Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

05 paź 2008, 09:51

ananke, prosimy o zdjęcie :ico_sorki:
będzie, będzie :-D tylko z juterka, bo dziś jak w każdą niedzielę mało będę przy kompie...

a u Was jakie plany na niedzielę?

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2008, 09:51

a mówilam wam że juz kupilam myjkę z podstawką smoczki uspakajające:) torbę do szpitala torbę na butelki:) a to gryzaczek pieluchy:) i szczotke do butelek z aventu:)

[ Dodano: 2008-10-05, 09:53 ]
ananke, no jak zwykle w weekendy nas malo:) a mi sie opryszczka zrobila ... ja nie wiem jakie plany chyba pojedziemy do rodzicow na obiad....a potem moze naleczow lub kazimierz o ile dobrze bede sie cuzla bo jak naraziena nic nie mam ochoty,.... na buzi troszke spuchlam i strasznie mnei migdaly bola...ehhh ale zal pogody nie wykorzystac!

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

05 paź 2008, 10:04

HEJ:)
ananke miłego spacerku :ico_brawa_01:
u Was jakie plany na niedzielę?
U nas na razie paskudna pogoda,więc na spacer się nie zapowiada.Po południu przyjdzie do mnie mama,na szczęście nie muszę gotować obiadu bo mam gołąbki z wczoraj :-D
Miłej niedzieli :-)

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 paź 2008, 10:12

My dzisiaj, jak prawie co tydzień, bierzemy do siebie córkę B. Może pójdziemy do jego rodziców i na pewno na jakiś spacer, więc też mnie raczej dzisiaj nie będzie przy kompie.

Ja wczoraj kupiłam rękawiczki dla małego do szpitala i dwie czapeczki, a dzisiaj na Allegro laktator.
http://www.allegro.pl/item451799660_lak ... ratis.html

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2008, 10:42

Witam :-) , ja już po śniadanku, słonko świeci, ale jest strasznie zimno. Mąż na rybach, potem zjemy obiadek, pojedziemy do jego siostry i rodziców , a na 16 jedziemy na kawę do znajomych.
Miłego dnia! :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-10-05, 11:09 ]
a mówilam wam że juz kupilam myjkę z podstawką smoczki uspakajające:) torbę do szpitala torbę na butelki:) a to gryzaczek pieluchy:) i szczotke do butelek z aventu:)
nie wspominałaś nam, zrób zdjęcia i wstaw :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

05 paź 2008, 13:12

hej laseczki kochane moje :-) my właśnie wróciliśmy z kościoła i teraz jemy rosół. Na drugie schabowe i marchewka i surówka. Pogoda nawet ładna dziś, świeci słonko ale jest zimno.

Widzę, ze nowa szata graficzna naszego forum się pojawiła, fajnie :-)

Byliśmy wczoraj w szkole rodzenia i było o porodzie wszystko i dziś dalszy ciąg. Mają być też ćwiczenia oddechowe i na piłce ale ja pewnie nie będe ich wykonywać, chyba, ze jakoś deliktanie.

Moja mała spokojna. Założyłam sobie zeszycik i notuję tam kiedy sie ruszała i kiedy brzuch mi się napinał, żeby wiedzieć mniej więcj jak często zdarza mi się na dobę to twradnienie. Na wykładach była wczoraj babka z canpolu i prezentowała ich produkty i na koniec dostaliśmy gadżety, fajnie nawet. Właśnie się rozglądamy za laktatorem i tym podobnymi rzeczami.

M. cały dzień wczoraj pracował i nie miałam możliwości napisać.

Pozdrawiam gorąco, buźka

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2008, 13:44

ja już po obiedzie, coś mi nie podszedł i prawie nic nie zjadłam, pewnie nie byłam aż tak głodna, karar mnie męczy, zaraz wyjeżdżamy, do napisania wieczorem :ico_oczko:

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

05 paź 2008, 14:10

Coś cichutko tu dzisiaj,pewnie wszystkie :ico_ciezarowka: wybrały się w gości:)
Ja idę zrobić sosik do gołąbków.
Mają być też ćwiczenia oddechowe i na piłce ale ja pewnie nie będe ich wykonywać, chyba, ze jakoś deliktanie.
aniabella, tylko nie szalej za dużo :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

05 paź 2008, 14:48

secret25, juz wiesz co tam ie w brzuszku kryje?? Ja juz sie lepiej czuje. Posprzatalam sobie, niedlugo idziemy na zakupy, bo w lodowce pustki.
A zeby nie ylo ja sie lecze metodami naturalnymi. Heatka z lipy z miodem, masc majerankowa to podstawa, tylko na goraczke jak mam wysoka to biore jakas tabletke. Uwazam ze jak nie ma potrzeby sie szprycowac to nie warto. Jeszcze troszke w nosku mi siedzi, musze sobie syrop prawoslazowy dokupic bo kaszel jeszcze mam.

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

05 paź 2008, 15:04

a my już po obiedzie, najadłam się jak nie wiem. Teraz poleżę chwilę i będziemy się zbierać do szkoły rodzenia, o 16.15 umówiliśmy się z koleżanką i razem pojedziemy.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”