Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 paź 2008, 17:37

Polecam bo w tym momencie drugi dzidzius to troche nie w ten czas nie?
dokładnie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-10-19, 13:31 ]
Dzien dobry :-) gdzie sie podziewacie :ico_noniewiem: jak noc z maluszkami, u mnie nawet nie źle maly budzil sie cztery razy na jedzonko ale zasypial w swoim lożeczku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i nawet jestem wyspana :ico_sorki:
u nas pogoda tak wstretna ze ze spacerku nici wieje i pada i w cholere zimno :ico_noniewiem:
dzis na obiadek robie piersi z kurczaka z soroweczka i ziemniaczki.
buziaki i milej niedzieli :-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2008, 15:06

:ico_haha_02: witam ja wczorajnie moglam wejsc na forum :ico_zly:
i do tego Iga mi wyla caly dzien bi nie mogla\kupki zrobic caly czas na rekach :ico_placzek: ale za to dzis spi jak aniolek :ico_sorki:
wogole w nocy spala prawie cala noc w lozeczku :-D ale mi smutno bylo bez niej w wyrku :ico_noniewiem:
u nas tez pogoda nie za ciekawa ale moze chociaz na chwilke wyskoczymy na spacerek pozdrawiamy :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

19 paź 2008, 16:06

Witam !
A moja Natalka ma jakas czerwona wysypke na buzi,a wlasciwie to kilka takich czerwonych chrostek moze ktos wie co to moze byc?No i spi tak niespokojnie :ico_placzek: Martwie sie!

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2008, 16:58

miszka,
może zjadlas cos innego albo butelka byla umyta plynem ktory mala uczulil, czasem mojemu wyskakuja takie malenkie plamki ale to po tym jak Piotr go przytula i pokłuje go swoim zarostem :ico_noniewiem: moze od twoich perfum :ico_noniewiem: to pewnie nic groźnego i do jutra zejdzie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2008, 16:59

MiszkaIga 2 dni temu miala z 6 takich jakby pryszczykow siora mi powiedziala za na bank potowki :ico_noniewiem: teraz jej zakladam bodziaka z krotkim rekawem i nie ubieram za cieplo na spacer-i zaszly jez :ico_brawa_01:
dzis Idze dalam butle :-D znaczy sciaglam troche ponad 80ml i dalam jej zaraz-jadla chetnie tylko mi sie ze 4 razy zaksztusila i bekala jak szalona pozniej-ale jak na pierwszy raz niezle :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
miszka

19 paź 2008, 17:50

Iga 2 dni temu miala z 6 takich jakby pryszczykow
no dokladnie takie cos ma :ico_noniewiem: Moja mama ja jak na syberie ubiera moze to potowki :ico_sorki:
może zjadlas cos innego
O tym tez myslalam ale raczej nie,za to jutro bedzie jeszcze wiekszy klopot bo nie wiedzialam i na obiad wsunelam kalafiora,zajebiscie ona i tak od 2 dni sie wydziera jak szalona :ico_placzek:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2008, 18:49

za to jutro bedzie jeszcze wiekszy klopot bo nie wiedzialam i na obiad wsunelam kalafiora,zajebiscie ona i tak od 2 dni sie wydziera jak szalona
nie koniecznie bo ja w 2 dzien w szpitalu tez zjadlam i bylo ok :ico_sorki: mam nadzieje ze u Ciebie tez bedzie :ico_sorki:
Moja mama ja jak na syberie ubiera moze to potowki
ooo to pewnie tak Miszka :ico_sorki: wiec sie nie martw :ico_sorki:

Awatar użytkownika
miszka

19 paź 2008, 19:02

nie koniecznie bo ja w 2 dzien w szpitalu tez zjadlam i bylo ok mam nadzieje ze u Ciebie tez bedzie
Dzieki za pocieszenie Martus,ale mam sadny dzien dzisiaj ,ta sie drze jak tylko ja probujemy odlozyc do lozeczka,dramat,jestem wykonczona :ico_placzek:
ooo to pewnie tak Miszka
No wczoraj na spacerek kazala jej naubierac 2 kaftany i kolderka do tego buzie wystawiala na sloneczko i to perwnie jest efekt :ico_placzek:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2008, 19:30

mam sadny dzien dzisiaj ,ta sie drze jak tylko ja probujemy odlozyc do lozeczka,dramat,jestem wykonczona
ja identycznie mialam wczoraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!calutki dzien-dopiero jak wieczorem kupe zrobila to bylo ok :ico_sorki: ale cie pociesze ze mi dzis dla\odmiany spi caly czas :ico_sorki: moze i ty bedziesz jutro spokoj miala :ico_sorki:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2008, 21:27

Kacper tez ladnie spal caly dzien, ale teraz pokazal co potrafi az sie rozbczalam z bezsilnosci :ico_placzek: czaem mysle ze to mnie przerasta :ico_noniewiem: teraz spi ale jak dlugo nie wiem :ico_noniewiem: po kapieli zrobil mi trzy kupy i musialm go s=ciagle przebierac moze to przez to sie tak wydzieral :ico_placzek:
na obiad wsunelam kalafiora,zajebiscie ona i tak od 2 dni sie wydziera jak szalona
mi tez w szpitalu dawali takie rzeczy i groch i kalafior wogle jakies sosy z miesem i nic mu nie bylo ...
pisze na raty bo ciagle sie wybudza pewnie nocka z glowy bedzie :ico_noniewiem:

Wróć do „Przedszkolaczki”