E to szybciutko przybiera na wadzemala spadla a dzis ja wazylysmy i ma juz wiecej niz po urodzeniu

E to szybciutko przybiera na wadzemala spadla a dzis ja wazylysmy i ma juz wiecej niz po urodzeniu
Jednym slowem uroki poczatkow z naszymi dzidziamipotem stara rutyna cyc kupa przewijanie znowu cyc czkawka cyc 1h spokoju kupa cyc... i tak bez konca,,,,
no wlasnie ja po takim maratonie wymieklam i dalam butle.Ale teraz jest lepiejpotem stara rutyna cyc kupa przewijanie znowu cyc czkawka cyc 1h spokoju kupa cyc... i tak bez konca,,,,
nawet bardzo niedlugoA ja kulam sie dalej i czekam a tu nic Ale juz nie dlugo
Ja tez jakby lepiej dzisiaj,chyba ja ten brzuszek juz nie bolal,zupelnie inne dzieckou mnie w miare,właściwie to dobrze,mały tylko raz obudził sie na cycusia,rano zrobił juz kupcie zjadł i spi sobie dalej smacznie
Bo juz panienka coraz starsza to coraz fajniejsza i bedzie tylko lepiejJa tez jakby lepiej dzisiaj,chyba ja ten brzuszek juz nie bolal,zupelnie inne dziecko
Kochana nie nerwuj sieU nas pada i pada nawet nie ma jak z nim wyjsc ale powiem wam ze zawsze jak jedziemy na zakupy to ma takie nerwy ze najchetniej wszystkich bym pozabijalanormalnie szlak mnie trafia
no nic ide bo maly sie wierci pewnie chce cyca nocka znow z glowy bedzie
mi sie zaraz plakac chce jak ona placze
Widze ,ze u wszystkich tak samo,mi tez sie juz zdarzylo powiedziec :no czego ty chcesz????Nie drzyj sie juz tak!!!!!Nerwy puszczaja czasami,czlowiek nie wie o co chodzi takiemu malenstwuwczoraj w nocy nie wytrzymalam i z nerwami mowie do niego no co ty chcesz
Oj chyba tego musze sprobowac,bo normalnie zwariowac mozna,biedni ci moi sasiedzi,ta piszczy nie placze,ale tak donosnie ,ze mnie normalnie mnie wczoraj leb rozbolal,musialam wziac paracetamol!tak ze gleboki wdech i wydech i postarac sie nie nerwowac
Jakos inaczej niz na wrzesniowkach,kazda zabiegana,nie ma czasu sie w tylek podrapacwitam co tu dzis tak pusto!?
Jej moze grypa zoladkowa,meczoce ale szybko przechodzi na szczesci!a moja Natalka robi takie polplynne kupki ,czy to normalne?Bo sie martwie czy to nie biegunkaza to moja córcia chora i musialam wstawac do niej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość