Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2008, 13:10

no ja też chcę tez chcę @ !!! a jeszcze nie ma :ico_noniewiem: znowu mi sie wszystko rozreguluje :ico_noniewiem:

rybcia uda Ci sie uda :ico_brawa_01: za dużo osób kciuki trzyma żeby się miało nie udać :-)

Awatar użytkownika
rybcia82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 paź 2008, 13:18

mam nadzieje ze te wasze kciuki so mega mocne...bo ja chce miec dzidziusia...poczatkowo chcialam synka ale jak nie wyszlo,to mi wszystko jedno...oby zajsc,donosic i zdrowe urodzic i kochac...kochac...kochac nad zycie (juz mojemu mezowi zapowiedzialam,ze bede bardziej dziecko kochac niz jego) wiec narazie bardzo dbam o mezusia a poznie j o dzidziusia...jestem pelna nadzieji :ico_sorki:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 paź 2008, 15:18

rybcia82, chętnie bym się pościgała,ale szans nie mam BO moja durna @ nie chce mi się od wczoraj rozkręcić.Ja tylko plamię,to nie jest prawdziwy okres. Cholery dostanę. Wszystko się dzieje odwrotnie niż powinno.Kurka flak :ico_placzek:
Dziś zaczęliśmy przenosic rzeczy do nowego mieszkanka i teraz mam roboty od groma.Ale nic to,może dzięki temu nie będę wciąż rozmyślać o tych moich starankach.
Co do wyglądu to ja jestem też dość wysoka i wg wszystkich za chuda.Ale ja się tym nie przejmuje.Jak byłam w ciąży to przytyłam szybciutko prawie 4 kg,mimo że zabieg wykonywali mi w 11 tygodniu( nie wymiotowałam bo ciąża nie działała jak powinna,ale ciągle byłam na hormonach więc sobie tyłam ) po zabiegu schudłam szybciutko i znów ważę te swoje 52kg przy 173 cm wzrostu.Ale ja to nigdy gruba nie będę, bo mam po tatusiu taką przemianę materii ze łooo.

Awatar użytkownika
rybcia82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 paź 2008, 15:31

ooooooooo ja tez mam173 i wazylam 52-niezle-
ale postaralam sie troche i waze 56/57 kg...no i sie staram jeszcze troche ale coz...ta przemiana materii...ja to co zjem to do wc hihi...a @ sie nie martw ja nie mam mega fontanny ale w nocy sie poleje pewnie jak zawsze...a niedlugo se suwaczki wkleimy hihi

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 paź 2008, 15:38

a @ sie nie martw ja nie mam mega fontanny ale w nocy sie poleje pewnie jak zawsze
No właśnie ja też myślałam ze ubiegłeś nocy się to rozkreci a tu rano wstaje i czysto,potem znow zaczęłam tylko plamić na brązowo,nie ma w ogóle czystej krwi.nic.drugi dzien już czekam.
a niedlugo se suwaczki wkleimy hihi
Oj tak bardzo bym chciała :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
rybcia82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 paź 2008, 15:43

Oj tak bardzo bym chciała :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:[/quote]

tylko znajdziemy takie same...
...na noc wróze ci plynaca rzeke,wiec sie w wiekszy wklad zaopatrz :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2008, 19:52

no my wszystkie na tym samym etapie :-D tylko ja w najdalszej częsci, bo czekam i czekam chociażby na plamienie i nic :ico_noniewiem:
geheimnisu mnie przy drugiej@ pojawiło się też tylko plamienie na początku, potem zaniknęło zupełnie a po 2 dniach - jejuśśś - nigdy tak obfitej @ nie miałam :ico_noniewiem:
organizm musi swoje przejść - wiać burzliwie :ico_oczko:

a co do wagi - ja mam 175 cm i 55 kg ważę. Jak byłam z Jagą w ciąży to przez pierwsze 5 m-cy przytyłam...4 kg :ico_noniewiem: ale uwaga!!! przy porodzie miałam na plusie aż 25 kg!!! :-D byłam ooogromna :ico_haha_01: ale szybko wróciłam do dawnej wagi :-D

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 paź 2008, 22:53

geheimnisu mnie przy drugiej@ pojawiło się też tylko plamienie na początku, potem zaniknęło zupełnie a po 2 dniach - jejuśśś - nigdy tak obfitej @ nie miałam :ico_noniewiem:
Ja dziś pół dnia spędziłam przy komputerze szperając w internecie i szukając czegoś na temat plamień zamiast okresu u kobiet które są w podobnej sytuacji co ja. Jedyne co znalazłam to zaburzenia hormonalne.To pewne ze mój organizm się jeszcze do końca nie pozbierał po nieudanej ciąży i po zabiegu.
Ja jednak miałam jedynie czarne wizje ze pewnie w ciągu następnych miesięcy czy lat będę się leczyć hormonalnie,bo na pewno nie będę mogła długo zajść w ciąże...Nie wiem skąd mi się to wzięło.Chyba z przemęczenia :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: W każdym bądź razie dzięki wielkie za pocieszenie. Mam nadzieję ze faktycznie tak jak u ciebie eve.ok, moja @ się rozkręci,bo tu 2 dzień plamień się kończy.Tylko pytanie czy za pierwszy dzień cyklu mam uważac pierwszy dzien w którym doszło do plamienia czy jednak czekać nadal na normalny okres...Jeśli sie w ogóle pojawi. :065:

[ Dodano: 2008-10-27, 21:58 ]
4 kg :ico_noniewiem: ale uwaga!!! przy porodzie miałam na plusie aż 25 kg!!! :-D byłam ooogromna :ico_haha_01: ale szybko wróciłam do dawnej wagi :-D
no to faktycznie dość dużo przytyłaś,ale takie chudzinki jak my szybko wracamy do swojej wagi.Ja w ciągu swojego życia nigdy nie ważyłam więcej niż w czasie ciąży.Jak jeszcze studiowalam i dość czesto miałam stresa,że nie wspomnę o sesjach egzaminacyjnych to ciężko było mi utrzymać wage powyżej 50 kg. Chudłam nawet do 47kg.Wygladałam fatalnie,ale po egzaminach wracałam do swojej wagi 52kg :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2008, 09:16

geheimnis co do wagi - ja tyle przytyłam głównie dlatego, że 7 m-cy plackiem leżałam. Z nudów zajadałam się a wychdozić tego nie było możliości, wiec się odkładało po boczkach :ico_oczko: Ale co tam waga - warto dla naszych Maleństw i z takimi drobnostkami walczyć :ico_haha_02:

a co do cyklu kochana - ja myślę, ze jeszcze nam wszystko do normy nie wróciło...Moze organizm potrzebuje jeszcze troszkę czasu. Mam nadzieję, że u Ciebie @ też sie rozkreci :ico_haha_02:
Ja już tesknie do tej swojej powtarzalności z @ :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
rybcia82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 paź 2008, 12:07

spokojnie dziewczynki,wszystko wroci do normy...ja juz 2 dzien cyklu rozpoczynam i sie za mierzenie temperaturki wzielam,bo obserwacje sluzu i tak jako-tako prowadziłam
co do wago to macie racje-w przypadku wysokich chudzinek to najciezej jest przytyc...ale musi byc jakas roznorodnosc na tym swiecie bo by nudno bylo... :ico_brawa_01:

Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”