Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

31 paź 2008, 23:57

zborra, pewnie, że sobie poleż :-D w końci Ci się należy nie? :ico_oczko:

ja też wpadam
jak zwykle razem z weekendem się pojawiam i ja :ico_sorki:

przeczytałam WSZYSTKIE zaległości .........
mało nie oślepłam wczoraj od tego czytania, przez tą moją ciekawość to nic już nie napisałam bo nie miałam siły :D
kamizela - zgodnie z w/w artykułem wszystko się u nas zgadza :ico_haha_01:
ja też śledzę historię waszego wyjazdu w napięci i oczekiwaniu i ciekawości i nadziei, że Wam się uda :-D
też bym chciała nie nosić Iguśki w nocy ale nie da rady czasami inaczej jej uspokoić :ico_noniewiem: ona nie śpi z nami i nie umie przy mnie tak zasnąć, i w sumie to rzadko ją noszę ale czasami jak się przebudzi w nocy to muszę dźwignąć to 12 kg z dna łóżeczka na wpół przytomna wyrwana ze snu taaa :ico_olaboga:

chciałam powiedzieć że oglądnęłam wszystkie fotki z wielkim zachwytem jakie te nasze majowiątka śliczne są :ico_haha_01: :ico_brawa_01:
i Maya w sukni i Karol w cukrze pudrze :) i Mila w pudełku i Alutka w kiteczkach i Wiktor w schowku na pościel :D i Hanutka z minkami swoimi i Kinia na nocniku i przy stoliku i mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałam...

Jagoda ja tylko powiem, że ten Wasz płaszczyk w porównaniu do kompleciku w dalmatyńczykowe centki od mojej teściowej ... nie umywa się :-D

Zbora wiem wiem z tym sylwestrem że za daleko ale chociaż sobie pomarzyć mogę nie?? :ico_oczko: :ico_wstydzioch:

a w ogóle to jestem w szoku co do słownictwa Waszych pociech :ico_szoking:
moja to mama tata dada papa baba nana małmał [miał miał] i TaTa na wszystko.... ale ja jaj nie ponaglam w niczym :-D
na nocniku owszem posiedzi ale jeszcze ani razu nie zrobiła nic do niego :ico_noniewiem:
za to zajada widelcem, tańcuje z piruetami i nawet śpiewa po swojemu :)
huśtawki emocjonalne i owszem są nam znane...

i już zapomniałam co miałam napisać

Gosia co do wózka to nie pomogę :/
a humor masz lepszy bo coś tam czytałam, jakieś dołki były?? :ico_oczko: u Ciebie? strong women? ja Ciebie podziwiam po cichu :-D

Lady też bym zła była że kaska przeszła koło nosa... ale co z tymi teściami zrobić ? na księżyc! :-D tylko wtedy to już na pewno się Milą nie zajmą hihihi
u nas mój tata stał się ninią na pełny etat mimo, że może by w tym czasie mógł popracowac bo ma kasy mało, ale wie że nas nie stać ani na opiekunke ani na żłobek [ten drugi odpada też z innych względów ;)] no i ma już 60 w tym roku kończy więc kondycja do takiego żywiołka też nie ta ale daje radę i jest ukochanym dziadziusiem :ico_sorki: :ico_brawa_01: :-)

no dobra to dobrej nocki
jak o kimś zapomniałam to wybaczcie nie tak że specjalnie tylko sił brak

całusy na noc paappapa

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 lis 2008, 00:03

Anza,jak fajnie ze ktos tu jeszcze jest....dawaj nam Igusie czarno na bialym :-D ....a ja czekam,i czekam...i dalej go nie ma :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-10-31, 23:19 ]
kurka,juz wrocil...koniec tematu....masakra jakas....zalany w trupa wrocil po godzinie,nie wiem gdzie byl...a gadac sie z nim nie da....

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2008, 00:43

GLIZDUNIA, kopa w nonono i do wyrka
a jutro opr

[ Dodano: 2008-10-31, 23:43 ]
a maya poprostu uhhhhhhhhh zaje....

