super Jasiu sobie siedzi.Ja sprawdzalam dzis czy moja mala tez bedzie sama siedziala ale wytrzmala 2 sekundy i leciala na bok jeszcze troszke musze poczekac.
ależ z Jasia sprytny chłopczyk! jestem pod wrażeniem! ciekawe kiedy mój Jaś tak sobie usiądzie?
Wasza pani dr miała rację, że JAś się świetnie rozwija!
[ Dodano: 2007-03-24 ] uciekam w kimkę!
dobrej nocki!
Witaminka25, a dziekuje,dziekuje taka jedna mila kolezanka mi pomogla,jednak sa jeszcze dobrzy ludzie na tym swiecie kolezanka wlasnie poszla,nagadalysmy sie za wszystkie czasy,Olenka juz spi tylko niestety zasnela bez jedzonka i pewnie sie nie dlugo obudzi.
[ Dodano: 2007-03-24 ] Nie wiem czy jest sens sie klasc czy czekac az sie obudzi ale z ciebie dobra zona witaminko skoro puscilas meza na piwko o tej godzinie.
i dobrze,pewne zasady musza byc musze smigac bo mala sie kreci co chwile poplakuje i nie wiem o co jej chodzi,zrobilam mleko ale nie chce pic,spokojnej nocki zycze do juterka pa,pa.
zmeczona juz jestem i poszla bym spac ale czekam na ostatnie karmienie
ze zmiany czasu ciesze sie bardzo bo przez to Ola usnie o 20 i mam nadzieje ze tak zostanie bo puki co to chodzi spac wczesnie i jak gdzies jestesmy to mysze spieszyc sie do domu