Dzien dobry.Fajne fotki dziewczyny.
Ja właśnie zjadłam małą bułeczkę ale tak mnie mdli że już więcej nie zjem.A jestem taka głodna.Wczoraj też cały wieczór męczyły mnie okropne mdłości musiałam iśc wcześniej spać bo już nie mogłam
Ja już mam dość tych mdłości.I cały czas chudnę.Jejku oby to już ostatnie dni
Agnieszka trzymaj sie jeszcze tylko ze 2 tyg i powinno byc lepiej, ja jestem juz w 13 tyg i mdlosci prawie minely
ale nie chce Cie martwic bole glowy mam straszne, glowa mi tak pulsuje ze nie dam rady cisnienie mam 140/80 strasznie wysokie
ja tez myslalam ze nic gorszego od zygania mnie nie spotka a dzisiaj znowu dzien w lozku spedzilam dopiero teraz jakos funkcjonuje a jutro wyjezdzam do tesciow 450 km od nas czyli do wroclawia nie wiem jak dam rade w samochodzie
Hej.
Ja tylko na chwilkę.Wesele się udało.zabawa była super.A nie zapowiadało się bo od rana kłóciliśmy z mężem i do tego fryzjerka spieprzyła mi fryzurę.Ale się wybawiłam.Ale długo nie wysiedziałam po północy byłam w domu.Życzę wam miłej niedzieli.
no i stuknęło mi 13tc
Cześć dziewczyny :)
Jestem tu nowa, zmieniłam forum ze względu na niezbyt przyjazne zachowanie forumowiczek, mam nadzieję że U Was zaznam tego błogiego spokoju.
Może się przedstawię :)
Mam na imię Iwona, mam 25 lat, obecnie jestem w 16tc. Mam 22 miesięcznego synka i jestem szczęśliwą mężatką.
Pozdrawiam
Acha najważniejsze mój termin porodu to 6 kwietnia 2009r.