witam moje kochane
wczoraj nie moglam sie zalogowac a dzis prosze

):) jestem i neiwiem od czego zaczac
u nas generalnie wsyztsko ok w srode 8 pazdziernika keidy to wybralam sie z mezusiem w jego urodziny do restauracji a potem do kina w miedzyczasie zadzownila do nas wlascicielka mieszkania i powiedziala ze mozemy sie przeprowadzac wiec w czwartek rano oddalam mamie mojem macia a sami wzielismy sie za robote no i robilysmy czwartk piatek i sobote w soobte pojechalismy juz po macia no i caly tydzien zlecial w mieszkaniu ciesze sie jak niewiem ale nie mialam internetu mam go od wczoraj :) i juz klikam :) jakos na dniach wkelje fotki mieszkanka a tak wogole to nasz domek sie juz buduje sa fundamenty i wlasnie idzie w gore sciana pojutrze jade luknac strzelic foty to tez wam pokaze :)
se troche naklikalam ostatnio jestem zmeczona nie wyspana macius nie chche jesc nic ostatnio i placze juz siadajac do fotelika juz niewiem co robic ahhhhh to maciezynstwo :)
no nic wpadne do Was jutro a dzis przyszlam sie przywitac i walnac mega posta
wiec kolororwych snow wam zycze buziaki
tesknilam za WAMI MOJE KOCHANE :)
a tak a propo...jak będę kiedyś u brata w Wawce to może się spotkamy?
daj znac a pojawie sie gdzie bedziesz :) spoko nie ma problemu :)
A Macio jak, nadal katar?
juz nie ma od momenty przeprowadzki bo moja mama srednio z dmuchaniem nosa :) wiec wiedzial katar keidy odejsc :)
ja jestem kosmetologiem, otworzyłam salon jako miejsce pracy dla samej siebie
po tygodniu mam mieszane uczucia...mimo reklamy, promocji, zniżek i prezentów miałam na razie 4klientki... ale...to tylko 1tydzień...
co prawda okropnie tak siedzieć co dzień 6godzin w ciszy i chłodzie...nuuuuudaaaa...przeczytałam już wszelkie zaległe gazety...łącznie z polityką, co akurat mi wyjdzie na dobre, bo się uwsteczniłamw tej kwestii...
powoli powoli i bedziesz miala tyle klientek ze nie ebdziesz miala gdzie rak wlozyc
a tak wogole to czemu sie balas isc z Haniutka na basenik ???
i czemu tu taka cisza???????????????????????????????????????????????????/
[ Dodano: 2008-10-23, 16:19 ]
dzien dobry Pania :)
u nas dzis piekne slonce bylismy na budwie jutro zalewaja beton i beda isc w gore :) znaczy sciany beda stawiac :)
a teraz poniewaz dawno mnie tu nie bylo zawale Was troche fotkami najpierw Maciusia :) a potem a potem zobaczycie :) Macio na starym mieszkanku jeszcze

na budowie :)

ostatnie porzadku na starym mieszkaniu

macio i jego slonik :)

Macio i jego dinozaur :)

na parapecie odpoczynek :)

halo halo

nowe buty :)

u nas sie ostatnio je tak obiadki :)

moj synalek :)

Mamusia i syneczek :)

w nowej kuchni na stole kuchennym :)

z kosiara :)

z braciszkiem

Macius odkurza w nowym mieszkaniu :)

a teraz moje mieszkanko znaczy nasze :) nie zanudzilam Was jeszcze?????????????????????????????????????????????????????????????//
mala ubikacja (generalnie zrobiona na spizarnie :))

salon

druga jego czesc bo duzy
Maciusia pokoik tez nie w pelni bo po lewej stronie gdzie nie widac jest duza szafa i taki fotel krecony

lazienka po prawej stronie jest pralka i ubikacja

nasza sypialnia w prawym rogu gdzie nie widac jest wielka szafa brazowa

kuchnia po lewej stronie lodowka ten bialy kawalek :)

i juz ufff ochlonce troche tego bylo

):) mam nadzieje ze Was nie zanudzilam milego popoludnia bede wieczorkiem buziaki