpitalu mi tak powiedziała położna,to tak zrobie!!!
Tez sie nad tym zastanawialam,ale sama nie wiem,moze faktycznie nie dawac kurcze.Tutaj tez dzieci nie dostaja i zyja

Przedobrzyc jest nietrudno
ja tez nocka z głowy maly prężył sie pierdzial jak zasnol to bardzo nie spokojnie i tylko na półtorej godziny co chwile cyca i jak przysypial to kladlam go do łóżeczka a to mu nie pasowalo i zaczynal marudzic
Moja ma kryzys tak kolo 12 w nocy codziennie,tak samo prezy sie niespokojna jest bardzo,ale jak juz zasnie to jest ok.Ale ja jesdnak podaje wieczorem te kropelki,bo az mi jej szkoda taka wygieta jest