dziendoberek
Wiolka skarbie co sie dzieje??!!
Aniulek dobrze ze wczesnie zareagowaliscie i pewnie szybciutko u malej pozbedziecie sie tej wady...
Frydza no facet fajny
taki w moim typie..baardzo w moim
dobrze ze T tego nie przeczyta hehe
Maggie pochwal ise pokoikiem synusia..czekamy
i bardzo fajnie ze rodzinke bedziesz miala na swieta przy sobie
ja wczoraj wrocilam od lekarza z dolem...nic nie wyroslo z tego posiewu z jamy ustnje ,czyli kandydozy nie mam...to juz cholerka nie wiem co te afty tak mi rosna wciaz..jak bede miala nastepna mam przyjsc i zrobic wymaz bakteriologiczny ale jeszcze powtorze mykologiczny... i zmieniam ginekologa ..moze trafie na takiego ktory bez problemu zrobi wymaz z szyjki macicy..musze sie upenci czy mam tego paciorkowca streptococcusa i czy jestem nosicielka i ewentualnie moge go tylko zalczeac czy moge sie tego pozbyc raz na zawsze..ale przynajmniej bede wiedziala co i jak i w drugiej ciazyw odpowiednim momencie gdy mi podadz antybiotyk bedzie wielkie prawdopodobienstwo ze dzidzia urodzi sie zdrowa i ze sie ode mnie nei zarazi...
niestety Oskarek zawczesnie sie urodzil, nie mialam posiewu zrobionego i nic o tym nie wiedzialam a moj synus przejl to dziadostwo rzekomo ode mnie...
Cyn kochana moze faktycznie wszystko ci sie rozciaga i nastawia..
ja okolo 30 tyg mialam straszne nocne bole miednicy,koszmar jakis,jakby mi ktos wsadzal z calej sily kija tam..i lekarz stwierdzil ze to miednica sie juz nastawia..
a i kaz sobie zrobic wymaz z szyjki macicy bakteriologiczny ...lepiej chuchac na zimne..gdyby wszyscy lekarze to robili kobietom w ciqazy tyle chorob dzieciecych i zgonow noworodkow moznABY SIE BYLO POZBYC
a oni w wieksozsci podhcodza dp tego mega olewczo i wychodza z zalozenia ze skoro nic ci nie dolega to jestes zdrtowa