Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 paź 2008, 15:11

ciekawe kiedy saenka pokarze nam swojego Eryczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

powiem ci ze mi w szpitalu mowili o karmieniu co 3 godziny po 30 minut ,ale ja nie daje rady a raczej maly :ico_noniewiem: je jak chce i spi jak chce :ico_noniewiem: a to w cale takie dobre nie jest dla mamusi :ico_oczko: :ico_haha_01: wiec trzeba go bedzie troszke poukladac,zeby w nocy mi lepiej spal :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-10-04, 15:13 ]
dziewczynki a trzymacie jaks diete teraz no taka dla karmiacych matek czy jecie wszystko??

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

04 paź 2008, 15:58

powiem ci ze mi w szpitalu mowili o karmieniu co 3 godziny po 30 minut
dla mnie 3 godziny to luksus :ico_brawa_01: bo jak moja Natalka spadla do wagi 2600 to polozna kazala ja karmic co 2 godziny,nawet budzic zeby jadla,ja myslalam,ze umre ,taka bylam skatowana :ico_placzek: Ale teraz moje dziecko wazy juz pelne 3 kilo wiec mozemy sobie pozwolic na dluzsze przerwy :ico_brawa_01:
dziewczynki a trzymacie jaks diete teraz no taka dla karmiacych matek czy jecie wszystko
ja jem jak kon,wszystko i caly czas,a i tak chudne :ico_brawa_01: w sumie od ostatniego wazenia przed porodem waze 9 kilo mniej :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2008, 17:32

:ico_noniewiem: ja prawie nic nie jem bo nie wiem co :ico_placzek:
od przyjazdu ze szpitala zjadlam 3 bulki 2 jablka dzis troche ryzu z jablkiem i jugurt z czystymi platkami :ico_noniewiem: jakos glodna nawet nie jestem chyba jeszcze zyje emocjami :ico_oczko:
polozna mnie wkur&^ byla dzisisj u nas 7 minut :ico_noniewiem: wiecie co takie na odpierdol wszytsko ze sie chce plakac :ico_noniewiem:
na nikogo tu nie mozna liczyc :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 paź 2008, 18:18

Kurcze jak tak patrze na nie to w ogole nie moge uwierzyc w to, ze jeszcze kilka, kilkanascie dni temu byly w Waszych brzuchach :) sliczne dziewczeta i przystojni mali mezczyzni :)) biedne te malenstwa w brzuchach, ktore sa tak powygniatane na wszystkie strony i rozprostowac nog nie moga :/

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 paź 2008, 18:51

byla dzisisj u nas 7 minut wiecie co takie na odpierdol wszytsko ze sie chce plakac
a przyjdzie jeszcze , czy to była jednorazowa wizyta???
u mnie pogoda paskudna typowa szaruga ja cały dzionek jestem senna i mam doła i jeszcze płacze tak bez przyczyny . jutro mam iść na urodzinki ale jak pomyśle ze znowu wszyscy będą się pytac kiedy to wole zostac w domku .
Moja kolżanka która miała wam dac znać ze urodziłam jedzie do Hiszpanii więc napisze wam dopiero jak juz będe z małym w domku ( chyba że przekonam Jarka zeby dał wam znać :ico_szoking: ) trzymajcie się ja jeszcze odpoczywam i zbieram siły na to co mnie czeka :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
miszka

04 paź 2008, 18:52

od przyjazdu ze szpitala zjadlam 3 bulki 2 jablka dzis troche ryzu z jablkiem i jugurt z czystymi platkami jakos glodna nawet nie jestem chyba jeszcze zyje emocjami
Oj Martus zmus sie bo bedziesz plakala jak ja,tez nie jadlam 2 dni po wyjsciu ze szpitala i mala tak zleciala na wadze ze szok,bo mialam niewartosciowy pokarm i polozna jak to zobaczyla to od razu mowi jesc i pic,pic,pic,duzo,bo dziecko nie bedzie przybieralo.W pierwszym tygodniu spadek wagi moze byc MAX 10% i dokladnie tyle schudla mi Natalka,ale wydygalam ze mi ja do szpitala zabiora.Karmilam ja potem jak najeta :ico_sorki:
sliczne dziewczeta i przystojni mali mezczyzni :)) biedne te malenstwa w brzuchach, ktore sa tak powygniatane na wszystkie strony i rozprostowac nog nie moga
Dziekujemy bardzo!!!!Jak bylam w ciazy tez mi bylo mojego malenstwa szkoda ze takie powyginane i mowilam ciagle do niej ze jeszcze troszkei sobie girki rozprostuje :-D

[ Dodano: 2008-10-04, 18:55 ]
mam doła i jeszcze płacze tak bez przyczyny .
no bo pewnie urodzisz dzis w nocy :-D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2008, 20:46

mowilam ciagle do niej ze jeszcze troszkei sobie girki rozprostuje
a moja caly czas na zabke daje i zgina girki :-)
spadek wagi moze byc MAX 10% i
wczoraj ja wzyla wiec miala 3400 a wczoraj 3250 :ico_sorki:
slonko trzymam kciuki oby to juz dzis :ico_sorki:

Awatar użytkownika
miszka

04 paź 2008, 20:58

wczoraj ja wzyla wiec miala 3400 a wczoraj 3250
No to w porzadku jest!
Jezu moja sie wydziera wlasnie ,mi sie nerwy skonczyly i ja olalam,nie mam nerwow :ico_placzek: Niech sie drze,brak mi juz cierpliwosci,nie jestem jednak dobra matka :ico_placzek:

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2008, 21:26

Slonko ja tu zagladam i zagladam i czekam a wiem jakie to jest wkurzajace takie czekanie na maluszka sama urodzilam tydzien po terminie pewnie urodzisz przed wyjazdem Marioli i da rade dziewczyny zawiadomic trzymam kciuki za ciebie i zycze lekkiego porodu

dziewczyny jak tak patrze na wasze dzieciaczki takie malutkie to az samemu sie chce znowu sa poprostu przesliczne

miszka dla swojego dzieciaczka jestes najwspanialsza mama na swiecie wiec nie mysl tak sama przechodzilam chwile zalamania wiec wiem co to znaczy z kazdym dniem bedzie coraz lepiej tylko musicie sie wspolgrac
zycze powodzenia

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 paź 2008, 21:30

Niech sie drze,brak mi juz cierpliwosci,nie jestem jednak dobra matka
KOCHANA NAPEWNO JESTEŚ SUPER MAMĄ , TYLKO TROCHE ZMĘCZONA , GŁOWA DO GÓRY :ico_oczko:

Wróć do „Przedszkolaczki”