BEREK :)
JAGNA - ojj, wspolczuje, wyobrazam sobie jak musialas sie wystraszyc...
dobrze, ze z malym wszystko ok i skonczylo sie tylko na dwoch szwach, nie ma wstrzasnienia mozgu, albo jeszcze czegos gorszego...
co do @, rozumiem, ze jak sie karmi piersia, to raczej nie powinna sie ona pojawic??
dokarmiam malą czasem butelką, ale staram sie bardzo nie rezygnowac calkiem z piersi...
a mam do Was pytanie? od kiedy nie karmicie juz piersia w ogole? i jakiej wody używacie do przygotowywania maluchom mleka modyfikowanego??
MARGARITA - ja bym w takim razie tez poprosila o pomoc przy tej chuscie - mialam nie kupowac, ani nie szyc, ale pomyslalam sobie, ze jak zostaje na 13 godzin sama w domu z Malą, to moze przydalaby mi sie chusta, jak na przyklad musze wyjsc na kilka minut z psem na dwor... nie bede wtedy musiala wystawiac wozka (nieraz pada deszcz i wychodzimy tylko na chwilke) tylko ubiore mala i zawine w chuste...
jak bys mogla - napisz mi z jakiego materialu uszylas chuste, wymiary, no i w ogole wszystko..., please...
mysle, ze warto nosic malenstwo w takiej chuscie, bo to chyba dobre dla bioderek... a ja wlasnie w najblizsza srode jade z Malą na usg... i troche sie boje...
proszę więc o pomoc...
no i czekam na fotki!!!!!!!!!! umieram z ciekawosci!!!!!!!!!!
z jakiej stronki w koncu korzystalas, zeby nauczyc się wizac te chuste?? rzeczywiscie jest to takie proste????
[ Dodano: 2008-10-06, 10:14 ]
acha, musze sie pochwalic, ze caly czas chudne bez zadnej diety i waze juz 6 kg mniej niz przed zajsciem w ciaze
chcialabym zrzucić jeszcze te 4 kg i dobic do 60 kg :)
[ Dodano: 2008-10-06, 10:26 ]
JAGNA - ja bede robic chrzciny w swieta Bozego Narodzenia :)
ja tez przejrzalam wczoraj szafe z ciuszkami malej i okazalo sie, ze te rzeczy, ktore podostawalam nadaja się nie powiem do czego... albo sa przez glowe, albo maja zapiecia na pleckach - bez sensu
czuje, ze co rozmiar bede kupowala malej nowe rzeczy na allegro...
najwygodniej mi jest jak mala ma na sobie po prostu body i spiochy, albo jest w pjacu, wiec takie rzeczy tylko kupuje... wczoraj juz zamowilam na allegro w rozm. 62
a Twoja niunia jaki rozmiar juz nosi??
ale sie napalilam na ta chuste, poprosze tesciowa, zeby mi uszyla :)
[ Dodano: 2008-10-06, 10:40 ]
a moja mala Zuzia ma ciemieniuche...
to jeszcze nie jakies okropne stadium, nie ma takich zoltych łusek, ale wyglada tak, jakby miala łupież...
smaruje glowke oliwka przed kapiela, zakladam czapeczke, potem wyczesuje szczoteczka i potem myje glowke w kapieli, ale jak na razie nie ma duzej poprawy...
i ta ciemieniucha jest tylko z tylu i na bokach glowki tam, gdzie skora ma kontakt z jakims podlozem... z przodu, ani na czybku glowy nie ma