hello
jakos tak dzis mi ten dzien zleciał..fajnie by było jakby kazdy był tak zaplanowany to by nam sie nie nudziło..rano byłam w robocie i
zbora sie nie przejmuj w handlu tez kiepsko idzie, tylko wiadomo ze na targu tyle radochy, ze sa tzn dni targowe i przynajmniej wtedy jest duuuuzo klientow
potem obiadek i tez dzis
sikorko robiłam placki ziemniaczane, ale z sosem pieczarkowym
jutro mam egz testowy z prawa jazdy, musze teraz troche se jeszcze powtorzyc te testy, juz rano w robocie wiekszosc zrobiłam, a teraz reszta, trzymajcie kciuki, bo sie chyba pochlastam jak tego nie zdam
jutro tez moja mama odprawia urodziny i jeszcze zaplanowałam umycie okien wiec nie wiem jak bedzie z czasem zeby do was zajrzec..
zbora kochana swietnie ze nas posłuchałas i J. pewnie wniebowziety tak jak ty dzis chodzi, co??
doris ale miałas szczescie z tymi zakupami, ja tez tak chce..
wogole zazdroszcze tych lumpikow w ktorych fajne ciuchy umicie dziewczyny upolowac..a ja dzis podejrzałam w łazience u tesciowej ze sie suszył płaszczyk jesienny z Nexta,ładny, czerwony
chyba tez była w lumpie..juz kiedys kupiła Mili kamizelke jesienna prawie jak nowa
ja nie mam szczescia
glizdunia i tobie kolejne zakupy sie udały, super
patrycja le oby twojej mamie te alimenty przyznali, z reszta sady chyba sa za kobietami w takich sprawach, nie?a co twoj tata wymyslił, jakies lewe zwolnienie z pracy?
no i tobie wspołczuje tej atmosfery w robocie, moze zapytaj prosto z mostu o co im chodzi i oczyscisz atmosfere i nie bedziesz sie krepowac..bez sensu..no a M, zycze zeby szybko znalazł prace
byłam tez dzis z A u denstysty i dostałam darmowa konsultacje dla Milki no i mam pilnowac mycia zebow szczegolnie po mleczku, z pasta (poleca elmex dla dzieci) bo u dzieci bardzo czesto pojawia sie ponoc prochnica smoczkowa, czy jakos tak i ponoc problem to wytepic, a nawet wiecej tego sie nie da wytepic tylko ewentualnie podleczac, ale jak podleczysz zeby dziecka ktore na fotelu ani minuty nie wysiedzi?no nie wiem jak kupie w koncu ta paste to moze zaczne bardziej rygorystycznie do tego mycia zebow u niej podchodzic
i wiecie co sobie pomyslałam zeby zrezygnowac z podawnia mleka i herbatki z butelki ze smoczkiem, podajecie jeszcze ze smoczkiem czy juz w jakichs kubkach, jak tak to jaki bylby najlepszy do mleczka..tak sie zdecydowałam bo zauwazylam ze Mila sobie wygryzła, przegryzła czy jak to nazwac dziure i w smoczku do herbaty i do mleka i nie wiem czy jej za słabo juz leciało i czy byłby sens w kupowaniu tak duzemu dziecku jeszcze smoczek??
co myslicie..
dobra teraz ide cos przekasic, potem te testy a potem jeszcze kukne do was..