Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2008, 21:17

hej
nonono...napiasłam wypasionego posta...odpisałam każdej po kolei...a potem jak głupia pizda za szybko coś nacisnęłam i poszło w nonono!...
już nie piszę...bo mi się nie chce...ine mam dziś humoru na nic...
szkoda, że mi poszedł ten post...bo tak się spięłam i ładnie było..
trudno...
to jakby co...pamiętam o Was, trzyamm kciuki za Glizdunię!!! wytrzymasz kochana i będzie ok! i :ico_brawa_01: za małą zemstę!!! :-D
Lady ja wiesz...nie komentuję, bo sama marnie swoje życie wiodę...przykro tylko...
Massumi leciało u mnie :ico_haha_01: ale jak urzekła Cię książka..a penwie tak...to nie oglądaj tego pod żadnym pozorem!!! beznadzieja, szmira, gó...
Sikorka ja może kiedyś to wypróbuję...
Kamizelka super buty!
Juli śliczne zdjęcie...

u mnie nuda..złość i nerwy...
byliśmy na basenie....ale z kłótnią, bo znów za mało czasu a J jeszcze se wymyślił wieszanie tv i zajęło mu to pół dnia...a ja po pracy i jeszcze musałam Hani obiady dogotować...Byliśmy ze znajomą i było miło, bo już tam ochłonęliśmy...ale wieczorem znów spięcie lekkie...No więc Glizdunia widzisz...bez alkoholu się nie da...
idę..
mam piwko...muszę się rozerwać...
Hania mi zażygała pół wykładziny, nie wiem czemu...może z przejedzenia? ale mama już wróży, że może ma infekcję gardła...a mi to już ciarki przechodzą... :ico_placzek: bo mnie boli gardło i ucho...a ona mnie wciąż całuje...pochlastam się jak jej coś będzie...

dobra, niby nie chciałam pisać... :-D
uciekam...bo jestem padnięta...wszystko mnie boli i jeszcze tyle znów we mnie złości...muszę się zrelaksować...
buziaki kochane moje!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2008, 21:27

zborra spokojnie, może mała rzeczywiście za dużo zjadła :ico_noniewiem: Albo cos jej zaszkodziło. W każdym bądź razie oby to nie była żadna infekcja :ico_sorki: a tak na przyszłość to zrób sobie zapasy napojów wyskokowych żebyś w razie chandry miała pod ręką :ico_oczko: Ja mam winko w barku, ale jakby co to wychodzę z klatki i mam sklep pod nosem.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 paź 2008, 21:30

Kamila,no niech mezu dopyta gdzie to leci :ico_haha_01: ...no a bagazu mozesz miec tyle ile pozwalaja twoje linie lotnicze chyba ze chcesz placic za nadbagaz to mozesz wiecej :-D ...nie no najmniej pozwalaja w Ryanair bo tylko 15kg,a Wizzair i EasyJet maja po 20kg na osobe ale dziecko nie liczy sie jako dorosla osoba jesli chodzi o bagaz bo jesli o cene biletu to placi normalnie :ico_puknij: ...

Zborra,no moze humor masz kiepski ale choc ten wypad na basen pozwolil ochlonac troszeczke co?no i ta Hanka,zwymiotowala?i ze na gardlo?jejka ja nie wiem bo mi Maya nie zwraca :ico_sorki: moze faktycznie sie przejadla i pobiegala za duzo i taki efekt? :ico_noniewiem:

dziewczyny widze jakis cykl tych moich boli :ico_noniewiem: ,....ja sie tak wnikliwie obserwuje ze juz widze chyba mroczki :ico_haha_01: :ico_oczko: ...a wiec tak @bardziej skapa niz normalnie ,i zaraz po niej sa bole w podbrzuszu i uczucie jak na @ jak te bole ustepuja to przychodzi etap boli zoladka,trzustki,i nerek w najgorszym momencie mdlosci i znow @ i bole w podbrzuszu itd. wiec obstawiam ze cos w sprawach kobiecych nie funkcjonuje jak trzeba .... :ico_noniewiem: no niech juz to wylecza bo te obserwacje mnie wykoncza :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2008, 21:33

Kurcze 15 kg pomnożyć przez dwa to 30 kg ... Tyle dobrego, że D. do swojej walizki spakuje nasze rzeczy bo swoje będzie już miał w UK :-) A wózek się liczy osobno ?

D. właśnie gada z tym kolegą :ico_haha_01: Leci do Bristolu, liniami EasyJet.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2008, 21:39 przez kamizela, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 paź 2008, 21:38

tak ,dla dziecka osobno mozesz miec wozek :-) mozesz nadac go jako bagaz albo miec jako podreczny do samolotu i te opcje polecam bo mniej sie poobija...no w jajgorszym razie 30kg plus kazdy moze miec 10kg bagazu podrecznego wiec w sumie wyjdzie Wam 50kg a to juz sporo nie? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2008, 21:40

Czyli będzie 40 kg plus 20 kg podręcznego - damy radę :ico_haha_01: Przywieźć ci coś ? :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 paź 2008, 21:48

a nie dzieki,sami musicie sobie nawiezc wszystkiego co najpotrzebniejsze :ico_haha_01: ....a wogole to chyba jakas wyprzedaz zorganizujesz co?rzeczy typu lozeczko i inne mebelki to chyba sprzedasz czy zostawisz jak na wakacje przylecicie? :ico_noniewiem:

cos mi Maya pobrudzila i ukleila aparat i jakies brzydkie fotki robi no ale wklejam bo zgralam
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2008, 21:54

Hihi Maycia jak sobie siedzi na nocniczku :ico_haha_01: Wiktor siada, mói "si si" ale po chwili wstaje a nocnik pusty :ico_haha_02: a on ucieka z siusiakiem na wierzchu - ma frajdę chłopak :-)

Wiesz co, ja to wszystko zostawię, łóżeczko, nasze meble, tv, łóżko, dvd - nasz pokój i tak będzie pusty więc mogą sobie leżeć. W UK kupię Wiktorowi jakieś łóżeczko.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 paź 2008, 22:01

nie no napewno kupic to nie problem....moze juz jakies dorosle mu sie dostanie :ico_oczko: a Maya tylko tak dla jaj usiadla ...i tez sisi mowi jak lale robia ale ona? :ico_nienie: choc nie wiem czy to przypadek czy co ale wczoraj patrze a ona siedzi na nocniku tak sobie i wstaje i przychodzi do mnie i czuc z daleka ze kupe zrobila w pampersa ale czy to na tym nocniku czy wczesniej to juz nie wiem :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2008, 22:04

No Kamizela, w poniedziałek zapełnię barek, na bank!!!
świetnie, niebawem się będziecie urządzać na nowo...wspaniale!!!
Glizdunia Maycia przeuroczo wygląda w tym żółtym zestawie!!! dla mnei bomba!

a ja się upiłam 1piwem...hehehehe
na basenie nerwy puściły...a Hania po p[ływaniu wypiła 160ml mleka, zjadła rogala z czekoladą i gorfa...no i na noc..czyli po 2godzinach od poprzedniego mleka...wypiła zaś 160-170ml...więc w sumie mnie to żygnięcie nie dziwi...ale było w tym coś mandarynkowego...czy to możliwe żeby od wczoraj miała w żólądku mandarynki? bo dizś nie jadła a wczoraj tak, ale obrane ze skórki... :ico_noniewiem:
idę myju bo za niedługo na polsacie leci moje wielkie greckie wesele, a ja bardzo lubię ten film...
o ile nie usnę...

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”