ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2008, 16:01

hejka
ja dzis super zadowolona z pracy wrociłam bo stowka zarobiona, niestety jutro i najprawdopodobniej w piatek nie pojde z wiadomych wzgledow :ico_noniewiem: i wszystkim to jest na reke tylko nie mnie, jeszcze tylko brakuje mi usłyszec ze skoro chciałam dziecko to sie mam nim zajmowac :ico_zly:
a wogole tescie jacys dziwni wcale sie do mnie nie odzywaja tak chocbym ja im jeszcze cos zrobiła :ico_puknij:

kamizela gratulacje za wygrane okulary :ico_brawa_01:
Agatka corcia twoja jest sliczna i podobna do ciebie strasznie!!a grzybki juz zpałaszowane? :ico_oczko:
sikorka to mowisz ze wybuchłas wulkanem energii? :-D
patrycja le a dowiedziałas sie w koncy czemu te baby sie do ciebie nie odzywaja?bo jakos dziwnie tak.. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 paź 2008, 16:22

Lady,no to super ze stowa do przodu,szkoda ze z tesciami sie dziwnie ukladac zaczelo :ico_noniewiem:

a ja tez Wam pokaze coreczke moja dzis....jak ladnie wyglada z rana-czupryne mam na mysli i jak na ostatnim zdjeciu nocnikujemy sie :ico_haha_01: albo jak Upsy Daisy i Makka Pakka dolaczyli do Arki Noego :ico_oczko:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2008, 16:26

No to ja się chwale moją pociechą

Na krzesłu przy stoliczku
Obrazek

A tu wpadła w tarapaty i mama zamiast od razu pomóc, musiała ją pomęczyć i zrobić fote
Obrazek

A tu z pierwszym w życiu lizakiem
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 paź 2008, 16:30

Doris,hehe Ty to taka matka widze jak ja jestes...najpierw fotka a pzniej ratunek :ico_haha_01: :-D ...mi sie czasem przypomina jak ja Mayi zasudocremowanej foty robilam a ta biedna nawet ust otworzyc nie mogla :ico_haha_01: :-D :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2008, 16:32

GLIZDUNIA, fociaki super! Czuprynka Mayi tez super - chyba sie jej bedą włoski kręcić, co??

nocnikowanie rewelacja - Maya juz przeszła o stopień wyżej - uczy dzidzie siusiu na nocniczek :P

[ Dodano: 2008-10-22, 16:33 ]
GLIZDUNIA, a ile smiechu przy tym miałam - zamiast być poważną czy coś jak prawie ze płakałam ze smiechu

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2008, 16:39

No dziś trochę wcześniej dotarłam, ale wieczorem pewnie nie wpadnę, bo górka prasowania urosła już. Dziś z dalsze plany porządkowe mi się zmieniły. Zaszalałam w szafach i powywalałam stare nienadające się już do noszenia ciuchy, cztery reklamówy nazbierałam i mam miejsce na nowe :ico_oczko: :-D A potem był trzygodzinny spacer, a jak Karol spał to ja szalałam w kuchni i kładłam buraczki do słoiczków, bo dostałam tyle buraków, że żal żeby się popsuły.

I powiem Wam, że sama się sobie dziwię skąd u mnie ta energia, ale chyba wiem przyszła z tym pięknym słońcem, szkoda że już jutro ma go nie być.

zbora no nie wiem czy mi starczy energi na sprzątanie, ale do Ciebie to bym wpadła z miłą chęcią. I nie wierzę, że Ty możesz mieć szare iranki i brudne okna, nie wciskaj mi kitów tu kobieto. :ico_oczko:

GLIZDUNIA, Maja jest śliczna nawet poczochrana, ale aktycznie zacznij może trenować czesanie, bo potem może Ci bardzo protestować i nie będzie chciała się czesać.

Agato mnie też zachwyciła twoja Jagódka, jest naprawdę urocza.

Zmykam, bo oprócz buraków dostałam też jabłka i trzeba obrać i uprażyć :-D

[ Dodano: 2008-10-22, 16:46 ]
doris, akurat czytałam i pisałam jak Ty foty wrzucałaś. No Kingusia szczęśliwa z lizaczkiem, mój dziś mnie sam do sklepu zaprowadził gdzie mu lizaka kupiłam kiedyś i krzyczał " liungu, liungu" co znaczy oczywiście lizak :-D A jak zapytać się go w domu co by chciał, albo co mu kupić odrazu z uśmiechem na ustach mówi "liungu".
A z Ciebie mama :ico_olaboga: tak się znęcać nad dzieckiem :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2008, 16:57

jaka Kinia dorosła wyglada na tym pierwszym zdjeciu..hihi :ico_haha_01:
glizdunia Maja widze ze ma ta sama lale co Mila(chodzi mi o ta na ost zdjeciu :-D )a co do czesania, to ja Mile czesze zawsze po myciu włosów, bo inczaej to chyba bym jej nie rozczesała na sucho, no i jak robie jej koki to tez najmpierw rozczesuje włosy, jak chodzi w rozpuszczonych to zazwyczaj mi sie nie kapnie zeby je poczesac :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2008, 18:54

daria maya ma identyczny nocnik jak jagoda

a fryzurka rzeczywiscie niezła
moja tez zasypia z mokrymi nie susze jej tylko wycieram recznikiem

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 paź 2008, 19:40

bylismy w miescie i kupilismy porzadne sluchawki do skypa bo mi uszy odpadaja normalnie od tych zwyklych :ico_noniewiem:

a dziewczyny to wrecz niesamowite jakie mamy podobne gusta i nasze dzieci maja duzo takich samych rzeczy co? :ico_haha_01: ....Lady,lale Maya dostala od Arka mamy z PL wiec pewnie ta sama tylko ze nasza juz nie mowi mama bo maya ma ja odkad skonczyla 6mcy i zagryzla jej te jedna reke :-D
Jagodka,nocniczek taki najprostszy znalezlismy i kupilismy bo tez tani byl,tu wszystkie takie wiesz nocniki pelna para a ja juz nie chcialam w kibel inwestowac bo duzo takich drogich zakupow nam nie trafilo ,np. lozeczko ktore bylo duze i drogie i teraz go oddajemy za darmo :ico_noniewiem: i lalki nie narzekaja jak sisi robią :ico_oczko:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2008, 19:52

dla mnie niesamowite jest to ze niby sie nie znamy, a jednak znamy sie tak dobrze :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”