Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2008, 15:31

antynorma, dzieki za pocieszenie :ico_sorki: :ico_sorki: ja jeszcze z 10 kg przytyje na bank ... ale tak bardzo chce potem wrocic do figury mam nadzieje ze mi sie to uda

Awatar użytkownika
asiula_o
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

16 paź 2008, 15:59

Wracajac do tej karty chipowej, to jak trafiłam dwa lata temu do szpitala, to przyjeli mnie bez problemu. tylko własnie tą karte musiałam im dac...wiec mysle ze i teraz powinni mnie przyjąć, choc zapytam jeszcze mojej ginki

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 paź 2008, 16:10

asiula_o napewno Cię przyjmą :-) Wszystko jedno czy masz kartę chipową, RUM-a czy książeczkę ubezpieczeniową, ważne żebyś miała jakiś dowód ubezpieczenia, a w Twoim przypadku jest to ta karta.

Ja przytyłam 10 kg ale ważyłam się ostatnio 2 tyg temu więc może coś mi jeszcze przybyło :ico_noniewiem: Staram się tym nie stresować bo moja mama i siostra po ciąży jeszcze bardziej chudły niż przed ciążą. Moja mama w pewnym momencie ważyła 38kg :ico_szoking: Wyglądała jak patyk, mam nadzieje że ja aż tak nie schudnę :ico_sorki: W sumie to zawsze byłam cięższa niż ona w moim wieku. Jestem też cięższa w ciąży niż ona więc może po ciąży będę wyglądała w miarę normalnie :ico_oczko:

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

16 paź 2008, 16:11

Nie bylo mnie 3 godzinki a tu taki druk :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
Dzis wszystkie sie rozpisałyśmy :) Co do batonow, ja mam twixa w torebce, kto chce?
Ja juz po kosmetyczce. Oj bolało bo wyciskała zaskórniki. I pazurki slicznie zrobione na frencza :) Teraz moge rodzic, chyba pobiegam po schodach :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-10-16, 16:14 ]
Motylek22, nie martwmy sie na zapas wagą. Ja tez mam takie uda teraz :ico_olaboga: Ale specerki, Cindy przed tv i basen i jakos do wiosny zrzucę. Dobrze ze zima przed nami to bedziemy si emogly troszke maskowac w ciepłych ubrankach. Do wiosny daleko wiec napewno pogubimy kilosiki. Nosy do gory. :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

16 paź 2008, 16:19

blumek, wiesz, nie jestem pewna czy nie będziesz musiała zmywać pazurków na porodówce, bo trzeba mieć gołe pazurki, żeby było ładnie widać, czy sinieją czy nie, chociaż może Ci się uda, kto wie??

My już po obiadku, kurczak wyszedł pyszny, ale zjadłam jedno udko i miałam dość, jakoś wybitnie mi mięso nie smakuje w ciąży i z każdym dniem jest gorzej..

Moje dziecie znów się przemieszcza z prawej na lewą strone brzucha, nie może spokojnie poleżeć :-)

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 paź 2008, 16:22

blumek super że byłaś u kosmetyczki, po takiej wizycie odrazu humorek się poprawia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Mi by się chyba coś takiego przydało bo ostatnio jakaś przybita chodzę :ico_noniewiem: i dlatego dziś tak trochę marudzę. . .

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

16 paź 2008, 16:23

#ania#, - aniu ale ja mam u stopek french z bezbarwnym lakierem i u raczek bezbarwny :) Wiem ze po pazurkach poznają czy wszystko ok. I wiecie co, jakos mnie mdli od dwu godzin. Moze po kebebie na obiad? Hmm.

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 paź 2008, 16:25

Aniu ja dzisiaj pod prysznicem widziałam jak Filipek przesówał nogę ze środka brzucha na prawy bok, ale jak wyraźnie było widać :ico_szoking: coś niesamowitego :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-10-16, 16:27 ]
blumek ja dziś wcale nie mam apetytu, nałożyłam sobie obiad i poskubałam troszkę i już mi się nie chce.

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

16 paź 2008, 16:33

ja tam się pisze na kebaba, albo gyrosa, a może pizze?? ważne żeby było ostre!!

Doszłam właśnie do wniosku, ze musze dokupić jedną komode dla Bąbla, bo się nie mieszcze z ubraniami, Boziu ile to dziecko ma ubranek, a ile jeszcze w workach, na później.. :-)

Faktycznie dzisiaj się jakoś bardzo rozpisałyśmy, ale w sumie nie ma się co dziwić, co raz mniej siły na robienie czegokolwiek i siedzimy z nosem w monitorze.. ja mam jeszcze bezy od wczoraj i chyba zaraz sobie wciągne :-)

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 paź 2008, 16:38

#ania# ja mam nutellę ale już dziś dwie łyżki wciągnęłam więc chyba już wystarczy :ico_oczko: A faktycznie sił mamy coraz mniej.

A jak sobie radzicie z goleniem? Zamierzacie ogolić krocze przed pujściem do szpitala? Ja sobie golę z lusterkiem w ręku bo inaczej nie da rady :ico_haha_01: :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”