Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2008, 19:59

Hej!
No Glizdunia ja wiem, ze to wszystko nie takie łatwe...oby teraz już Ci coś umieli powiedzieć po tych badaniach, co nam odżyjesz kobieto!!!
Co do szukania tego ojca...wiesz, no nie wiem czy ambasada coś tu pomoże...może lepiej uderzyć do kościoła...ale na odległość to będzie trudne...niestety nie wiem, jaka instytucja byłaby tu pomocna.
a mówisz że Maycia tak przeżywa te bajki? Hania to raczej ze śmiechem wsyzstko bierze...a imiona jej jakoś nie chcą wyjść...

Lady no gratulacje!!! superowo!!! no i wiesz, z praktycznym też dasz radę...człowiek tak się stresuje a potem mig i już masz prawko w ręku!

mówicie, że miłość u mnie kwitnie? e...już dziś jakoś nerwowo się robi i z naszego postanowienia żeby było spokojnie nic nie wychodzi...
dziś jakoś mi się nie chce pisać...zmęczona jestem jak pies...

może dam radę wrzucić zdjęcia z basenu, ale to za chwilę dłuższą, bo idę kłaść Hubę...ale fajnie było!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 paź 2008, 20:17

Zbora,dawaj basenowe fociaki,juz dawno i tak Hanutki nie pokazywalas!!!

moja panna juz spi....ja nawet niezle sie dzis czuje.....od obiadu nic specjalnie mi nie dokucza-nie zapeszam :ico_sorki: ....nawet princepolo zjadlam :ico_wstydzioch:

no Maya tak uwielbia te bajke ze szukam jej czegos fajnego na Mikolajki,i nie mozemy sie zdecydowac :ico_olaboga: ...te grajace sa super,ale znow caly komplet tez bylby fajny....no albo te pojazdy ktore tez lubi bardzo :ico_noniewiem: ...juz sie pogubilam,najlepiej zeby za darmo gdzies rozdawali to by problemu nie bylo :-D :ico_puknij:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2008, 20:23

witam się i ja.

Dziś Wiktor zrobił bunt i nie poszedł spać w ciągu dnia więc nie miałam czasu na kilkanie. Za to teraz śpi już od 19.30 ... zobaczymy do której.

Glizdunia on z kolei uwielbia Absi Daisy - jak zobaczy, że zaczyna się bajka to woła "Dejzi" hihi. Ale trzeba go uważnie słuchać bo woła też "Dadid" czyli Dawid :ico_haha_01:

Ok, D. wlazł do pokoju, nalał winka i włącza horror więc zmykam.

Do jutra.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 paź 2008, 20:28

hehe Wiktor Kamizela to widac prawdziwy facet-juz za Upsy Daisy sie oglada :ico_haha_01: tylko dziewczyny im w glowie :ico_oczko:
a no to udanego wieczoru zycze,winko i horror czyli niezle przytulanko sie zapowiada :-D :ico_brawa_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2008, 20:38

witam

ja po dwoch dnia szkoly mam dosc... cale szczecie teraz 3 tygodnie wolnego ufff...

przeczytalam was, ale wybaczcie humor mam nie teges, pisac nie bede

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 paź 2008, 20:41

oj Doris,no wpadnij jutro jak odespisz ten weekend!!!wybaczam te malomownosc tym razem,wierze ze jestes padnieta....

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2008, 20:42

GLIZDUNIA, wlasciwie to nie jestem padnieta, ale przybita

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 paź 2008, 20:44

Doris,przybita??!!a czym to?z mezem wsio ok?czy szkola tak Cie dobila?

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2008, 20:53

Doris czym znów przybita???
Glizdunia chciałam jescze napisać, że moja bratanica to okruszek, więc Hania to przy niej też nei olbrzym..zresztą, spodnie nosimy do 12miesięcy, bo te na 80 jeszcze niektóre za długie...
a zdjęcia się zgrywają, ale fotosik zamula!!!
no mi te grające zabawki się bardzo podobają, ale ta angielska wersja mnie zniechęca...tylko maka paka mi się podoba...i może kogoś namówię na taką zabawkę...
Kamizela horror? bleeee.... a Wikrot cóż miał za zajęcia, że spać nie chciał???

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2008, 21:00

witam i ja :-D
glizdunia- ja mysle , ze troche nerwobole moze u ciebie i moze jakis stanzapalny nerek - poszukam co bys mog la bez recepty kupic :ico_noniewiem:
zbora-ty moja złosnico :-D odpusc :-D
doris- co tam...mąż??? ...oj babo - przyjezdzaj do wa-wy !!! związek na odległosc- to cięzki jest !!! ja jestem :-D damy rade!
jagodka- popytam i :ico_brawa_01: za szukanie roboty. i mam pytanie jak wasza Czesia? bo moja muka - to strasznie smieszna jest - jednak jakis zwierz w domu to fajnie :-D Hubi rzuca jej piłeczki , goni ja i tylko jak sie obudzi to jest mama i potem kooo - kooo ( czytajcie kot ) :-D moi rodzice pojechali - fajnie było - tak ktos pomógł :-D aaa kupiłam Hubiemu buty w ccc - rozmiar 26 ...... buty wkłada i z tyłu palec moge tylko włozyc ... mam olbrzymie dziecko .... :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”