Witam
my dzis bylismy na spacerku nie dlugo bo dosyc zimno ale maly spi jak aniolek az do tej pory
a ja zjadam sniadanko dopiero, pozmywalam, rozwiesilam pranie i wstawilam kolejne.
Ja tez daje malemu butle, kupilam mleko z Hipp Bio i maly je jak oszalaly.
Polozna mnie wkurzyla, bo powiedziala, ze czemu ja mu butle daje, chyba lepiej wiem, czy jemu cycek strarcza czy nie, dzis w nocy az mi sie plakac chcialo, dalam mu cyce i co- zjadl z dwoch i plakal i plakal ja juz mialam dosc i poszlam mu zrobic butle, kochany zjadl i tak ladnie spal, ze wstal dopiero o 5.30 na karmienie.
Dzwonilam zaplakana do mamy czy zle robie dajac mu butle, to powiedziala, ze to nic zlego, i zebym robila tak jak do tej pory,, zeby dawac mu tez butle i tak tez robie.
Maly dostaje najpierw cyce i jak placze dalej chce jesc ide robic mu butelke i wtedy kochany idzie spac.
[ Dodano: 2008-10-22, 17:19 ]
Acha co do aptamilu to jest jedno z najlepszych mleczek moj synek byl tym w szpitalu karmiony i polozna mi powiedziala, ze to jest najlepsze mleczko, ale niestety za drogie jak dla mnie, puszka 600 gram kosztuje 16 euro a mnie nie stac a te mleko idzie jak woda
wiec malemu daje Hipp Bio Pre
zirca dziekuje za mile slowa dla mojego Ericzka
Adia26 no bedzie z mojego synka maly grubasek, juz jest taki fajniutki, ma juz takie sadelko fajne, juz inaczej wyglada, jest taki fajniutki