Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

19 paź 2008, 22:04

hej dziewczęta!

Doris :ico_pocieszyciel: ja Cię rozumiem ja bym nie mogła tak na odległość z drugiej strony przeprowadzka to nie takie proste... ale chyba warto zaryzykować, spróbować jakoś...

Hania cudna w tej wodzie, a Gośka to normalnie piękności mmmmm super kobitka z Ciebie :ico_brawa_01: :ico_sorki: i syna masz przystojniaka - facet z niego że hej :-D

Glizdunia kurcze, aż ciekawa jestem co to Cię tak męczy biedaku, ale powiem Ci, że myślę sobie, że jeszcze trochę pożyjesz na tym świecie :-)

Sikorka no właśnie co Wy tam na tej wersalce wyprawialiście co??? :-D :-D :-D

u nas oki ale weekendu wcale nie poczułam bo wczoraj cały dzień na szkoleniu a dziś obiad u taty i potem u znajomych byliśmy oglądać nowego obywatela... zmęczona jestem trochę tym jeżdżeniem... no ale miło było ...

idę do R trochę - bo coś ostatnio też tak albo ja przy kompie a on przed tv albo odwrotnie..

buziaki i dobrej nocki

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2008, 22:06

doris ja tez poszukam - pomyslcie moze warto najpierw gdzies dalej mieszkac a potem szukac w centrum?

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2008, 22:07

zborra, to drugie to mam tylko foty w tym linku

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2008, 22:08

ooooo ja usiadłam pogdac chce a wszystkie poleciały :-D dobra zajrze tez pozniej :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2008, 22:09

Gosia A, ja totalnie nie znam warszawy... nie wiem nawety gdzie moj a pracuje... tzn wiem w jakiej firmie i na jakiej ulicy, ale gdzie to sie znajduje w warszawie to nie mam pojecia...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2008, 22:11

Doris sory...to wejdz z pierwszego linku na tę stronkę i szukaj tego...koszt był chyba 1800zł...

[ Dodano: 2008-10-19, 22:13 ]
Hej Anza!!! a Iguśkę nam pokażesz???nie martw się, ja też ciągle w biegu ostatnio...

znalazłam na naszej stronie dietę ryżowo-twarożkową...niby 0.5-1kg dziennie...hehehhe
idę poczytać i spadam spać...pa!

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2008, 22:45

Hej Piękne laski, no Gosia dziś mnie uszczęśliwiła tymi fotkami!!! Ślicznie wyglądasz, a Hubert to naprawdę chłopak nie lada!!! Zbora, a Ty oddaj nadmiar kilogramów Hani i będzie o.k. Na basenie wyglądacie wspaniale!!!!

A nas dziś Sikor do Radomia zabrał, pobuszowałam trochę po centrum handlowym, ale wiele nie kupiłam, bo albo mi się nie podobało, albo ceny nie dla mnie. Kupiłam sobie takie botki jesienno zimowe, takie za kostkę bardziej w sportowym stylu, no i chłopaki też buty, tylko Karolowi bucików żadnych nie wyczailiśmy.

Gosia A, a na tą asystentkę to kogo potrzebujecie, wykształcenie, doświadczenie????

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

20 paź 2008, 08:20

haj z rana
Ale przez ten tydzień napisałyście, ledwo co nadrobiłam, i znów będę miała do nadrabiania, bo jutro z rana znów wyjeżdżam, tym razem do teściów. Zmarła babcia Mariusza, więc trzeba jechać. Nawet nie wiem na ile.

Nie pamiętam co która pisała :ico_wstydzioch: wiec tak ogólnie

Ala butlę pije rano i wieczorem. Rano mleko lekko zagęszczone kaszką ryżową i wieczorem kaszkę mleczno ryżową. Smoczka ssie głównie w czasie snu, chociaż czasami chce też w ciągu dnia szczególnie wtedy kiedy bolą ją dziąsełka.
Ja zostałam wychowana bez smoczka i butelki. Chciałam też tak u Ali ale niestety się nie dało. Za miesiąc chcemy odstawić butlę poranną, bo w ciągu godziny i tak chce jeść. Więc sie przerzucimy na mleko w kubeczku, albo kakao, albo zbożówkę plus jakieś syte śniadanko. Herbatkę i wodę Ala pije z kubeczka z dziubkiem, albo z normalnego.