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

01 lis 2008, 10:05

dzien dobry :))

Zborra ja tak ucze czytac Filipa pokazujac całe wyrazy ... abecadło zna od 2 roku zycia ....

u mnie normalnie słoneczko ...
ide sie myc ...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 lis 2008, 10:09

witam sie dzis w swietnym humorze :-D :ico_oczko: mamy konajacego w domu :ico_haha_01: .....wlasnie wymiotuje :ico_haha_01: brawa dla tatusia :ico_brawa_01: :ico_haha_01: wczoraj kazalam mu sie polozyc na kanapie zeby mi smrodu do sypialni nie wnosil a ten jeszcze obraza i wielce polozyl sie w malym pokoju :ico_haha_01: na golej podlodze :ico_haha_01: miedzy tymi pocietymi deskami i w nocy przyszedl do lozka bo cos mu sie w plecy wbilo :-D ...a od rana umieranie a musi sie Maya zajmowac bo ja zaraz do pracy wychodze....i malo pamieta ale byl odwiezc tego kupmla ale nie wie z kim i dlatego go tyle nie bylo....dziewczyny czemu ja sie tak dobrze bawie? :ico_haha_01: :ico_wstydzioch:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2008, 10:52

witam :)

wczoraj usnęłam wieczorem zanim mąż przyjechał

ale mi niespodzianke zrobil :-D dostałam telefon :-D a miałam go dostać dopiero za 2 tygodnie :-D sony ericsson W300i

nie wiem co u was, czasu nie mam - mąż przyjechal trzeba wykorzystac czas z nim

milego łykendu

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2008, 12:01

hello
my juz zaliczylismy msze i odwiedziny grobu mojego taty jak na razie, czekam az Mila usnie i jak wstanie to idziemy na cmentarz i na obiad do dziadkow no i potem zostajemy tam do wieczora bo dziadek ma urodziny :ico_noniewiem: tak sie zastanawiałam czy nie zapytac co to tak pilnie szykowali juz od piatku rana, ale na sama mysl mi smiech przychodzi na usta i pewnie od razu bym parskneła wiec sobie chyba daruje ale jestem ciekawa :ico_haha_01:

daria no niezle, ale wiesz jaden taki wyskok to idzie spokojnie wybaczyc, ja srednio co 3 tyg tak mam(chodzi mi o to wyjscie z domu)... :ico_olaboga: widzisz jakby kolezanka przyjechala to by grzecznie pojechali do domu i ty miałabys spokoj, a tak chłopaki se znalazły rozrywke..a Majcia na zdjeciu w podpisie jest cudowna, na prawde mozesz ta fotke gdzies do gazety poslac i za pewne opublikuja!!

doris to naciesz sie mezem i :ico_brawa_01: za prezent, a czemu miałas go dotac dopiero za 2 tyg??

gosia pytasz o wozek co dziecko powyzej 15 kg udzwignie..ja nawet nie wiem ile moj wyciagnie, nawet nie pytałam o to jak go kupowałam :ico_wstydzioch: ja mam teraz taka spacerowke skladajaca sie w laseczke z firmy Espiro :ico_noniewiem: i z tej jestem zadowolona!!
http://www.espiro.pl/espiro.php ja mam model active!!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2008, 12:40

ladybird23, no mial byc za tygodnie bo A. mial zamowic przez neta ale coś tam wykąbinował, podzwonił i kupił w salonue bo był akurat :-D

[ Dodano: 2008-11-01, 11:59 ]
młoda śpi, a mąż pracuje :ico_zly: więc i ja usiadłam do tt

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2008, 13:57

a my nadal czekamy az Milka sie obudzi..pogoda sie popsuła troche, deszcz zaczał padac, nie wiem jak na tym cmentarzu z Mila bedziemy chodzic w deszczu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lis 2008, 14:23

hej i ja ! u nas łonce - my nie idziemy na groby - bo bliskich mamy w Krakowie i w Olsztynie - moze tak przejdziemy sie tylko na cmetarz w ramach "tradycji" . zobaczymy - Hubi spi . Dzieki za namiary - patrze - no ja szukam wózka - bo jak wyjedziemy gdzies n urlop czy co - wozek potrzebny ... dlugioi spacer - mały moze nie pociagnie .. a do 3 lat - bedzie potrzebny nie? mamy taki mały coneco - ale sie rozwala i kiepskawy taki - ale kupiłam go 120 pln :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”