Wiolaw podziwiam za samodzileny remont ja mamw domu budowlanca ktory ma przerost ambicji czasami i nawet sama bym nic nie mogla zrobic choc umiem..jednak wielu rzeczysie przy nim nauczylam
Natashka, ja niestety zawsze jestem zdana na siebie , bo mój mąż to typowy komputerowiec i jak patrzę jak on coś próbuje zrobić to mnie ponosi i robię sama, a teraz jest na delegacji wiecznej więc zostalam sama
[ Dodano: 2008-10-10, 09:22 ]
a tak wogóle to się nie przywitałam
dzieńdoberek
PAULINKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,SAMYCH POGODNYCH DNI,ZERO PROBLEMÓW A JAK NAJWIĘCEJ MIŁYCH NIESPODZIANEK W ŻYCIU
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
ja lubie takie rzeczy,tzn np malowanie, gruntowanie,czy drobne prace "budowlane" hehe..zawsze jestem chetna do pomocy,tylko szkoda ze T uwaza ze wszystko najlepiej zrobi on sam
Hoho weekendowe pustki ,u nas pogoda superowa ciepło i słonecznie Wikula wstanie to mykniemy na plac zabaw
Jutro jedziemy sobie na wies ,wracamy w poniedzialek
hej frydziu
milego pobytu na wsi zycze...
u nas tez pieknie i sloecznie,taka prawdziwa zlota jesien jest heh
szkoda tylko ze z malym na spacer wyjsc nie mog..jeszcze z dwie dawki antybiotyku mu zostaly,ale mysle ze w ponidzialek na spacerek bedzie mozna juz pojsc...
ja juz na dzis obrobiona,pranko wywiesilam na dworzu,poprasowalam,posprzatalam,uspilam malego i zaraz jade z przyjaciolka na zakupy..dzis na obiadek robie pizze wiec jade po pieczarki i drozdze