jesli chodzi o przepis na ciasto to masz go tutaj na stronie fan klubu pizzy http://pizza.kipme.pl/ :) . jesli chodzi o puszystosc to zalezy wszystko od ciebie, jakie lubisz takie zrob. im wiecej ciasta ulozysz na brytwannie tym bardziej wyrosnie i bedzie puszyste. jak rozwalkujesz na cieniutko i polozysz duzo skladnikow na ciasto to ono wowczas nie wyrosnie dobrze i bedzie plaskie. wszystko kwestia gustu. soso najlepiej zrobic z przecieru pomidorowego takiego w kartoniku + bazylia + oregano + pierz i sol :)macie może sprawdzony sposób na ciasto i sos do pizzy? chciałabym spróbować zrobić w domu ale jakoś nie wiem do końca jak się zabrać. i czy lepiej żeby ciasto było puszyste czy plaskie?
Wróć do „Kuchnia - ulubione miejsce w domu ;-)”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość