Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 paź 2008, 12:59

Meraba wpadam się ładnie przywitać, powiem, że było cudownie
zdjęcia podeślę później
i postaram się poczytać co tam u was
nella, ponieważ mam Cię na tej stronie to powiem tylko tyle masz cudowne zdjęcia czy to jakaś sesja była jak tak to ja poproszę o zdjęcia na maila, a jak wysyłałaś to przepraszam ale jeszcze się nie dokopałam
buziaki dla Was i uciekam się oporządzić
Jaś mi się pochorował zdecydowanie nasz klimat mu nie pasi :ico_oczko:

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

08 paź 2008, 10:40

No wiecie cooooooooooooooo :ico_szoking: Gdzie wy wszystkie jesteście czy to już wakacje czy coooooooooooooo :ico_szoking: Witaj Riterko jak po wczasach, no jasne że mu niepasi u nas tak zimno, i deszczowo :-)

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

08 paź 2008, 11:43

Hej dziewczynki meldujcie się tu co z wami ?
Riterko - witaj i opowiadaj jak było :-) buziaczki dla Jasia :ico_buziaczki_big: niech zdrowieje.

[ Dodano: 2008-10-08, 13:58 ]
MAKSIU :ico_haha_02: :ico_brawa_01: :ico_haha_02:
:064: :509: :517: :512: :523:
Z serca płyną te życzenia: w datę Twego urodzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, uśmiech stale miej na twarzy, niech się spełni o czym marzysz.
:523: :524: :527: :528: :525: :529: :521: :520:
:581: :ico_urodzinki: :ico_tort: :ico_brawa: :ico_urodzinki: :ico_tort:
:ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
ciocia Edulita i Niki

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 paź 2008, 14:04

Witam

Dla Maksia z okazji urodzin dużo radości zdrówka i wszystkiego naj naj, buziaczki :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Obrazek

[ Dodano: 2008-10-08, 14:11 ]
A u nas zęby w natarciu cały czas piątki, dzisiaj mały zaliczył glebe przyciął sobie policzek od środka, jak nie wiem co za chłopaczysko mi rośnie ciagle coś sobie zzrobi, nie można na sekunde z oka spuścić :ico_noniewiem: teraz spi ale zaraz pewnie wstanie.
W piatek mieliśmy dziesiata rocznicę ślubu ale imprezy nie było, mąż musiał jechac na pogrzeb do rodziny, w sobotę przyjechali teście i wypiliśmy szmpana.

Widzę, że mało nas tutaj ostatnio

Edulitko- zdjecia cudne mała jest słodziutka a na działce masz ładniutko

Riterko- dawaj foty

Nell- lasencja z Ciebie nieziemska ładniutka ta sesja :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

08 paź 2008, 14:21

Witam kochaniutkie,

na początek zdróweczka dla dzisiejszych jubilatów ,tylko słonecznych dni i tylko uśmiechu na buźkach dla Lilci , Maksia i Jasia :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

strasznie nas mało ostatnio,ja też mało całkiem zaglądam ,ale z Bartkiem się nie da.Tak mi pomaga w pisaniu,że na kompa mam czas tylko wtedy kiedy śpi :ico_placzek: .Poza tym uwielbia,żeby się z nim bawić i w ogóle też trzeba tak pilnować bo sam zaraz coś psoci :ico_oczko: :ico_nienie:

Elu odwezwij się ,napisz choć słówko.Mam nadzieję,że wszystkie wątpliwości zostały już rozwiane i czemu w ogóle podejrzewacie u Jasia autyzm,przecież rozwija się prawidłowo :ico_noniewiem: .Zajrzyj choc na chwilkę :ico_sorki:

Nellu znów nie dostałam od Ciebie fotek,bo dziewczyny chyba więcej widziały :ico_oczko: niż ja.W każdym razie moja poczta czeka na przesyłkę i niech ti już bedzie ostatni raz :ico_nienie: takie zaniedbanie :ico_oczko:

Edulitko podzielam zdanie koleżanek,Niki śliczna , dziełaczka wypielegnowana ,ze hoho :-D

idę sobie kawkę zrobić ,bo mnie głowa pobolewa,może po kawusi przejdzie

[ Dodano: 2008-10-08, 14:31 ]
Jeszcze dla Tomka i Hani -moc buziaków z okazji ich święta :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 paź 2008, 15:01

Witam
dziewczęta
obiecuję skrobnę coś więcej ale mam mały sajgon z Jaśkiem antybiotyk i znowu mi w nocy charczał, więc ogólnie jest do pupy :-D
Liluniu, Jasiu, Tomeczku i Maksiu z okazji Waszych urodzin moc życzeń, szczęścia, zdrówka uśmiechu i pociechy dla rodziców

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
edulita

08 paź 2008, 15:20

dla Lilci i Jasia moc buziaków i samych pogodnych i szczęśliwych chwil w życiu :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
:sylwester: :gitara: :520: :523: :527: :526: :525:

Dla was Mery też życzenia pomyslności małżeńskiej :ico_prezent: niech następne 10 lat będzie jescze lepsze.

Awatar użytkownika
asiapanda

08 paź 2008, 18:00

[center]STO LAT MALUSZKI [/center]

[center]Mocne uściski dla Lilci Maksia i Jasia wszystkiego naj naj z okazji urodzinek[/center]

[center]Obrazek[/center]

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 paź 2008, 19:12

Moc buziaków dla Naszych kolejnych DWULATKÓW :ico_buziaczki_big:

Obrazek

też mam nieciekawie w domu bo Joachim chory,gorączkuje... tak więc troszkę mniej na kompie jestem.

naraie tyle.

Awatar użytkownika
nella
Mistrz pióra
Mistrz pióra

08 paź 2008, 20:57

Dziękujemy kochaniutkie za pamięć i miłe życzenia :-D
Ja również przyłączam się do życzeń dla Lilci i Jasia :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

ObrazekObrazek

Straszne to miłe jak tyle ciotek o nas pamięta. Bardzo się cieszę, że Was mam KOCHANE :ico_sorki:

Uciekam bo jubilat wzywa z łóżeczka :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”