poccoyo
Trzy tysiące lat minęło...

26 paź 2008, 18:25

a do mnie kiedy wdepniesz na kawkę? :-)
a jak do ciebie dojechać??
bo my nadla bez autka...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 21:14 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

26 paź 2008, 18:27

a jak do ciebie dojechać??
bo my nadla bez autka...
no tak, to może być problem... tak autobusami to nie wiem... może być ciężko i na moje zadupie bankowo nie jeżdżą bezpośrednio od Was...
ale.. może my się wybierzemy w Waszym kierunku :-)

poccoyo

26 paź 2008, 18:40

ananke, pewnie... zapraszamy...

[ Dodano: Pon 27 Paź, 08 16:53 ]
hallo.. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
czy ktos tu jest???

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

27 paź 2008, 20:34

ananke, pewnie... zapraszamy...
będziemy, zobaczysz :-D tylko nie wiem jeszcze kiedy, ale masz nas na kawie bankowo :-D
hallo.. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
czy ktos tu jest???
ja dziś zwariowany dzień.. jutro popiszę od rana na spokojnie :-)

a jak tam u Was??

poccoyo

27 paź 2008, 20:39

a jak tam u Was??
kac moralny...
a poza tym idę już spać...

Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

27 paź 2008, 21:43

hej,
zupelnie nie moglam sie dopchac do komputera ostatnio bo moj mąż siedzial w domu.... no ale jestem.
Bardzo fajny tekst o rodzeniu:) ja zupelnie nie wiem jak tam sobie bede chciala rodzic ale pewnie jakoś samo sie wyjasni w trakcie...

Dziewczyny, wczoraj wieczorem chyba mialam skurcze bo bolało strasznie co jakiś czas..... tylko, że nie w plecach a gdzieś w środku dość nisko.....nie wiem co o tym myslec....ale troche sie wystraszyłam. W każdym razie przeszło......jutro ide do doktora na usg i wszystko mu powiem....

[ Dodano: 2008-10-27, 20:55 ]
ech, jakoś sie nie moge doczekac na list z bootsa.... o innych nie wspomne....
Boots przysłął karte do punktów ale calego zestawu z parenting club nie dostalam... z tegoco pytalam w sklepie to jest odzielna przesylka..... i smutno mi bo jakos tak bardzo na to czekalam.... z reszta od poloznej tez nic nie dostalam a poczytala bym chetnie jakies broszurki.... wstydzioch jestem straszny i sama nie poprosze.....

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

27 paź 2008, 23:17

kac moralny...
narozrabiałaś, Edytko?? :-)

estreya, mi ta karta z kuponami do parent's clubu przyszła po 2 tyg od tej pierwszej, także czekaj cierpliwie :-)
jutro ide do doktora na usg i wszystko mu powiem....
pamiętaj, żeby mieć ze 2 funty na 2 zdjęcia, o które musisz poprosić na początku badania... bo inaczej możesz nie dostać fotki swojej Księżniczki, no i czekamy na dobre wieści..

a ze skurczami to może juz tak powoli być... Wam bliżej do "tej" godziny... i macica ćwiczy...

Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

27 paź 2008, 23:31

dzieki za rade! wezme kaske bo wlasnie mi mąż wszystkie drobniaki zabral i bym nie miala....

prawda jest taka, że wczoraj troszke pobrykaliśmy z mężem z rana.... chyba ztąd te skurcze.... obiecuje, że juz bedziemy grzeczni!!!!!! :ico_sorki: bo to paskudny był ból no a poza tym jeszcze wózek niezamówiony wiec nie moge jeszcze rodzić:0 codziennie to tłumacze mojej maleńkiej Natalce :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

28 paź 2008, 10:05

a poza tym jeszcze wózek niezamówiony wiec nie moge jeszcze rodzić
mi też Krzysiek kazał się tego trzymać :-D

estreya, no właśnie tak dumam, czy czasami będziesz miała ten scan w szpitalu... bo jak w szpitalu to tam dają za darmo tylko jedno zdjęcie i nie można nawet prosić o więcej... w pozostałych miejscach jest inaczej... noo, ale to się przekonasz, a na wszelki wypadek będziesz miała trochę drobnych :-)
mojej maleńkiej Natalce :-D
ładne imię :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

mi się dziś śniło, że juz byłam po porodzie i pisałam smsa i nawet początek pamiętam: "Amelia Alexandra jest z nami od godz...." heh.. taka rozmarzona wstałam :-)

Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

28 paź 2008, 16:50

no kochane, 6. listopada zostaniecie ciociami.... chyba, że bede sie męczyć az do siódmego..... juz wyjasniam.....

termin z om jak nie liczyc to 13 listopada..... jestem wiec w 37 tygodniu....i 5 dniu ciazy a bobaska malutka.... 2,5 kg
przyszli chyba wszyscy lekarze z oddzialu mnie ogladac i postanowili, że beda mnie skanowac co 3 dni i 6 listopada mam przyjs rano na wywolanie porodu..... tak wiec za 9 dni bedzie bobas.... ja mam urodziny 7 listopada... ale chyba nie zamierzam rodzic az tak dlugo żeby zrobic sobie prezent.....

fotke dostalam za darmo:) widać, że ma nosek po tacie..... cholernie widac.... w ogóle jest śliczna.... tylko chudy ma brzuszek.....
nic mi nie powiedzieli co wlasciwie nie tak..... tyle, że chuda jest.... nie wiem juz czy sie martwic.....

Wróć do „Pozostałe”