Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

24 paź 2008, 15:23

Witajcie ja tez jestem z roku 1982 a dokladnie z 11 stycznia 1982

[ Dodano: 2008-10-24, 15:24 ]
Karolinko mieszaknko super az ci zazdroszcze bo my mieszakmy z tesciowa i maze o wlasnym M ale na dzien dzisiejszy to nierealne

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2008, 14:51

oj, Karolina super mieszkanie!!!! bardzo mi się podoba!!! a Wy je kupiliście a teraz się budujecie? czy wynajmujecie???
możesz powiedzieć jakiej firmy ten regał czy zestaw przy tv? przypadł mi do gustu...
a na basen się bałam, bo Hania to rozrabiaka a nie byliśmy nigdy i miałam taki stres jak zawsze...ale było super i tak jeździmy co tydzień...hehehe

a dziś mi źle...czuję się sponiewierana przez znajomych...bo mamy 2pary znajomych z dziećmi i możemy się we 3spotykać...ale zawsze oni poza nami to robią...dziś dzwonię, czy się możemy spotkać, a tam u tych co bliżej nas mieszkają, są od piątku już ci co mieszkają dalej...ale chowają to w jakiejść tajemnicy czy jak? poczułam się oszukana...niepotrzebna...nienawidzę takich ludzi...straciłam zaufanie po raz kolejny...
smutno mi...

wolę mieć Was....

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2008, 15:03

Ewelina82, witaj :-D

zborra, wspolczuje znajomych,wredziole paskudni!!!Ty to jestes taka klawa babka,uwielbiam Cie ,kurde szkoda ze blizej nie mieszkamy!! :ico_placzek: :ico_placzek:
możesz powiedzieć jakiej firmy ten regał czy zestaw przy tv?
my mamy taki sam Bleck Red White

[ Dodano: 2008-10-27, 14:05 ]
W sobote bylismy na weselichu u mojej kuzynki to walne pare foto :-D

PARA MLODA
Obrazek

Szalona Wiki
Obrazek

MY
Obrazek

PRZYGARNIJ Kropka hihi
Obrazek

Z PARA MLODA
Obrazek

TANY TANY
Obrazek

HEHE %%
Obrazek

I DZIS
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

28 paź 2008, 23:15

witajcie kochane
Zborra mieszkanie wynajmujemy a dom budujemy swoj i od jutra zaczna stawiac sciany :)
co do mebelkow to tu byly ale Frydza ma racje widzialam takie w Black Red White
wspolczuje Ci znajomych tez bym akos sie zle poczula moze zapytaj czemu Was nie zaprosili czy jakos tak czemu sie spotkali bez Was :( przykre ale nie przejmuj sie my Cie przygarniemy :)
Frydza fajne fotki
a ja bylam w weekend na takiej wielkiej imprezie we wroclawiu nazywa sie Sensation White wszyscy sa na bialo poubierani i generalnie jest muzyka techno house taka chilout zalezy co kto lubi mi sie bardzo podobalo nawet moglabym i jutro isc znowu chcoiaz do dzis jeste nie wyspana ale to co :) a o to kilka fotek (Frydza Ty juz je widzialas :))
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
z mezusiem :)
Obrazek
a taka byla wielka hala i na srodku takie cosik :)
Obrazek
a do tego wszystkiego po imprrezie po tym calym wysilku przetanczonej calej nocy dostalam @ i mnie boli :(
ide sie polozyc troche odpoczne hihih
buziaki
a przepraszam Witaj Ewelinko i wpadaj do nas czesciej

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 paź 2008, 00:12

Frydza no pikne zdjęcia!!! najlepsza mała kropka :ico_haha_01:
Karola no imponujące! ja osobiście nie przepadam za taką muzą..ale w sumie czasem warto tak odreagowac! ważne, żeby się dobrze bawic!
no wiem...że Wy mnie przygarniecie...dlatego czasem wolę ten wirtualny świat...

a teraz zmykam...pa!

Awatar użytkownika
rybcia82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 paź 2008, 13:34

witam was serdecznie,postanowiłam do was dołączyć...choć widzę,ze sie znacie jak łyse konie itp.
no ale cóż...lepiej późno niż wcale i wkraczam z datą ur.12 kwiecień 1982 oczywiście
pozdrawiam

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

29 paź 2008, 15:48

rybcia82, witaj i klikaj z nami nasz rowiesniczko :)
zborra a jakie Hanutka ma zabki bo moj ma 4 na dole dwie 1 dwie 2 chyba 5 i tak samo ma na gorze czyli razm 12 i narazie cisza

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 paź 2008, 17:40

rybcia82, witaj zapraszamy serdecznie :-D :-D

[ Dodano: 2008-10-29, 16:41 ]
MY mamy 16 zabkow :-D

Awatar użytkownika
rybcia82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 paź 2008, 17:45

dzieki,
macie super dzieciaczki...mam nadzieje,ze i ja niedlugo bede sie mogla fotkami dzidziulka pochwalic...narazie sie postaram zafasolkowac
pozdrawiam :ico_oczko:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

29 paź 2008, 18:46

Cześć dziewczynki, oj dawno dawno mnie tu nie było, a watek nasz jakby ozył... :one:
świetne fotki.
Karola fajnie CI w białym kolorku :ico_haha_02: ...
Rybcia82 witamy, my się juz troszkę znamy z innych watków :ico_oczko: Życzę powodzenia w zafosolkowaniu.
Karola fotka Amciusia w podpisie swietna, taki luzaczek mały.
Frydzus ja juz Twoje fotecvzki widziałam , chyba na NK. Widacże si e dobrze bawiliście :ico_haha_02:

A mój Antos robi postępy, potrafii juz liczyc do osmiu i zna czesciowo dni tygodnia, no i rozgadał się na całego...i zaczał etap PYTAŃ... :ico_olaboga:
Jednym slowem pyta i pyta....a ja odpowiadam :ico_haha_01:

Wróć do „Kącik dla rodziców”