[ Dodano: 2008-03-07, 18:43 ]
właściwie szybko mi ta ciąża zleciała, nie wiem czy jestem nacieszona tym brzucholkiem

tak wam zazdroszczę że możecie rodzić naturalnie ja cesarki bardzo źle przechodziłam teraz po tej ostatnie dawali mi leki coś takie jak morfina a ja i tak ryczałam z bólu a do tego ruszać sienie mogłam no i podczas samej cesarki zaczęłam tracić przytomność za szybko mi ciśnienie spadało a oni zaczęli panikować i mi coś podawać kiedy już doszłam do siebie nie mogłam przestać o tym myśleć co by było jakby to co zaczęli mi podawać nie zaczęło działać gdyby mnie nie uratowali kto by zajął sie moimi dziećmi coś strasznegoja też![]()
![]()
a co jest twojej siostrze jeżeli mogę spytać i mam nadzieję że wszystko będzie dobrzea ona cierpi,ale kogo to obchodzi
jak miala 10 lat to miala operacje usuwany guz na nerwie wzrokowym i nie widzi na to oko i teraz po dziesieciu latach jej sie odnowila co jest twojej siostrze jeżeli mogę spytać
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość