A ja mojego męża poznałam 9 lat temu, małuzenstwem jestesmy od 3, pojechalam z moja przyjaciólka do jej cioci , mieszka w takiej małej miejscowosci za Piła, dokladnie Mirosławawiec, przyjacioki chlopak mial kolege wlasnie mojego michalka umowilismy sie do knajpy wieczorem, ja mialam poznac Kasi chlopaka i mielismy posiedziec przy piwku
dodam ze to byly wakacje wiec my spedzalismy juz tam 2 tydzien , wracalismy do domu juz chyba za 2 dni, kasa zostawiona tylko na bilety, wiec wszystko na sepa, ja palilam juz paierosy
wiec u mnie to juz byla susza straszna, no i idziemy do tego pabu, chłopaki juz czakali na nas
(ale mi sie smiac chce) no i gadu gadu Miachal michal wyciaga papierosy ale mnie nie zaproponowal
potem kolejnego az wreszcie przyznalam sie ze pale, i tak wlasnie poznalam mojego meza, rozmawialam z nim tylko bo mial papierosy
, wcale mi sie nie podobal
ale byl symapatyczny hahaha i tak sie smiejemy teraz ze gdyby nie te papierosy hahaha ze poderwal mnie na fajki, Michal jest starszy ode mnie o 4 lata, widywalisy sie raz na 2 tygodnie potem on zmienil miejsce pracy pracowal w Siedlcach za Warszawa, potem znow zmienil miejsce pracowal w Powidzu kolo Poznania ale juz po slubie mieszkalam tam z nim 2 lata no i w koncu moj kochany Poznan, i mam nadzieje ze juz tutaj zostane
[ Dodano: 2008-10-16, 19:01 ]
AniaZaba, juz ci pisze.
http://nasza-klasa.pl/profile/2771212
[ Dodano: 2008-10-16, 19:02 ]
ja tez w zyciu nie zjadlam bym kruliczka, biedna maja takie sliczne oczka i uszka, aleeeeeeeeeeeee wiem ze sa zdrowie dla dzieci i dla innych to moze byc ważne
[ Dodano: 2008-10-16, 19:05 ]
dziewczyny gdzie to bylo, zeby ustawiac ile postow sie ma na stronie???
[ Dodano: 2008-10-16, 19:16 ]
[ Dodano: 2008-10-16, 19:17 ]
a to zuzka myju myju robi
[ Dodano: 2008-10-16, 19:19 ]
a to zuzka myju myju robi
[ Dodano: 2008-10-16, 19:21 ]
a tutaj proba raczkowania
[ Dodano: 2008-10-16, 19:21 ]
nie udana