Awatar użytkownika
lalunia
Trzy tysiące lat minęło...

07 mar 2008, 19:39

ja też :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-03-07, 18:43 ]
właściwie szybko mi ta ciąża zleciała, nie wiem czy jestem nacieszona tym brzucholkiem :ico_haha_01: co nie znaczy że mi nie jest ciężko i dolegliwości mi nie przeszkadzają grrrr

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 mar 2008, 19:44

lalunia pisze:ja też :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
tak wam zazdroszczę że możecie rodzić naturalnie ja cesarki bardzo źle przechodziłam teraz po tej ostatnie dawali mi leki coś takie jak morfina a ja i tak ryczałam z bólu a do tego ruszać sienie mogłam no i podczas samej cesarki zaczęłam tracić przytomność za szybko mi ciśnienie spadało a oni zaczęli panikować i mi coś podawać kiedy już doszłam do siebie nie mogłam przestać o tym myśleć co by było jakby to co zaczęli mi podawać nie zaczęło działać gdyby mnie nie uratowali kto by zajął sie moimi dziećmi coś strasznego :ico_placzek:

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku

07 mar 2008, 19:46

kamila torun mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze,mogli by chociaz sprobowac wywolac,a moze u ciebie kroplowka od razu by zadziala
ale tak to jest,nie ma rownego taktowania ludzi na tym swiecie i chyba dlugo nie bedzie.
jak nie masz gory pieniedzy albo dobrych znajomosci to porazka,moja siostra ma powazne problemy i mama mi mowila jak oni ludzi traktuja ociagaja sie odsylaja ,jak dostala skierowanie to najpierw na jedno badanie,pozniej dopiero na drugie,a oba nie uniknione i tak sie wszystko przeciaga a ona cierpi,ale kogo to obchodzi :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
a teraz jak nam zafunduja w polsce reforme sluzby zdrowia to juz wogole szkoda gadac

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 mar 2008, 19:51

monika83 pisze:a ona cierpi,ale kogo to obchodzi :ico_zly:
a co jest twojej siostrze jeżeli mogę spytać i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-03-07, 18:52 ]
To tak na poprawę humorku dziewczyny jako że jutro jest dzień kobiet http://pieknyposlaniec.pl/4785 mam nadzieję że wam się spodoba :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 mar 2008, 23:37

Kurde ale strasznie działa TT od 2 godz próbuję wejść i nic dopiero za ntym razem się udało. A mnie ciekawi co u Dony bo dość długo się nie odzywa???? Nawet nie wiecie jak bardzo chciałaym byc juz po wszystkim.
Najgorszą jak na razie dla mnie dolegliwośćią jest wstawanie z łóżka a w szczególności po nocy bo wtedy boli nie dosłownie wszystko a najgorzej pachwiny :ico_olaboga:

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 mar 2008, 23:40

zirafka, no ja tez dopiero teraz weszlam, biedna jestes kochna, ja tez nie wiem co ze mna bedzie , moja lekarka jest ordynatorem w innnym szpitalu i 50km od poznania , ja bym chcial rodzic tutaj u mnie, i tez nie wiem ile przenosze ciaze i czy nie bede miala cesarki nic juz nie wiem i jestem chwilami załamana.

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 mar 2008, 23:46

Basia a mi dzis gin powiedział, że mam być już gotowa więc powoli przygotowywuję się psychicznie do tego wszystkiego co mnie czeka. a najlepsze jest to , że mój gin nie pracuje w szpitalu :ico_szoking: no ale cóż co ma bć to będzie. Nie ja pierwsza i nie ostatnia. :ico_oczko:

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 mar 2008, 23:46

Ika202, juz ci pisze, w 2002 mialam oparacje na jajniku bo mialam torbiel ktorego nie dalo sie usunac laserowo, a w maju 2007 usuwali mi ciaze pozamaciczna, a po godzinie otwierali mi 3 raz brzych zeby usunac jajowod bo mi ta ciaza pekla w nim ale chcieli go uratowac niestety nie dalo sie i musieli mnie operowac jeszcze raz i usuneli mi jajowod bo dostalam krwotoku, ale juz w czerwcu zaszlam szczesliwie w ciaze, dochodzilam do siebie bardzo szybko mimo tego roscharatanego brzucha, blizna szybko sie zgoiła i jest mala. ale moja lekarka tez mi mowila ze niebespiecznie jest tyle razy otwierac brzuch :ico_oczko: bedzie dobrze.

monika83

07 mar 2008, 23:47

Ika202 pisze:a co jest twojej siostrze jeżeli mogę spytać

jak miala 10 lat to miala operacje usuwany guz na nerwie wzrokowym i nie widzi na to oko i teraz po dziesieciu latach jej sie odnowil :ico_placzek: ,zrobil stan zapalny :ico_placzek: i ten guz uciska ja tam gdzies a to strasznie boli,a oni sie ociagaja z badaniami jak by sie pospieszyli to moze udaloby sie usunac jakims tam laserem,a jak sie rozrosie to znow mosieli by jej glowe otwierac :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_olaboga: ona juz sie tyle nacierpiala w zyciu juz miala dwa razy trepanacje czaski :ico_olaboga: :ico_placzek: i tak bym chciala zeby sie tym razem obylo :ico_sorki:
dziesienc lat temu to byla w centrum zdrowia dziecka w warszawie,to miala naprawde dobra opieke i wszystkie badania,operowal ja bardzo dobry lekaz,ale teraz jest dorosla tam sie zglosic nie moze :ico_placzek:

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 mar 2008, 23:49

no moze nie taka mala ma okolo 11 cm :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-03-07, 22:54 ]
no nie taka mała bo ma 11 cm :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-03-07, 22:55 ]
dobranoc ide spac :ico_spanko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”