Poszukiwania zaginionej osoby najlepiej zacząć od kościoła lub czerwonego krzyża

więcej nie pamiętam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

A co u nas?
Mamy w sumie 8zębów: dolne jedynki i dwójki, dolną lewą czwórkę, górne czwórki i górną jedynkę lewą.
Ala mierzy 83cm (mierzona przy framudze drzwi centymetrem krawieckim)
Bajki w telewizji nadal jej nie interesują. Moi rodzice mają kilka kanałów z bajkami. Zainteresowanie Ali zerowe.
Słwnictwo wzbogaciło się a ziiii (zimno), kaj (kajtek - pies moich rodziców),
Woła też we jak chce siusiu i fe jak kupę, więc jak tak dalej ładnie pójdzie to z nowym rokiem pożegnamy sie z pampersami.
Babcia nauczyła też Alę jeść samej jogurt z kubeczka i nabijać jedzenie na widelec.
Spanie w dorosłym łóżku mamy z głowy. W Wieluniu zepsuło się łóżeczko i trzeba było Alicję położyć na rozkładanym fotelu. Dumna była jak cholera :-) Wieczorem jak chciała już iść spać to podbiegała do fotela i próbowała sama rozłożyć.
Zrobiłam też zakupy w lumpiku. Zdjecia wrzucę później bo narazie sie piorą.
Ja mam dziś od groma roboty. Muszę jeszcze do pasmanterii lecieć żeby czarną aksamitkę kupić żeby powszywać na kurtki mariusza

Miłego dnia. postaram sie później zajrzeć

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2008, 09:34

helo z rana
ja dzis wolne, bo tesciowa MUSIAŁA jechac z tata i dziadkami na badania do Katowic :ico_noniewiem: coz...przynajmniej pranie zrobiłam, w szafach porzadek, ciuchy zaniose mojej kuzynce - tej co ma dzieci w rodzine zastepcza - po co mi sie maja marnowac jak sa w dobrym stanie a ma akurat taka panienke w domu i chciała, przynajmniej nie musze wywalac, bo szkoda by było :-)

MIla biega po domu, kuka na bajki wcina jabłko..normalnie w szoku jestem i przeszczesliwa ze tak jej surowe owocki zasmakowały, codziennie jabłko, codziennie banan, juz prawie wogole nie je danonkow i monte przez te owocki :-) na urodzinach u mojej mamy zaczela od winogron :ico_szoking: spokojnie z 10 wkasiła, potem mandarynke, potem banana, myslałam ze juz peknie a jej apatyt jeszcze bardziej wzrosł, troche ciastka, a potem bogracz, kiełbaske gotowana, kanapki z szynka i na koniec po kapieli jeszcze mleczko :ico_szoking: normalnie głodomor :-) jak ja mierzylam (2 tyg temu u lekarza)to ma 82 cm no i wazy z 11 kg wiec chyba normalna jest, nie? :-D

gosia nie ma co cie wiecej chwalic zebys nam w samozachwyt nie popadała :-D jestes piekna kobity i tyle i syn wam sie udał tez piekny, faktycznie wyglada juz duzo starszego ale taka jego uroda, nie :ico_oczko:
doris patrz jakie propozycje leca ze strony Gosi moze warto by bylo je rozwazyc :ico_noniewiem: jak ty bedziesz miała prace i A tez to moze jakas niania dla kini sie znajdzie?no nie wiem musicie cos kombinowac bo szkoda mi cie tak cały czas "samej"
zbora zdjecia w basenu super, widac ze hani podpasowło pływanie, a ty juz nie przesadzaj z tym brzuchem, a rada doris jest jak najbardziej trafna, nie umisz sie głodzic to CWICZ u mnie pomogło!! :ico_oczko:
ewcik a ty ciagle w trasie :-) udao ci sie przynajmnije u rodzicow odpoczac i napisac prace??

ide teraz drugie pranie powiesic..

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2008, 09:41

cześć babeczk !!!

mam 40 stron w plecy :ico_olaboga:
jednak zmogła nas choroba... wszystkich....
leczenie zapobiegawczo-wsepne dało ciała... i wczoraj wylądowaliśmy z maluchami na pogotowiu :ico_noniewiem:
oboje dostją augmientin... i nonono

ja lecę do pracy, nastawiona bojowo :-)
buziaki

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”