hejka,u nas sloneczny dzionek sie zapowiada...wczoraj siedzialam do pozna bo ten serial ogladalam i dzis juz tez sie nie moge doczekac az Maya pojdzie spac-takie te seriale wciagajace
ale to pomaga mi sie odprezyc i nie myslec o bolach
jednym slowem po dawce serialu od razu lepiej sie czuje
Jagodka,Maya mi sie budzi z placzem ale raczej wieczoram i przy zebach i wtedy jest problem zeby ja uspokoic,czasem w dzien jak wstaje z drzemki tez placze-wstaje lewa nogą jak my to mowimy i czesto to ma zwiazek z tym ze za dlugo nie spi poprostu...rano zawsze jest wesola jak skowronek,kula sie jeszcze ze mna w lozku z pol godzinki,oglada pajaka za oknem i wogole
moze Jagoda jest poprostu tak glodna po przebudzeniu ze ta butla ja ratuje z opresji,znajomej synek tez zaraz po przebudzeniu musial dostac cos do jedzenia zawsze bo tak sie darl
chyba ze u was to nie zawsze sie zdarza,wiec moze zeby?
Doris,no fajnie,niech maz sie dowiaduje,czekam na dobre wiesci....moze akurat!a chcielibyscie od razu czy od tego stycznia?
[ Dodano: 2008-10-21, 10:02 ]
a jeszcze mi sie przypomnialo ze Kamila,wspolczuje ze Wikusiowi znow sie pozmienialo,moze to znow przejsciowe?moze czuje Wasze podekscytowanie wyjazdem itp.i tez sie ekscytuje w ten sposob
a tak,my mielismy ten roczny paszport bo byl problem z 5cio letnim bo Maya tu urodzona i dokumenty w pl musielismy pozalatwiac do 5letniego