Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 paź 2008, 23:34

GLIZDUNIA, ma rację ladybird23, tak naprawdę nie mają obowiązku, przyznam się, że tak sobie myślę, jak to będzie jak będę babcią :ico_noniewiem: czy będę chciała wtedy zajmować się wnukami, wterdy chciałabym w końcu żyć własnym życiem. No ale czas pokaże jak to będzie. ladybird23, spróbuj kogoś poszukać, może jakaś studentka pedagogiki Ci się napatoczy :ico_oczko: napewno lepiej się dzieckiem zajmie niż zfrustrowane teście.

zborra, no pokaż się nam, pokaż. A jak chcesz dobrego fryzjera to dawaj do Kozienic, moja fryzjerka ma na imię Maja, jest super, ja nigdy nie lubiłam chodzić do fryzjera, bo zawsze było coś nie tak, a odkiedy do niej trafiłam to uwielbiam, ona ma takie delikatne dłonie :ico_oczko: nie,nie, nic z tych rzeczy, ja mam normalne ukierunkowania seksualne :ico_oczko: Ale cińcie ma świetne i 40 zł za cięcie i modelowanie :-D

GLIZDUNIA, no myślę, że pokoik będzie super. :-D już mi się podoba :-D

No i zmykam już moje kochane, dobrejnocki życzę. :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 paź 2008, 23:35

glizdunia no własnie :ico_noniewiem: A ma poprosic ich zeby sie okreslili czy mozemy na nich liczyc jak pojde normalnie do roboty czy nie ( w koncu złozyłam znow papiery moze teraz sie uda) wiedza z czym sie to wiaze i niech powiedza tak albo nie, bo potem nie bedzie szans na to mowienie ja musze miec dzien wolnego bo...prawda?no i zobaczymy co powiedza, ale z drugiej strony własnie tak to moze wygladac ze bedziemy na nich presje wywolywac tym ciagłym pytaniem ich? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
w kazdym razie mama gadała z sasiadka i po tej rozmowie wychodzi ze sasiadka raczej nie, bo boi sie tej odpowiedzialnosci za obce jednak dziecko :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 paź 2008, 23:38

nie liczcie na zdjęcia :ico_nienie: dziś wyglądam koszmarnie! jutro jak umyję, wyprostuję i ułoże po swojemu to spoko...dziś nic! nawet sama się nie oglądam!
Glzidunia no fajny regał...ale też myślę że dośc drogi...za to koszyki cunde! ja uwielbiam takie koszyki i obstawiłabym nimi każdą półkę w domu :ico_haha_01:
Lady no wiesz...to już szczyt!!! uciekaj od nich!!! to co, jak się ma dziecko to człowiek przez 18lat ma siedziec z nim w domu? no bez jaj!!! nie podoba mi się to co oni Ci robią! :ico_zly: a z Milki słownika przypadło mi jedno słowo bardzo do gustu..."geje"hehehehehe niezłe! :ico_brawa_01: i brawa za umiejętnośc nową! no co prawda przysporzy tym więcej kłopotów, ale bynajmniej widac, że dziecko zdrowo rośnie i się rozwija.

podoba mi sie dziś ju ken dens...super!

a...słuchajcie...co kupi chrześniakom na święta? od razu dodam, że kasy nie mamy za wiele, a dzieci 5do obkupienia w wieku 1-12lat...szok! zero pomysłu...no i co można kupic za 20-30zł? więcej nie mogę dac, bo jeszcze rodzice, brat...ech...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 paź 2008, 23:43

sikorka masz racje!!wiadomo ze teraz chca pozyc,ale z drugiej strony po co najpierw sie zgadzaja a teraz szopki robia :ico_olaboga: a ja mysle ze jakby nie bylo to takie dziecko kochane to tylko ozywia im dzien i powinni sie cieszyc ze ona tak garnie do nich..czas pokaze jak sie sprawa rozwinie..a studenta pedagogiki..coz dwie moje kumpele skonczyly pedagogike i dzieki jakbym miała tragic na takie opiekunki :ico_noniewiem: no i Karol ma uroczy usmiech na zdjeciu w podpisie..po prostu buźka!!

[ Dodano: 2008-10-29, 22:48 ]
zbora ja na razie obstawiłam Mikołajki..starszemu gre planszowa edukacyjna (jakies abecadło czy liczydło..niech sie chłopak uczy :ico_oczko: )Młodszemu kase fiskalna, bo ponoc ma jobla na tym punkcie :ico_szoking: ale nie wiem ile jeszcze taka zabawka kosztuje i nie wiem czy czasem pod Boze Narodzenie nie podciagne, zalezy jaka bedzie cena..a za 20-30 zł to ciezko bedzie cos wybrac.. :ico_noniewiem: ale główka pracuje cos sie na pewno da wymyslic :ico_noniewiem:
a kto ci sie podoba w "You can.."??Mi sie Marcin podoba :ico_oczko: a z dziołszek Anita i Paulina :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-10-29, 23:02 ]
dobranoc
:516:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 paź 2008, 00:11

