Witajcie robaczki,
mój w pracy a ja znowu sama, pogoda u nas piękna, choc mężu mówił, że jutro ma buc ostatni dzień takiej ładnej pogody - szkoda, ale mam nadzieję, że ta zmiana to tylko na chwilkę
ani się obejrzymy a będzie wszystko pięknie kwitło
Asika fotki super, brzuszek masz spory ale bardzo ładny, taki okrąglutki i jeszcze wysoko
ale widac, że już na finiszu jesteś bo po buzi się zmieniasz, ale oczywiście dalej bardzo ładnie wyglądasz
Edit, nie ma co się ciotkami przejmować, wiem że takie porównania są dobijające, ale co zrobic, najlepiej jednym uchem wpuścić drugim wypuścić i olac ich
mnie moja teściowa wkurza i to strasznie, w sobotę jak byli to prawie awanturę zrobiła, bo ona już przeżywa że to niedługo i w ogóle, w szoku była, że ja nie siedzę i nie wyczekuję tylko spokojna jestem - głupia, no ale Edytka (siostra mojego) to jak była w ciąży z 2 dzieckiem to już 2 mies. wcześniej panikę siała a ja nic (no chyba nienormalna jakaś jestem
), noi mówiła że jak będziemy jechac rodzic to mamy zadzwonić a ja jej mówię, że nie bo kto to w takiej chwili będzie myślał o tym żeby do niej zadzwonić, że dzwoni się jak się dziecko urodzi to normalnie aż podskoczyła na fotelu i zaczęła się ze mną przegadywać (aż czerwona była), że kto to widział że mamy zadzwonić i w ogóle!! a ja jej na to spokojnie, że NIE, aż Piotrek się wtrącił i mówi, mamo daj spokój przecież w takiej chwili to się myśli o torbie do szpitala, o dokumentach i w ogóle a nie o tym żeby wydzwaniać, że rodzę a poza tym ona by potem co 10 min. wydz. czy już, czy już a ja bym się tylko wkurzała, w ogóle normalnie mówię Wam szlag mnie trafia z tymi ludźmi!!!!!
a już jak mi teściowa przynosi 2 pomarańcze czy 4 mandarynki lub grapefruita/kiwi to mnie chce poskręcać, bo jak będę mieć ochotę to sobie kupię, ale ona sie "martwi o to czy ja dobrze się odżywiam" ... no jeszcze wnusia do Piotrusia źle dożywię i co, już jej kiedys powiedziałam, że mogła se Edytki pilnowac jak prawie całą ciąże zupki chińskie wpieprzała, a nie mi w talerz zaglądac
sorki za te żale, ale aż mnie czepie, nie lubie ich a kazde głupie słowo, uwaga czy wtrącenie do szału mnie doprowadza, ale się nie odzywam, w każdym bądź razie staram się i toleruję ich bo muszę - dla Piotrka
[ Dodano: 2008-03-10, 17:11 ]Emma, dawaj fotę, dawno się nam nie pokazywałaś, a jak się cvzujesz ostatnio, mam nadzieję że lepiej coś?!!
zapomniałam
Meggi fotki super!!
Emma pisze:Ale będę go stroić
oj ja też swego, ja też, już się doczekać nie mogę