Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2008, 21:52

adiapewnie przez to kupkowanie taki marudny-zaraz mu minie

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!

20 paź 2008, 09:22

witam!
stawiam torcik na 4 tygodnie mojego synka! :ico_tort:
kurcze ale ten czas leci,nie długo nasze pociechy będą siedzieć,wymawiać pierwsze słówa,i stawiać pierwsze kroki! a ja wolałbym mieć go cały czas takiego malutkiego,jest taki słodziutki,dlaczego dzieci tak szybko rosną!pozdrawiam życze miłego dnia :-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2008, 10:35

:ico_haha_02: witam z rana :ico_haha_02:
:ico_brawa_01: dla Nicolaska za 4 tyg :ico_brawa_01:
a ja wolałbym mieć go cały czas takiego malutkiego,jest taki słodziutki,dlaczego dzieci tak szybko rosną
:ico_olaboga: no wlasnie szok :ico_szoking: juz mysle o kolejnym malenstwie :ico_oczko:
pozdrawiam dziewczynki :-D

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 paź 2008, 11:58

hej dziewczynki
stawiam torcik na 4 tygodnie mojego synka!
brawa dla Nicolasa :ico_brawa_01:
kurcze ale ten czas leci,nie długo nasze pociechy będą siedzieć,wymawiać pierwsze słówa,i stawiać pierwsze kroki! a ja wolałbym mieć go cały czas takiego malutkiego,jest taki słodziutki,dlaczego dzieci tak szybko rosną!pozdrawiam życze miłego dnia
wlasnie tez tak mam tez bym chciala by zostal taki na dluzej ale jak pomysle ze niedlugo zacznie gaworzyc i swiadomie sie uśmiechac to nie moge sie doczekac, w czoraj byli u nas znajomi z roczna coreczka i nie moglam sie na nia napatrzec jak juz stawia pierwsze kroczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

dziweczynki czy wasze maluchy tez juz kreca glowka moj od urodzenia jest bardzo slny jak go klade na brzuszku to ladnie podnosi glowke i potrafi ja przekrecac na boki :ico_brawa_01: wogle smiejemy sie z Piotrem ze juz chce raczkowac taki jest silny :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2008, 12:09

adiaIga tez trzyma mocno glowe jak jest na brzuszku u mnie to czesto podpiera sie na raczkach podnosi glowe i patrzy na mnie :-)
obraca tez glowe wiec ja juz na brzuszek klade-tym basrdziej ze ona lubi :ico_sorki:
zarazdo mnie przychodzi polozna sroidowiskowa-a dokladnie powinna byc juz 5 min temu-musze siejej zapytac bo Iga ma ciagle 1 oczko ropiejace mimo ze kilkakrotnie w dniu jej przemywam no i o to moje uczulenie na cyckach musze sie zapytac :ico_sorki:
ciekawa jestem ile juz wazy :ico_brawa_01:
zapomnial;am dodac ze u nas leje i na spacer to mala chyba do marketu wezme :ico_zly:

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

20 paź 2008, 12:29

Witam !Ja w koncu pospalam dzisiaj :ico_brawa_01: Myslalam ze wyrzuce moje dziecko przez okno tak mi dawala 2 dni popalic,ale wyglada ze juz lepiej.Mam nadzieje ze jej sie nie odmieni!!!!Bo malo nie zwariowalam ,no nie mam cierpliwosci za nic!!!!Pocieszylyscie mnie z tym kalafiorem,jakos przeszedl bez echa na szczescie!Martus a przemywasz to oczko rumiankiem?Synkowi mojej bratowej do dzis ropieja oczka a ma juz 3 lata lekarze mowia ze taka jego uroda wiec sie za bardzo nie martw :ico_sorki:

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

20 paź 2008, 12:47

Hej! dziewczynki Mam pytanie ? kiedy wiedzialyscie ze to juz bo ja nie wiem ?
wnocy mialam skurcze ,ale nie regularne wiec jeszcze nie jechalam :ico_noniewiem: ale dzis juz sa czestsze .Tylko ze jak siedze albo chodze to sa dosc slabe ( zaznacze ze ja bardzo jestem na bol wtrzymala)a jak poloze sie na ktory kolwiek bok to sa straszne. A po za tym czop mi juz od 3 dni odchodzi ale teraz to juz nie wiem czy to nadal czop czy juz wody sie powoli sacza bo juz nie jest to takie galaretkowate czy zelowate jak wczesniej tylko juz bardziej wodniste i z krwia.Tak ze nie wiem za ile moge sie spodziewac rozwiazania? Dzis jade na 16 do szpitala na ktg ,Więc mam nadzieje ze juz zostanę rodzić :ico_sorki: >Buziaki dla was i dzieciaczkow

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 paź 2008, 13:12

dana, kochana ja wiedzialma gdy mi wody odeszly :ico_haha_01: wczesniej mialam bole jak na okres i kryza ale nic mocnego i smialam sie z Piotrem ze mam skurcze :ico_haha_01:wogle sie tego nie spodziewalam , termin cesarki mialam na 25 a urodzilam dwa dni wczesniej :-D
Z tego co piszesz to dzieciaczek bedzie z toba juz dzis lub jutro :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:.Buziaki kochana wszystko bedzie dobrze :ico_sorki:
to czesto podpiera sie na raczkach podnosi glowe i patrzy na mnie
to tak jak kacper
silne te nasze bobasy :ico_brawa_01:
Myslalam ze wyrzuce moje dziecko przez okno tak mi dawala 2 dni popalic,ale wyglada ze juz lepiej.

ja tak mial tez ostatnio jeszcze Piotr sobie siedzial przed kompem a ja sie sama meczylam z malym :ico_zly: :ico_zly: ale damy rade przeciez tak bardzo czekalysmy na nasze maluchy :-D

Awatar użytkownika
miszka

20 paź 2008, 13:14

:ico_haha_01:
kiedy wiedzialyscie ze to juz bo ja nie wiem ?
Kochana to moze byc jakis zalazek,ale jak juz sie zacznie to gwarantuje ze bedziesz pewna ze to wlasnie to :-D
A po za tym czop mi juz od 3 dni odchodzi ale teraz to juz nie wiem czy to nadal czop czy juz wody sie powoli sacza bo juz nie jest to takie galaretkowate czy zelowate jak wczesniej tylko juz bardziej wodniste i z krwia.
To faktycznie czop,ale czop moze odchodzic nawet kilka tygodni przed porodem
Dzis jade na 16 do szpitala na ktg ,Więc mam nadzieje ze juz zostanę rodzić
Z calego serca Ci tego zycze kochana,miejmy nadzieje,ze za kilka dni bedziemy ogladaly kolejnego bobaska :ico_brawa_01: Powodzenia!!!

Awatar użytkownika
Agusia1982

20 paź 2008, 13:43

dziweczynki czy wasze maluchy tez juz kreca glowka
własnie juz wczesniej pisalam na ten temat ale nikt mi nie odpisal,moj Nicolas też odwraca główke ale oprócz tego odchyla ją mocno do tyłu tak jakby patrzał na coś nie wiem na co :ico_noniewiem: no i jak kłade go prosto bo on tylko na boku jednym albo drugim to sam sie tak przekręci ze leży na boku,a wy juz kładziecie swoje maleństwa na brzuszku? wlaśnie czytam ze tak,to ja nie wiedzialam ze juz można :ico_puknij: ale jestem mądra,drugie dziecko i nie mam zielonego pojęcia! :ico_szoking: u
u nas strasznie wieje wiatr,także na spacer też sie nie wybieramy!pozdrowionka :-)

Wróć do „Przedszkolaczki”