100 % racjidziewczyny rozwoj dziecka to nie wyscigi i nie musi ono umiec tego wszystkiego co jego ruwiesnicy,pamietajmy o tym ze kazde jest inne i ma swoj rytm
ja też mam mama moja kupiła w innej biedronce różowy 74 i jeszcze nóżki jej do tych bucików nie dosięgają oprócz tego kupiła chyba jeszcze 4 pary rajstop, więc teraz mam zapas do przyszłego rokuKupiłam biedronkowy kombinezonik
u mnie Zuzia mało patrzy na tv, ale sama zabawkami też umie się długo bawić, szczególnie pod wieczór, kiedy jest już zmęczona to tak siedzi spokojnie i klocki przekłada z miejsca na miejsce.Sylwia.O., myślę że wszystko z Julcią ok, ale jak masz wątpliwości to najlepiej popytać lekarza przy najbliższej okazji, będziesz wtedy spokojniejsza.Mogła by siedzić w zabawkach, patrzeć na tv i jeść
superNo i muszę się pochwalić.. przetarg wygrała moja firma uff, kamień z serca mi spadł
a jakie klocki takie duże plastikowe co sie z nich buduję ? mam gdzieś takie schowane w szafie ale myslałam że Franek jeszcze za mały na nie jutro mu wyciągne zobacze czy sie zainteresuje nimiklocki przekłada z miejsca na miejsce.
super jaki rozmiar wzielas? kolor bezowy tak??także Anuszka nasze chłopaki mają taki sam kombinezonik jestem naprawde zadowolona bo jest mięciutki wiec bedzie wygodny na teraz ,bo na zimę mam grubszy
zuzia tez nie smieje sie tylko i nic wiecej, jak chce to zrobi jak nie to nie.moj aniolek tez nie reaguje na wiele rzeczy.
basiu julcia juz dawno raczkuje nawet juz chodzi przy meblach z tego co wiem, daj jej chwile jeszcze niech juz pewnie zacznie raczkowac. jest dobrze
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości