margarita83, tez to przeczytalam... nie wyglada to najbezpieczniej (patrz mozliwe komplikacje).. no nie wiem, ja takiej opcji nie biore pod uwage
wole juz codziennie lykac tabletke, mimo, ze wiem, ze musze o tym pamietac.. ale przeciez jest tyle rzeczy, o ktorych codziennie trzeba pamietac i sie nie zapomnia.. np. wykapac dziecko, umyc zeby itp... jak wejdzie w krew to ciezko zapomniec
[ Dodano: 2008-10-18, 14:08 ]
czesc dziewczyny, co tu tak cicho? zadna nic od wczoraj nie napisala i nasz watek spadl na druga strone
trzeba to naprawic
ja wlasnie zjadlam pozne sniadanie (bardzo pozne, jest 14
) i czekam na A., ktory pojechal naprawic samochod... tak niespodziewanie wyszla ta naprawa, a mielismy dzisiaj isc na miasto zjesc sobie sniadanie... taka odmiana w ramach skonczonych 2 miesiecy Jasperka (kazda okazja dobra hehe).. no ale coz, moze innym razem.
Jaspi mi sie przed chwila rozryczal, chyba mial bole brzuszka.. dalam mu infacol i teraz jest ok, lezy sobie na brzuszku i cwiczy podnoszenie glowki
juz coraz wyzej i dluzej ja trzyma
zaraz pewnie zmeczy sie, przysnie na 30 min i obudzi sie na karmienie... taki przewidywalny jest ten moj synek
a co u Was? jak mija sobota?
[ Dodano: 2008-10-18, 14:29 ]
napisalam wiadomosc, a i tak dalej jestesmy na drugiej stronie