witam sie i ja
piekna pogoda my po spacerku a Igusia wlasnie robi kupke i to wielka jak slysze
od wczoraj mam jakies ciezkie dni nie ze z mala tylko tak jakos sama ze soba...ale nie wazne
ale ty parzysz taki zwykły z torebek? i najlepiej to podawac na cieplo czy temperatura pokojowa ma byc? a wie moze ktoras czy jak odciagne pokarm to musze od razu do lodowki go dac czy moze pobyc w pokoju jakies dwie godziny trzyJa parze slabiutki rumianek i w tym doslownie na sekunde zanurzam torebke z koprem wloskim.
Ja tez miewam gorsze dni,ale to mija,nie przejmuj sie ,jutro bedzie lepiejnie ze z mala tylko tak jakos sama ze soba...
Czekamy z niecierpliwosciaSprobujemy zamiescic zdjecie pozniej :)
Ja podaje zwykly herbapolu,i rumianek i koper,tylko tak jak pisalam slabiutenki i tylko tak z 15-20 ml,nie za duzo.Temperatura ,jakby to okreslic....letnia,taka jak Twoje mleczko mniej wiecej,przynajmniej ja takie robie Jezeli chodzi o pokarm to niestety nie pomoge bo mam go tak malo ze nie odciagamale ty parzysz taki zwykły z torebek? i najlepiej to podawac na cieplo czy temperatura pokojowa ma byc?
ja dzis tez jadłam owsianke z miodkiem właśnie! a pomidory i ogórki jem cały czas,w sumie to nie mam żadnej diety,tu w norge nie ma czegos takiego ja u nas w polsce,takiej diety tu kazali mi jesc wszystko co do tej pory,chyba ze ja jestem alergikiem to wtedy i mógłby mały być,a tak powiedziała mi położna ze mam wszystko jesc,oczywiście uważać na groch,kapuste,fasole i ostre rzeczy,w ogole jak poszlam na obiad w szpitalu na stołówke to byłam w szoku,nie bylo żadnego dietetycznego jedzenia tylko normalne dla wszystkich,ale jak zobaczyłam co jedzą te co rodziły,to byłam dopiero w szoku,i popijały cole!!! oczywiscie ja coli to nie pije,ale powiem ze mam straszną ochote,bo lubie,taką zimną z lodem!!!! także jem to co zwykle i smażone i przyprawione!oczywiście bez ostrych rzeczy!dzis na kolacje jem owsianke a chleb z miodem mozna wydaje mi sie ze uczula wczoraj zjadlam troche pomidorka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość