dziękuje kochanamargarita punkcik dla Joanny dodany
Shoo wole miec spokoj na jakis czas bez ciaglego myslenia czy lyklam czy nie albo zapomne i potem stres a dwojka lobuzow mi zupelnie wystarczyo rety
a dlaczego nie chcecie tabletek?
Ale Mirena jest podobno dobra dla kobiet "starszych" - sama nie wiem jak mam to rozumieć, tak słyszałam.Jagna30 napisał/a:
szkrab, z tego co wiem 1500 zl u mojego lekarza...Mirena na 5 lat
Tak naprawdę po przeliczeniu kosztu tabletek na 5 lat wyjdzie mniej więcej tyle samo kasy, a kłopotu nie ma. Nie trzeba pamiętać o łykaniu, ani o wstrzemięźliwości gdy się zapomni.o rety
Gdyby nie Ty kochana wydałabym pewnie te 200 zl, a tak to uszyłam sobie za 40 zł i jest rewelacja.margarita83, dzięki za punkcik ale nie trzeba było. Służe radą jak potrafię.
no okej, ale to jest na 5 lat! a co jak za rok, dwa, trzy Ci sie odmieni i bedziesz chciala miec kolejne dziecko? mozna wtedy te wkladke wyciagnac?Tak naprawdę po przeliczeniu kosztu tabletek na 5 lat wyjdzie mniej więcej tyle samo kasy, a kłopotu nie ma. Nie trzeba pamiętać o łykaniu, ani o wstrzemięźliwości gdy się zapomni.o rety
Wkładkę można wyjąć kiedy się chce i mieć kolejne dziecko.no okej, ale to jest na 5 lat! a co jak za rok, dwa, trzy Ci sie odmieni i bedziesz chciala miec kolejne dziecko? mozna wtedy te wkladke wyciagnac?
Uważaj dziewczyno bo masz trojkę dzieci i masz dla kogo żyć!!!Ja na chwilke,musze Wam powiedziec ze rano miałam krwotok.
popieram!Taka dieta to porażka jeszcze dla kobiety 2 m-ce po porodzie - sorki Jagna ale to mało odpowiedzialne z Twojej strony
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości