doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2008, 20:15

Laski a Wy gdzie??

Wszystkie pewnie wieczory z mężami spędzają...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 paź 2008, 20:22

Doris,ja jestem.....
ale biore sie za dalsze odcinki tego serialu bo mi sie spodobal....a jem teraz kolacje i wdycham Vanish :ico_zly: Arek musial prac wykladziny bo salon naprawde byl zalany tym sokiem i o dziwo ta multiwitaminka nie chciala zejsc...Vanish dopiero troche to usunal :ico_noniewiem: no i niby narzekam na krak kolezanek a jak juz sie ktos zjawia to caly czas mysle zeby juz sobie poszedl....a potem narzekam :ico_noniewiem: ja jakas dzika juz jestem :ico_puknij: :ico_wstydzioch: no ale jak takie szkody za kazdym razem maja byc to mi sie odechciewa...albo ja taki uraz mam jak kiedys jeszcze 4miesieczna Maye mi karatem okropnym zarazili bo nie pomysleli ze jak dziecko miesiac zasmarkane z gilami do brody chodzi to moze zarazac :ico_noniewiem: i uraz mi pozostal do nich :ico_noniewiem: a w piatek mamy tam jechac bo zaprosili na nowe mieszkanie i A. juz zaznaczyl Mayci ze bierzemy kredki :ico_haha_01: :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2008, 20:27

i A. juz zaznaczyl Mayci ze bierzemy kredki :ico_haha_01: :ico_oczko:
na nowe mieszkanko powiadasz?? :ico_haha_01: normalnie jak to napisalas to od razu pomyslałam "jakbym mojego A. slyszała" on tez jest taki "wredny"

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2008, 20:43

doris, moj by to samo powiedział :)
a na miejscu napewno nakarmił jagode czekoladą

jakie wrednoty z tych naszych męzusiów :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2008, 20:54

jakie wrednoty z tych naszych męzusiów
jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie :-D

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2008, 20:59

no tak prawda

jak mu to powiedzialam to az sie zaśmiał w głos

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2008, 21:03

Hej!
Glizdunia :ico_szoking: ale bym miała :ico_zly: mój też by zabrał kredki :ico_haha_01: i czekoladę...i pewnie by się wcale nie przejmował tym co robiłaby Hania :ico_haha_01:

Jagódka no i jak po rehabilitacji? gadałaś?
jeju, przeczytałam i nic nie pamiętam... :ico_wstydzioch:
moja budzi się z płaczem, czasem wielkim, czasem z małym i ciul wie o co chodzi...
Pati no to trzymam kciuki za nową pracę..a mówisz, że sędzia coś nie bardzo? szok...ale to musi boleć...no cóż, może jeszcze się coś uda...

u nas spoko...w nocy tylko poszłam bo Hanka coś miałczała, ale siedziała sobie, więc ją położyłam i spała...nad ranem mleko...a rano już micha mlecznej zupki z kluseczkami SIkorki... :ico_haha_01:
potem była z dziadkami na "gzibkach" w lesie...i jak wróciłam z pracy to akurat na rozlew krwi... :ico_olaboga: Hania włożyła łapę do szuflady u mamy i od razu złapała za nóż...no i ciachła se palec...ale nie płakała...tylko robiła "uuuuuuu" i chodziła dumna z plasterkiem...ale zdjęcia nei ma, bo zaraz się go pozbyła :ico_haha_01:
w pracy miałam dizś klientkę!!! hurra! więc powoli się rusza...i jeszcze moja była szefowa się zapisała na oczyszczanie w poniedziałek :-D
po pracy J kosił trawę, ja z Hanią i latałam i gotowałam i ciągle coś...Hania śpi...a my się krzątamy...teście nam załatwili używaną lodówkę większą, więc przemeblowanie u nas...już wszystko umyte dzięki Bogu...zaraz muszę poprasować, jak J Hanię kąpał to jeszcze odkurzałam...bo jutro mi J rano przywozi teściową na 2dni...więc trzeba było ogarnąć nie? :ico_oczko:
J mi zrobił zakupy, a ja się obraziłam...bo sama chciałam...cały tydzien czekałam na to...a ten zadowolony przyjechał już po...ale miałam nerwa...no a teraz trzeba będzie przeprosić... :ico_wstydzioch:

no idę poprasować...a potem spać, bo jakaś wymięta jestem nadal...buziaki!

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

21 paź 2008, 21:05

wróciłam
ledwo co żyjemy
jutro zajrzę bo padamy z nóg

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2008, 21:10

J mi zrobił zakupy, a ja się obraziłam...bo sama chciałam..
masz Ci los!!! chłop chciał Cię wyręczyć i niespodziankę zrobić, a Ty jeszcze się obrażasz!!!

Hanka za nóż się łapie??? :ico_szoking: Karola Ty uważaj z takimi cackami!!! bo to niebezpieczne

a porządki to Ty dla teściowej robisz czy dla siebie??

[ Dodano: 2008-10-21, 21:14 ]
ja spadam :ico_spanko:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2008, 21:17

hejka
ja dzis tak pozno, bo rano w pracy potem na te imieniny babci, potem film z A i teraz troche spokoju, Mile znow dzis minie kapiel bo akurat jak dojezdzalismy do domu to usneła i tak spi nadal, dopiero jak ja sie bede zbierac do wyra to ja przebudze na zmiane odziezy i mleczko :ico_noniewiem:
popsztykałam sie z A wiec humor niezbyt..na tesciow tez mam juz :ico_zly: ze hej, kur..zas mi powiedziala tesciowa ze w czw ona musi isc na działke..kur..a ja mam leciec w ciulki z moja siostra i ja na okragło zwodzic ze tesciowa bedzie sie dzieckiem zajmowac..juz nie chce tu szpetnie pisac, ale jest na maksa :ico_zly: mam w nonono jej pomoc juz, jutro jeszcze pojde do roboty i chyba na tym zakoncze swoja "kariere"zostanie mi ewentualnie weekend, ale A zas wymyslił ze moze lepiej by było jakbon sie zapisała na sobote i niedz bo wiecej zarobi :ico_noniewiem: no ku..w tym domu jego nikt nie rozumi ze ja chce isc do roboty dla mojego lepszego samopoczucie, ku..nikt sie z tym nie liczy, i wku..mnie to ze on jako moj maz zamiast zrobic cos z tym pierdoli to bo po co mi lepsze samopoczucie :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: normalnie szkoda słow :ico_placzek:

glizdunia ja pierdziele a ty nic nie powiedziałas na te rozlewanie soku?bo ja jestem taka ze jak zachowanie innego dziecka mi sie nie podoba to ja zwracam uwage, no juz na pewno jakby mi ktos demolował mieszkanie, a wiadomo jak u was trzeba o nie dbac :ico_noniewiem:
patrycja le a to zaskoczenie ze w sadzie nie byli za twoja mama :ico_noniewiem: dziwne :ico_noniewiem:

i to na tyle dzis dam rade naskrobac, wybaczcie mam nerwa i nie chce zeby sie tu komus udzielał, miejmy nadzieje ze jutro wstanie lepszy dzien
:516:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”