Ty annanke i tak dużo spacerwałaś, bo macie w sumie gdzie, a u nas nawet nie ma ciekawych miejsclatem chcemy zaliczyć kilka górek szkockich
noo, na razie jest gdzie łazikować, bo wszystko prawie nowe, choć już mamy ulubione miejsca do spacerów nad zatoką i nie tylkoTy annanke i tak dużo spacerwałaś, bo macie w sumie gdzie, a u nas nawet nie ma ciekawych miejsc
ja tez wolałabym w grupie, ale nie wiem, czy znajdę na to czas i moneyja oczywiscie w miare mozliwosci tez chciałabym chodzic na jakies zajecia fitness bo oczywsice jest to wieksza motywacja dla mnie..
ja 80 zł miesięcznie odżałuję, a czas po prostu będzie musiał się znaleźć. Zresztą ja jak się parę dni nie poruszam, to cholery dostaję. Po tym lekkim ataku kolki nerkowej gin przez dwa-trzy tygodnie zakazał mi ćwiczeń. Na początku jak mnie bolało, to było ok, a potem mnie energia roznosiła.ja tez wolałabym w grupie, ale nie wiem, czy znajdę na to czas i money
noo, dotarłaś czytamananke, oglądnęłam ostatni odcinek 6 serii Miami i smutny faktaśnie,a zaczęłaś już 7 serię oglądać?Bo ja mam jej na razie 4 odcinki.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość