Cześć Laski
Masz wybitnie zdolne dziecko,pewnie po mamusi
pewnie tak, wady są po tatusiu, hehe, żartuję.
Caro, leć w te pędy do lekarza! Ja też pójdę, ale do ogólnego. Wczoraj po kąpieli, jak smarowałam się balsamem, wyczułam pod pachą dwa guzki
Zaj..ście się wystraszyłam. Na solarium już byłam, zatoki nie bolą
Za to brzuch piecze
O tym socjalnym to nic nie napiszę. Ja dostawałam na Julkę 48 zł miesięcznie
Na jumbo packi nie starcza
Mróweczka, próbowałam ją nagrać, ale na widok aparatu przestaje gadać, a dyktafon w komórce źle zbiera dźwięki. Ale może kiedyś się uda
Wracaj szybko.
Lecę kolację robić. papa
[ Dodano: 2008-10-14, 21:02 ]
I znów nikogo nie ma....
A co Julce było?? Nie wiem, chyba nagły atak czułości. Przez ostatnie dwa wieczory kąpał ją R itd, a ja się chowałam w drugim pokoju. I jak Julcia pytała gdzie mama, to mówił jej, że w szkole
I wyobraźcie sobie, że ona bez żadnego ale kładła sie do łóżeczka i spała prawie dwie nocki. Teraz ja ją wykąpałam i też pięknie zasnęła... Ciekawe jak noc minie.
dziś cały dzień siedziała z moja mamą, bo mnie nie było. Ponoć była bardzo bardzo grzeczna i pomagała przy gotowaniu obiadu- w ogóle teraz cały czas patrzy w garnki i miesza:
Każda akcja na kuchence jest przez nią dopilnowana
I każe sypać sól i cukier, do wszystkiego
A jak weszłam do samochodu, jak przyjechali po mnie to ona od razu: mama, dawaj many many
Materialistka jedna
[ Dodano: 2008-10-14, 21:07 ]
Katrin, czy Ty masz ten nr gg co kiedyś?? Bo ostatnio cały czas jesteś dostępna, co jest rzadkością u Ciebie
I miałaś opis:
oglądam meczyk Legii, co mi jakoś nie bardzo do Ciebie pasuje... Jak sprawdziłam w katalogu to jakiś Łukasz tam figuruje