Dobry wieczor
Moje dzieci juz spia,Nicolinka sie dzisiaj wybawila ze swoimi kuzynami i ciotka i bylo fajnie bylismy sami,tescie nie przyszli dopiero tesciowa pozniej przyszla na 5 minut i pozniej poszli do nich jeszcze moj szwagier z rodzinka,bylo milo i porobilismy fotki i bylo tak luzno..
A Marcusek to taki kochany jest,caly czas spi,wypije mleczko tez na pol spiaco i ledwo mu sie odbije i dalej spi..
Ogulnie dzien minal fajnie,wszystko sie udalo z rodzinka dostalam ciuszki od szwagrowki bo oni maja dwoch synow i jest ok
Maggie gratuluje pracy
I ciesze sie ze u Basi wszystko ok,i ze juz niedlugo bedzie z nami
Milej nocki dobranoc paa
[ Dodano: 2008-03-09, 11:34 ]Hej wam
Widze ze mamy weekend a was niema.. ale mam nadzieje ze od jutra bedzie tutaj u nas wiekszy ruch
U nas nocka ok,maly pil mleczko okolo 2 30 i pozniej o 7 30 pozatym Nicole tez dobrze spala i obudzila sie o 8 00
Ogulnie dzien mija ladnie,i siedzimy dzisiaj w domku nigdzie do tesciow nie ide.. a moj maz jak chce to moze pojsc sam do nich ale oczywiscie bez Nicole..
Jest niedziela dzien rodzinny ale watpie ze sam tam do nich pojdzie no nic ja uciekam bo musze konczyc obiadek robic a mala Nicolinka wlasnie niedawno zasnela buziaki milego dnia paa