Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 paź 2008, 16:58

dziewczyny was tez bola brzuchy jak na okres???
powiem Ci ze mnie nie
wogle wiecie kiedy mija okres krwawienia poporodowego??
gdzies slyszalam ze niby 6 tyg :ico_noniewiem: ale mi to jeszcze tylko troszke w ciagu dnia ...w nocy to juz nic nie leci :ico_sorki:
dzisaj sobie tak myslalam o sexie :ico_szoking: ale jeszcze nie :ico_nienie: jeszcze musze poczekac :-) chociaz M juz nie moze wytrzymac...mo ze jedyne co go powsyrzymuje to Iga spiaca obok mnie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

17 paź 2008, 21:22

adia26 napisał/a:
wogle wiecie kiedy mija okres krwawienia poporodowego??
gdzies slyszalam ze niby 6 tyg ale mi to jeszcze tylko troszke w ciagu dnia ...w nocy to juz nic nie leci
A ja krwawilam tylko 2 tygodnie :ico_brawa_01: Teraz juz biore pigulki antykoncepcyjne dla mam karmiacych wiec juz niedlugo trzeba bedzie pomyslec o jakims przytulaniu,ale boje sie jak cholera :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 paź 2008, 21:59

Teraz juz biore pigulki antykoncepcyjne dla mam karmiacych
:ico_szoking: ja nie wiedzialam ze sa take tabletki...ja jednak jakas zacofana jestem :ico_olaboga: a ja sobie myslalam ze ja tak nic nie bede brac :ico_haha_01: ale ostatnio polozna mnie nastraszyla za mozna szybko wpasc po dziecku :ico_szoking: wiec juz sama nie wiem :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 paź 2008, 10:48

hej witam was :ico_brawa_01:
A ja krwawilam tylko 2 tygodnie Teraz juz biore pigulki antykoncepcyjne dla mam karmiacych wiec juz niedlugo trzeba bedzie pomyslec o jakims przytulaniu,ale boje sie jak cholera
ja tez juz praktycznie nic i Piotr ciagle sie pyta kiedy mozemy zaczac sie przytula, bo on juz na glowe dostaje :ico_haha_01: ,a te tabletki to konsultowalas z lekarzem czy tak poprostu bierzesz? Ja nawet jak mam ochote to nie wiem jak to bedzie pewnie bede myslec o malym zeby sie nie obudzil etc.sama nie wiem :ico_noniewiem: zreszta wieczorem jesem juz tak padnieta ze mi sie nie chce :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2008, 11:18

zreszta wieczorem jesem juz tak padnieta ze mi sie nie chce

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 paź 2008, 11:34

moze po zakupy z mala pojade ale ona narudna nie moze kupki zrobic meczy sie od wczoraj
, moj sie meczyl cala noc plakal i plakal,az bylam na skraju cierpliwosci :ico_placzek: , ie wziac kapiel poki spi moj diabelek :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2008, 12:36

ie wziac kapiel poki spi moj diabelek
:ico_noniewiem: mi to nie grozi czeka mnie noszenie Igi poki kupy nie zrobi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

18 paź 2008, 16:12

hej dziewczyny! wracając jeszcze do tego krwawienia,ja tez krwawiłam ok.2 tygodni i juz byl spokój ale od wczoraj znowu :ico_szoking: nie dużo ale jest! co to moze byc czy to normalne! kurcze nie wiem! :ico_szoking: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-10-18, 16:15 ]
ah i jeszcze jedno czy wasze maleństwa też odchylają sztywno główke do tyłu leżąc na boczku??? bo mój tak robi leży tylko na boczkach,i odchyla mocno główke do tyłu,nawet nie chce na prosto leżeć! ah te dzieci z Natalką skolei miałam problem bo ona tylko na prosto i nie chciała za chiny ludowe na boczkach :ico_noniewiem: :ico_nienie:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 paź 2008, 16:24

ah i jeszcze jedno czy wasze maleństwa też odchylają sztywno główke do tyłu leżąc na boczku??? bo mój tak robi leży tylko na boczkach,i odchyla mocno główke do tyłu,nawet nie
moj tez na jednym boczku staram sie klasc na drugi ale zaczyna jeczec wtedy ,za to dzis mi zasnal na brzuszku i tak spal dwie godzinki a ja zamias z nim to schiza zeby sie nie udusil czy cos :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-10-18, 16:27 ]
to prawda ze w ciagu 12 tygodni od porodu nie mozna zajsc w ciaze??
wiecie cos na ten temat :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
miszka

18 paź 2008, 17:19

to prawda ze w ciagu 12 tygodni od porodu nie mozna zajsc w ciaze??
W trakcie karmienia piersia obniza sie mozliwosc zajscia w ciaze o ok 25% ale to niewiele wiec niestety zadne to zabezpieczenie.Pigulki mam oczywiscie przepisane pezz lekarza,to pigolko jednofaxowe wylacznie progesteronowe,pozniej tez je mozna brac!Zapytalam najpierw poloznej ona mi powiedziala zebm poszla do doktora,ten mi od razu przepisal i tego samego dnia zaczelam je brac :ico_brawa_01: Polecam bo w tym momencie drugi dzidzius to troche nie w ten czas nie?

Wróć do „Przedszkolaczki”