Zborra,regal za 25f to juz najtanszy jaki maja z tych normalnych :ico_haha_01: taniej nigdzie nie kupimy wiec mysle ze tanio naprawde....no i te koszyczki to ja tez luuubie :ico_oczko:

prezenty dla dzieci?ja bym na stronke sklepu z zabawkami weszla i zobaczyla co na jaki wiek jest przewidziane a potem poszukala tego tansza wersje :-D

z gry planszowej pewnie sie dzieci uciesza,sama lubilam bardzo...dla dziewczynek jakas bizuteria z kolorowymi kamyczkami,dla chlopcow gorzej,moze jakis zakrecony pojemniek na plyty....12 latek to juz sie takimi rzeczami interesuje nie....albo ksiazeczki z jakiejs serii jak Kamila kupila z Charlie i Lola....albo innej "modnej" :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 00:17

Sikorka wiesz, no racja...nie muszą...ale cholera mogliby...Moja mama nawet nie wyobraża sobie inaczej...i prędzej by mnie zatłukła niż pozwoliła, żeby ktoś się Hanią zajmował! poza tym...mnie babcia pilnowała, to mama Hanię...i pewnie ja będę swoje wnuki niańczyc..jeśli ich doczekam..bo wiem, że ktoś pomóc musi, jak mi teraz pomagają rodzice. Tak już jest w przyrodzie :ico_haha_01:
Lady a nie chcesz dac Milci do żłobka? wierzę, jak Ci teraz ciężko...ale mam nadzieję, że wybrniesz z tej walki zwycięsko!
a z you can d...nie umiem powiedziec po imieniu :ico_haha_01: no ten czarny to Marcin tak? no to on mi się widzi...pieknie walca dziś zatańczyli, nie kumam czemu ich nominowali...a z lasek to ta ruda niezła jest...

a ja znalazłam dla chrześniaczki pralkę automat za 22zł :-D chyba kupię...dla J siostrzenicy chciałam zegar z puchatkiem...ale w przesyłką ponad 30zł, więc szukam coś innego...zostaje 3chłopców...wiek 9miesięcy, 5lat i 12lat...i co? jednemu pewnie zabawka do kąpieli może...starszemu nie wiem...może piłka do nogi albo jakaś gra...a temu średniemu nie wiem, bo on ma wszystko...może jakieś puzle fajne? no nie wiem...help!

a ja spadam..bo znów mnie czas prześladuje...kiedy ja odpocznę?
do tego cisza u Hani i nie wiem czy ta niania działa...będę miała nerwową nockę...
pa!

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 00:37

lady ja tam bym albo szukala niani albo dała małą do żłoba
wiem ze ciezko sie dostac ale warto spróbowac

widzisz ty wciskasz tesciom milke a ja wyrywam swoim :-D ktora lepsza???
tak zle i tak niedobrze :ico_olaboga:

kamilko spokoj i jeszcze raz spokoj
jesli to trzydniówka to moze go bolec gardlo i moze miec kaszel i katar
dlatego czesto to myli lekarzy i dają np antybiotyk
a jesli to bedzie baaaaaaaardzo wysoka gorączka to trzeba przeczekac
ja jestem na bieżaco bo jagoda niedawno miala
no i wlasciwie dopiero na 4 dzien ją wysypalo
szczególnie na tułowiu

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 09:03

dzień dobry

zbora pokazuj fryca i nie gadaj, że źle wyglądasz, bo pieknej kobiecie we wszystkim pięknie :-D

zbora a co to jest: "degażówkami" bo ja nie mam pojęcia.

Ja ju ken dens nie oglądam, bo trochę za późno dla mnie :ico_wstydzioch: jak sie wstaje o 4 rano ti i wcześniej się kładzie spać...

pomysły na prezenty... u nas na razie brak... nawet o tym nie mysle... ale rodziny duzej nie mam wiec spoko, tylko rodzice, tescie, siostra i szwagier, mąż i KINIULKA

jutro już piątek :-D cieszę się bo mój A.przyjeżdza :-D

[ Dodano: 2008-10-30, 08:07 ]
ladybird23, miałam jeszcze Ci napisać. Postawa teściów nie fajna, bo najpierw mówią "A" człowiek robi plany itp a potem mówią "B" i trzeba plany zmienić...
ja radze podobnie jak dziewczyny, poszukaj kogoś innego - może wtedy na gulu teściom zagrasz i jednak będą się opiekować Milą!
A moi rodzice to podobnie jak Zbory. Wolą z nią siedzieć niż Kingę miałaby pilnować obca osoba.

[ Dodano: 2008-10-30, 08:56 ]
wstawac spiochy!!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 paź 2008, 10:12

Doris,ranny ptaszku juz jestem :ico_haha_01:

degazowki to sa takie nozyczki fryzjerskie ktore rozrzedzaja wlosy...tna jakby co ktorys wlos co powoduje nie scinanie calej ilosci wlosow jakie zlapią tylko tak co ktorys :ico_oczko: ....

my mamy totalna pustke w glowie jesli chodzi o prezenty....pomysl jest dla Mayci i dla 5 letniego chrzesniaka i to tyle :ico_noniewiem:

witam sie tak wogole,juz po sniadanku...A. pojechal do tej pielegniarki z nadzieja ze mu przepcha to ucho :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 10:25

GLIZDUNIA, dzięki za uświadomienie mnie z tymi nozyczkami :)

ja generalnie jestem zadowolona z mojej fryzjerki :) zamienilam droższą na tańszą i jestem nawet bardziej zadowolona z tej tanszej.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”