poccoyo
Trzy tysiące lat minęło...

23 paź 2008, 17:36

a Twój mąż się zdecydował na wspólny poród, czy jednak z koleżanką będziesz rodziła?
no tego to nadal nie wiem...
pewnie wyjdzie ze beda oboje...albo bede sama...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 20:47 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

23 paź 2008, 17:36

pewnie wyjdzie ze beda oboje...albo bede sama...
noo, mam nadzieję, że Cię samej nie zostawią... trzymam kciuki... :-)

poccoyo

23 paź 2008, 17:42

oby było tak jak piszesz...
bo tak sama to się troszkę cykam...

Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

23 paź 2008, 20:37

szarlotka w piecu!
ale sie narobilam dzisiaj! zakupy przytaszczylam ze sklepu, wszystko posprzatalam, obiad zrobiony no i ta szarlotka jeszcze! nie mam tarki wiec jabłka musiałam siekać:)

polozna jakos sie nie odezwala.... troche sie martwie bo nie mam do niej zadnego kontaktu wiec jak nie zadzwoni jutro to bede musiala sie przejsc do przychodni czy cos takiego...
no i jeszcze NI num. wyrobic ale to strasznie daleko mam.... jak pada to mi sie nie chce lazic:)

chyba z braku lepszego i tanszego pomyslu łóżeczko kupie w ikei.... zaczekam tylko na jakies pieniadze.... jak na razie jeszcze na wózek nie zarobione....

poccoyo

24 paź 2008, 09:54

u łóżeczko kupie w ikei....
tak to dobry pomysł... moja znajoma też kupiła i jest bardzo zadowolona...
a szwagierka ze szwagrem całe mieszkanie w ikea mebluja... i tez zadowoleni...
zawsze coś dokupic można i nie jest tak bajońsko drogie...

ja dziś mam jakiś zakrecony dzien, źle mi się spało...
K pojechał do przedszkola z Roksanką, i mamy się spotkać przed meblowym...
bo jest wyprzedaż 70% off,
wczoraj dał zaliczkę za stół... idę zobaczyć to cudo...

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

24 paź 2008, 11:46

hej Laseczki :ico_ciezarowka:

mi w ikea bardzo się przewijak podoba :-) a łóżeczka fakt, bardzo tam tanie...

poccoyo, udanych zakupów :ico_brawa_01:

ja szaleję na eaby'u... rzeczone śliczne butki nike poszły za 9,50 z przesyłką, a ja się łudzilam, że nikt nie podbije tych moich 2f :-D :ico_puknij:
teraz zbieram na koszulkę do szpitala :-)

aaa, i śnią nam się obojgu porody.. heh.. Krzyśkowi znów się śniło, że urodziłam chłopca (chyba podświadomie sam przeżywa to czekanie, ale ma za swoje, sam błagał, żebyśmy na niespodziankę czekali) a mi też się porody śnią, tyle że skupiam się na pozycjach :-) dziś w nocy na klęczkach rodziłam i suprr było :-)

poccoyo

24 paź 2008, 17:51

ananke, pokaż przewijak...
a porody... hm... no mi sięnie śnią... ale nie wiem dlaczego...
ja to się w żadną kurtkej uż nie zapinam... a tu jeszcze 4 tygodnie do końca...

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

24 paź 2008, 17:54

ananke, pokaż przewijak...
już pokazuję :-)
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/20045205
nie mogę tylko się dopatrzeć, czy jest z tą matą, ale nawet jeśli nie to one nie kosztują dużo... a on ma taki kształt, że potem może być jako półka na zabawki...

Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

24 paź 2008, 17:58

ach, zakupy:)

moj ukochany wlasnie poszedl do pracy! nareszcie! moze sie jakos wszystko uspokoi bo jest bardzo nerwowo.... bank wydzwania:(

bylismy dzisiaj w szpitalu na rozmowie z polozną. Zakladala mi karte... odpowiadalismy na tysiace pytan.... we wtorek id na usg i tym razem szkocki doktor wyznaczy termin ciekawe co powie... jak maleńka nadal nie urosla to moze mi i na styczen przepowiedziec to rodzenie.... hehe, bedzie smiesznie..... chwilowo mi sie nie spieszy, tylko malenka kopie mnie bardzo wiec czasem mam trochce dosyc.... niby taka malutka ale jak pod żebra sie wciśnie to zwariowac mozna.

mój mąż wyraził chęć uczęszczania na spotkania dla przyszlych rodziców! nie moge w to uwierzyc... tak zupelnie sam z siebie.... ja udawalam ze niby nie rozumoem pytania a on, że jak najbardziej chętnie dowie sie jak to jest z tym rodzeniem.... z reszta ostatni nawet zwerbalizowal ochote uczestniczenia w rodzeniu..... dorasta? zmienia sie? w ogóle go nie poznaje, taki grzeczny sie jakis zrobil.....

[ Dodano: 2008-10-24, 18:03 ]
fajny przewijak! bardzo przydatna rzecz.... nam sie niestety nie zmiesci i mam 2 opcje: nakladany na lóżeczko ale widzalam tylko za 17F bez maty i rzesylki....- chwilowo to duzo..... albo bedziemy sie przewijac na biórku ale to troche za nisko... powinien byc na wyskosci pempka mniej wiecej.....

poccoyo

24 paź 2008, 18:18

Ania przewijak super... szkoda ze wiekszość tanich rzeczy z IKEA nie jest wykńczonych... np bez lakieru...bo taki lakier to dodatkowy wydatek

estreya, nie martw sie kasa...a co do tej karty kredytowej to nie wierze ze kara przyszla ze jej nie uzywanie... nie ma takiego czegos...
moze maz źle cos zrozumial i nie placil rat miesiecznych...
dlatego bank wydzwania... moze jak zaplacicie jakas kwote to sie uspokoja z tymi telefonami...
u nas tez jest krucho z kasa... jedziemy na pozyczce...
ale mam nadzieje ze do swiat juz bedziemy na wlasnym m3 i nie bedziemy placic dwoch czynszow i innych oplat...

Wróć do „Pozostałe”