jestem
ja Was czytam codziennie ale nie zawsze uda mi się wszystko, bo zaczynam wieczorkiem a jeszcze trzeba inne rzeczy... i mąż

więc czasami niedoczytam do końca... ale czytam codziennie i jestem na bieżąco - co u kogo
tylko z moim pisaniem trrochę gożej co zresztą widać a na dodatek ostatnio to w ogóle nie można się tu dostać
zborra, to dobrze że Hania już lepiej; co do chrzcin to ja chyba tak jak Glizdunia bym zrobiła - tylko mnie się niezbyt podobają takie "pamiątki - pamiątki" specjalne i kupiłabym np. biblię dla maluchów albo Pismo Święte na przyszłość
kamizela, mmmmmm a nie masz jeszcze tego karmi
GLIZDUNIA,

gratuluję udanego zakupu i czekam na fotki
ja chyba tak jak Zbora pochodzę po sklepach za tymi butkami bo kurcze jak Sikorka napisała że to trzeba co 3-4 miesiące zmieniać to

może znajdę jakieś fajne tańsze
Iguśka śpi
ale mi orła wywinęła w wannie

normalnie ja za nią ostatnio przestaję nadążać

tak się wierci że szok - w kąpeli mi się wyślizguje, żeby jej głowę opłukać to muszę jej po oczach lać bo za Chiny nie chce się na chwilę nawet do tyłu odchylić-tzn położyć na plleckach tak jak dawniej ją kąpałam

albo siedzi albo na brzuchu i koniec
a z przewijaniem to już w ogóle draka
a mój dzień kobiet taki se... sama z Igą, spacerek, wnoszenie wózka +Iga=ok20kg, sprzątanie, gotowanie dla Igi i siebie... ALE I TAK MI SIĘ PODOBAŁO

bo wreszcie w domciu pomieszkałam i z dzieckiem pobyłam
[ Dodano: 2008-03-08, 21:04 ]
ladybird23,

to może chociaż wieczór będzie miły???
zborra, w sumie to są chrzciny i nie o wielkie prezenty tu chodzi tylko o coś innego - a jak oni tego nie rozumieją to ich sprawa i wiadomo że każdy daje ile może, przecież nie żałujesz dla dziecka, nie?! nic się nie przejmuj, tak jak zrobisz tak będzie dobrze
GLIZDUNIA, a ona Ci nie nasiusia na dywan

bo ja jak moją raz kiedyś zostawiłam na chwilę dosłownie bez pampersa to od razu nalała