Dzień dobry, ja dziś nawet dłużej pospałam, bo obudziłam się 10 minut temu. Pogoda znowu paskudna - leje deszcz i jest zimno. Mały dziś spokojniejszy, jak na razie tylko trzy razy delikatnie kopnął mamę.
dzien doberek ja juz tez na nózkach..wyprawiłam męza do racy i juz mi sie nie chce spac..zaraz wstawie Wam pare fotek tego co dostałm wczoraj od kumplei
hej ja juz tez wstalam od wczoraj zla jak osa bo moje malenstwo sie namnie obrazilo i nie chce sie ruszyc w nocy kilka razy skromnie sie wypielo i kopnelo a teraz cisza zwariuje z nią!!!!!!! zaczynam sie amrtwic jak gupia...
ananke musze porobic zdjecia i powrzycac wam fotki:) tylko kiedy jak mam takiego lenia ze bajka... ja nadal u ammy maz wrocil potem po mnie przyjedzie posciel byla u sąsiadow:) zobacze ją:D juz nie moge sie doczekac wozka po niedzieli ma przyjsc i jest super bo wczoraj byl taki baby fant wspanialy:)
moja daje na szczescie delikatne znaki..
ja zaraz wyruszam do kumpeli..niedawno byla w ciozy i w 10tc okaząło sie ze płod jest martwy nie wiem co jej powiedziec..