Zirca ma juz przy sobie swojego kropka

dziewczynki gratuluje jeszcze raz

[ Dodano: 2008-10-09, 01:53 ]
my dzis bylismy na zakupach bylam u fryzjera kupilam sobie kurtke w ktora wchodze

No to gratuluje kochanaA my właśnie wróciliśmy z pierwszego prawdziwego spacerku
No mowilam,ja tak codziennie robie,musze z nia lazic bo dzieki Bogu pazdziernik a ja w krotkim rekawkau tak goraco u nas,wiec korzystam ,bo jak zaraz zawisnie deszcz to bedzie lalo do marca i juz nigdzie nie wyjdziemymialas racje nakarmilam ja bach do wozka i nic nie ryczala
Matko!za jaki to okres taka kwota zawrotnaa i do tego rachunek za prad jakies 500 euro
A do mnie pojutrze przyjezdzamama jutro w nocy wyjezdza
Wiesz co,moja Natalka tak ma wieczorem,ja sobie tlumacze ze to kolki bo codziennie o tej samej porze sie tak prezy,potrafi ja ten bol ze snu wybudzic i tak przez sen sie prezy i placze,kupki miala strasznie rzadziutkie przez 3 dni,teraz jakby lepiej,chociaz czytalam ze karmienie piersia ma dzialanie przeczyszczajace i nie trzeba sie przejmowac rzadkimi kupami,byle nie bylo w nich sluzu albo ropykupa ciagle go brzuszek boli ja ja robi mocno sie preży choc kupki ma rzadkie wiec nie wiem o co chodzi moze bede jesc tylko owsianke to mu minie
rachunek sam za prad to 256 euro a 300 e to kaucja jakas normalnie szlak mnie trafia bo w przyszlym tygodniu jeszcze za chate trzeba zaplacicMatko!za jaki to okres taka kwota zawrotna
super fajnie miec kolo siebie mameA do mnie pojutrze przyjezdza na 10 dni Boze,ale sie ciesze
u mnie z tym prezeniem to prawie p rzy kazdej kupci az mi sie plakac chce pojade do apteki i zapytam o cos na kolki choc sama lekarka mowila mi o inflacolu moze za rzadko mu daje dzis bede dawac co drugie karmienieWiesz co,moja Natalka tak ma wieczorem,ja sobie tlumacze ze to kolki bo codziennie o tej samej porze sie tak prezy,potrafi ja ten bol ze snu wybudzic i tak przez sen sie prezy i placze,kupki miala strasznie rzadziutkie przez 3 dni,teraz jakby lepiej,chociaz czytalam ze karmienie piersia ma dzialanie przeczyszczajace i nie trzeba sie przejmowac rzadkimi kupami,byle nie bylo w nich sluzu albo ropy
Teraz juz lepiejrachunek sam za prad to 256 euro a 300 e to kaucja jakas normalnie szlak mnie trafia bo w przyszlym tygodniu jeszcze za chate trzeba zaplacic
Wiesz ja dzis normalnie tak mialam dosc,ze powiedzialam do wrzeszczacej Natalki :zamknij gebe,bo zwariujeu mnie z tym prezeniem to prawie p rzy kazdej kupci az mi sie plakac chce pojade do apteki i zapytam o cos na kolki choc sama lekarka mowila mi o inflacolu moze za rzadko mu daje dzis bede dawac co drugie karmienie zobaczymy
tez wlasnie tak czytalam-moja tez ma luzne kupki i do tego odblaskowo zolteczytalam ze karmienie piersia ma dzialanie przeczyszczajace i nie trzeba sie przejmowac rzadkimi kupami,byle nie bylo w nich sluzu albo ropy
do tego rachunek za prad jakies 500 euro ta moja durna landrotka zglosila nas do elektrowni ze teraz na moje nazwisko rachunki beda dochodzic i musimy zapacic 300 euro kaucji
a mi poloznaze to i ta kazala z tym robic bo mowi ze i tak ta piewsza skorka i tak sie zluszczyMartus na ta sucha skore dostalam od lekarza krem E45 do suchej skory noworodkow,rewelacja,skorka jak aksamit,smaruje ja cala,bo nawet na czole ta pierwsza skorka i tak i sma suchutka skorke
to widze nie ze nie tylko mi...strasznie mi brakuje nerwow
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość