donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2008, 13:14

teraz to chyba będzie się powtarzac no nie?
będzie :-) , będziesz coraz częściej czuła :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-10-28, 12:17 ]
ja za to mam coraz większe i częściej bóle w kościach biodrowych i miednicy... chwilami to się podnieść nie mogę albo w nocy przekręcić, bo tak mnie boli, jakby połamane były :ico_olaboga: teraz to już w ogóle chyba z domu nie będę wychodziła, oprócz krótkiego spacerku z psem w południe
oj to Ci współczuję z tymi bólami, wiesz bo jak mnie kłuje w klatce i pod mostkiem, to ja się boję, że to od serca i że coś się stanie, mam te lęki przez tą głupia nerwice :ico_zly:

[ Dodano: 2008-10-28, 12:19 ]
żeby nie mysleć, własnie czytam na różnych stronach w necie ciążę tydzień po tygdniu :-)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

28 paź 2008, 13:20

to ja się boję, że to od serca i że coś się stanie, mam te lęki przez tą głupia nerwice :ico_zly:
nie, tak mi się przynajmniej wydaje, że to nie od tego... najlepiej zapytaj lekarza na kolejnej wizycie...

a ja dziś zrobiłam pranko dzidziusiowe :-) wrzuciłam bodziaki, okrycia kąpielowe, ręcznik, pajacyki i częśc koszulek :-) poschnie sobie spokojnie, to wrzucę następne :-) i tak pięknie pachnie ten proszek ichni, że po prostu szok :-D

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2008, 13:25

nie, tak mi się przynajmniej wydaje, że to nie od tego... najlepiej zapytaj lekarza na kolejnej wizycie...
nie od czego, bo chyba Cię nie zrozumialam :ico_noniewiem:

ja jeszcze nie kupilam żadnego proszku, ale po następnej wizycie, zrobię większe zakupy :-)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

28 paź 2008, 13:31

a ja właśnie dostałam przesyłkę :-) ostatnio skończył mi się krem dla ciężarnych na brzucholek i zamówiłam sobie na próbę nawilżający olejek dla ciężarnych z "Aventu" - pachnie pięknie, wchłonął się cudnie, w ogóle nie zostawił na dłoniach takiej tłustej powłoki, cudnie cudny po prostu....
piszą, że jest dobry dla suchej skóry i z rozstępami :-) czyli idealny na mój brzuch, aż mi się humor poprawił :-D

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2008, 13:34

aż mi się humor poprawił :-D
to super :ico_brawa_01: , mała rzecz a potrafi humor poprwic i sprawic przyjemność :-) ,
ten krem jest tylko na brzuch??? a olejek?

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

28 paź 2008, 13:36

ten krem jest tylko na brzuch???
nie, do całego ciała, ale ja używam przede wszystkim na brzuch, bo staram się nie powiększyć mojej "kolekcji" rozstępów, która mi została po pierwszej ciąży :-)
Bazgrzą, że można stosować na całe ciało, ale najlepiej tam, gdzie skóra ciężarnej jest narażona na powstawanie rozstępów :-)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

28 paź 2008, 13:39

aż mi się humor poprawił
To najważnijsze:)ananke, mnie też tak bolą biodra i miednica w nocy,zwłaszcza jak sie na wznak położe to potem jak chcę zmienic pozycję to aż mi łzy z bólu lecą :ico_placzek: .Przy Bartku tak nie miałam nawet przy końcu ciąży,no więc pytam się ostatnio gina co on na to,a on,ze to normalne,widzocznie Mała tak ułożona :ico_olaboga: Normalnie mam już dość tego :ico_noniewiem:
katia dla maleństwa :ico_brawa_01: ,to teraz Ci nie da po nocach spać :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

28 paź 2008, 13:42

secret25, właśnie też tak mam... aż czasami łzy z bólu mi lecą... mi położna mówiła, że widocznie obręcz miednicy wcześniej się rozstąpiła i panewki kości biodrowych są pod innym kątem i dlatego czuję taki dyskomfort przy chodzeniu i wręcz ból przy zmianie pozycji... nnnnnooo i że to normalne, że muszę być dzielna i silna dla swojego dziecka, ale powiem Ci, że też bym chciała juz to skończyć... heh... ale poczekam :-)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2008, 13:43

prawie każda z nas ma jakieś dolegliwości :ico_olaboga:
secret, jak tam staniki, dobre gatunkowo i trafiłaś w rozmiar?

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

28 paź 2008, 13:45

donatka26, nie wiem jeszcze nie odebrałam z poczty :-D ,po południu idę dopiero.
secret25, właśnie też tak mam... aż czasami łzy z bólu mi lecą... mi położna mówiła, że widocznie obręcz miednicy wcześniej się rozstąpiła i panewki kości biodrowych są pod innym kątem i dlatego czuję taki dyskomfort przy chodzeniu i wręcz ból przy zmianie pozycji... nnnnnooo i że to normalne, że muszę być dzielna i silna dla swojego dziecka, ale powiem Ci, że też bym chciała juz to skończyć... heh... ale poczekam
Dokładnie wiem,co czujesz :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”