monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

14 paź 2008, 23:31

siemka
ale mnie nie bylo,jakas zalatana jestem,kompletnie nie mam czasu na nic
dla solenizantow spoznione zyczonka
lalunia sukieneczki extra
ja z tych niepotrzebnych zeczy to mam
monitor oddechu nawet go raz nie podlaczylam :ico_puknij:
nosidelko na brzuch
kosz na biegunach
sterylizator
podgrzewacza ja akurat uzywam w nocy

u mnie zuzka zaczela lepiej spac budzi sie raz tak 4-5 butla i spi dalej tylko zeby nie zapeszyc bo juz kiedys ja do was pochwalilam i zaczela sie budzic :ico_zly: wiec tfu tfu
asia franulek na zdjeciach swietny taki radosny
ja zamowilam dzis zuzi fotelik znalazlam fajna promocje
ale juz jutro wam pokaze bo dzis sily nie mam
anuszka gratuluje rezultatw diety
ale dla mnie ciezka taka dieta,za ciezka :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
lalunia
Trzy tysiące lat minęło...

15 paź 2008, 07:46

ja chyba nie dam rady, dzień za długi jest, ja bede myśleć tylko o tym kiedy sie skonczy zebym mogla zjeść coś innego a poza tym dzień z mięsem bez dodatkow, masakra, mięso jest suche dla mnie , nie wiem może w przyszłym roku się zdecyduje hihi

aaaaaaaaaa dziś jade po moją suknie!!!!!!!!!!!! ubiore i wam pokaze ale jeszcze nie jestem opalona więc nie bedzie pewnie super wygladac a co tam :ico_oczko:
a moje kochanie zabrania mi chodzic na solarium i smarowac sie balsamami brązującymi bo to jest zolte dla niego a nie braz, on to w ogole nie lubi jak sie maluje czy cos, nature woli , phii :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2008, 08:15

dziewczyny, tak sie wydaje, ale to jest super dieta, bo mozna jesc bez ograniczen, tylko nie mieszac skladnikow... MIeso suche? :-) ja sobie gotuje na przyklad schabowego, mozna tez grilowac, smazyc :-) wazne by nie mieszac z innymi rzeczami :-) typu ziemniaki czy makaron.

Dwa tyg juz nie mialam chleba w ustach ani ziemniakow ani makaronu ani ryzu, ale moja chec schudniecia jest silniejsza niz tesknota za chlebem...

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2008, 08:40

Anuszka juz sobie spisalam diete, jak bede musiala to z niej skorzystam :ico_oczko:
jak znajdziesz chwilke to pokaz nam to cudo Olinka na wesele :ico_oczko:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2008, 09:02

Witam z rana :-)
asiab napisał/a:
Acha miałam Wam pisać że oduczam Franka spania z nami i dzis w nocy spał do 4 rano w swoim łózeczku spał spokojnie bez stękania
podziwiam. ja mojego tez wkladam odkad Tobie sie zaczelo udwac, ale nie spi tam dluzej niz dwie godziny na razie, Zobaczymy, co bedzie dzis

Franek sie budził normalnie do cyca co 2 godz ale jak jest odkładany do łózeczka to ja śpie wygodniej i on mimo że łózko na którym spaliśmy w trójkę jest duże tylko jak on śpi w swoim łózeczku to nie wybudza mnie swoim przekrecaniem rozkopywaniem się i marudzeniem i wogóle nie budzi sie jak spał z nami to potrafił sie budzic co 1 h nawet czesciej i ja wtedy tak z cycem na boku spałam a on go w buzi trzymał i ciumkał :ico_wstydzioch: a ja połamana rano . teraz jestm wyspana mimo pobudem co 2 godz :ico_haha_01:
u mnie zuzka zaczela lepiej spac budzi sie raz tak 4-5 butla i spi dalej tylko zeby nie zapeszyc bo juz kiedys ja do was pochwalilam i zaczela sie budzic wiec tfu tfu
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: o takim spaniu to ja moge pomarzyć :ico_oczko:
Dwa tyg juz nie mialam chleba w ustach ani ziemniakow ani makaronu ani ryzu, ale moja chec schudniecia jest silniejsza niz tesknota za chlebem...
podziwiam ja kocham chleb z masłem i nie dałabym rady bez niego :ico_placzek:

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2008, 09:04

posadzilam dzis drzewo :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-10-15, 09:05 ]
i znow mi wyszla opryszczka :ico_placzek:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2008, 09:20

znow mi wyszla opryszczka
znam ten ból :ico_wstydzioch: :ico_pocieszyciel:

[ Dodano: 2008-10-15, 09:25 ]
Zapomniałam się pochwalić :ico_wstydzioch: że Franek coraz wiecej gada mówi : mama tata baba da pa nie . Ale to cudownie brzmi jak maluch tak gada :ico_haha_01:

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2008, 09:40

Marcys od jakiegos czasu juz mowi baba, a od wczoraj mama i umie robic papa :-)

Awatar użytkownika
lalunia
Trzy tysiące lat minęło...

15 paź 2008, 10:06

a moja dzis cos wypaplała miedzy swoimi bububleyhummmeee mama :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2008, 10:14

brawo dziewczyny dla maluszków :-) :ico_brawa_01:
posadzilam dzis drzewo :ico_haha_01:
:ico_brawa_01: juz ci podlalam :-) Ty tez podlewaj codzinnie to urosnie duże i piekne!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”