powiem ci ze mi w szpitalu mowili o karmieniu co 3 godziny po 30 minut ,ale ja nie daje rady a raczej maly

[ Dodano: 2008-10-04, 15:13 ]
dziewczynki a trzymacie jaks diete teraz no taka dla karmiacych matek czy jecie wszystko??
dla mnie 3 godziny to luksuspowiem ci ze mi w szpitalu mowili o karmieniu co 3 godziny po 30 minut
ja jem jak kon,wszystko i caly czas,a i tak chudnedziewczynki a trzymacie jaks diete teraz no taka dla karmiacych matek czy jecie wszystko
a przyjdzie jeszcze , czy to była jednorazowa wizyta???byla dzisisj u nas 7 minut wiecie co takie na odpierdol wszytsko ze sie chce plakac
Oj Martus zmus sie bo bedziesz plakala jak ja,tez nie jadlam 2 dni po wyjsciu ze szpitala i mala tak zleciala na wadze ze szok,bo mialam niewartosciowy pokarm i polozna jak to zobaczyla to od razu mowi jesc i pic,pic,pic,duzo,bo dziecko nie bedzie przybieralo.W pierwszym tygodniu spadek wagi moze byc MAX 10% i dokladnie tyle schudla mi Natalka,ale wydygalam ze mi ja do szpitala zabiora.Karmilam ja potem jak najetaod przyjazdu ze szpitala zjadlam 3 bulki 2 jablka dzis troche ryzu z jablkiem i jugurt z czystymi platkami jakos glodna nawet nie jestem chyba jeszcze zyje emocjami
Dziekujemy bardzo!!!!Jak bylam w ciazy tez mi bylo mojego malenstwa szkoda ze takie powyginane i mowilam ciagle do niej ze jeszcze troszkei sobie girki rozprostujesliczne dziewczeta i przystojni mali mezczyzni :)) biedne te malenstwa w brzuchach, ktore sa tak powygniatane na wszystkie strony i rozprostowac nog nie moga
no bo pewnie urodzisz dzis w nocymam doła i jeszcze płacze tak bez przyczyny .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość