Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2008, 22:31

Daria no ja tak mam hehe :ico_haha_01: Razem to byśmy nie zaszalały :ico_haha_01: Ciekawe o której i w jakim stanie wróci mój małżonek :-)

Karola bidulko to idź do łóżeczka, mnie czeka @ za 9 dni ...

Wiktor śpi mi raz dziennie odkąd skończył 8 miesięcy !!!

Szukam dla niego jakiś fajnych spodni - bojówek na Allegro ale nie ma nic ciekawego :ico_noniewiem: Same Next ale z przesyłką wychodzą prawie 90 zł :ico_puknij:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2008, 22:36

No...Tobie to współczuję Daruś...ale wierzę, że to się niebawem skończy i znów będziesz miała spokój..
a u mnie się skończy za 2 dni..a potem z 14dni do @ i zaś ból...heheheh
Kamizela no ceny są u nas niesamowite...a możesz mi wysłac jeszcze raz link do tych spodni ocieplanych? szukam Hance jakiegoś kombinezonu do latania...

i idę wreszcie, pa!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lis 2008, 22:39

http://www.allegro.pl/item464036874_now ... snieg.html

[ Dodano: 2008-11-01, 21:47 ]
Ooo znalazłam jedne fajne, ale dżinsy ... i kupiłam, używane za przystępną cenę :ico_haha_01:

http://www.allegro.pl/item473033038_h_m ... kazja.html

[ Dodano: 2008-11-01, 22:14 ]
Wszystkie pouciekałyście ???

[ Dodano: 2008-11-01, 22:26 ]
W takim razie i ja zwijam żagle :ico_noniewiem: :ico_placzek:

Mężulek wysłał sms z zapytaniem czy synek śpi i obietnicą, że niedługo wróci :ico_oczko: Oj kiepsko ja go jutro widzę :ico_oczko: I może dziś w nocy też hehe. Zobaczymy :ico_noniewiem: :ico_oczko:

Do jutra :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 lis 2008, 00:02

ja jestem....
Kamila cenami juz sie nie przejmuj :ico_nienie: ...juz w styczniu Ci mezus kupi,zrobi paczke i wysle...poc o kupowac,ogranicz sie teraz a do stycznia niedaleko a za polowe ceny bedziesz miala nowe z Nexta :ico_oczko:

moi wlasnie poszli spac,dzis bardzo pozno ale drzemka byla do 17,30 wiec tak wyszlo :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2008, 00:22

A ja tak późno dotarłam, bo dopiero teraz siostra z rodzinką wyszła, siedzieliśmy przy naleweczce i graliśmy w różne gry :-D

jagodka24 u mnie to obaj właściwie synciowie nie znosili łóżeczka, Kacper miał 8 miesięcy jak wylądował na własnym tapczanie i zastawiałam go fotelem. Karol do tej pory spał ze mną na wersalce, a drugi tydzień śpi z Kacprem na piętrowym, na parterze oczywiście. Barierki niestety nie znalazłam takiej odpowiedniej do tego łóżka, ale kładę go za szczebelkami i jeszcze zastawiam takim zagłówkiem z grubej gąbki, ale o dziwo jak na wersalce się wiercił i wędrował po całej, tak tu śpi spokojnie wzdłuż i bez problemu, chyba podpasowało mu to miejsce.

zborra
nasze dzieciaki mają sporo takich samych słów, najbardziej zapamiętałam ajoła i gęgę na gąskę i łabędzia, no ale dużo już tego jest. A nasz dziś przeszedł samego siebie, powtarzał naprawde wiele słów, które wujek mu mówił. A uśmialiśmy się z niego, bo biegał jak szalony, potknął się i z takim przytupem zachamował, a wujek mu mówi, że ma niezłe hamulce i z ABSem, a jemu tak się ten ABS spodobał i chodził i gadał "ABŚ, ABŚ" :-D

GLIZDUNIA, mnie też ta pierwsza kurteczka się podoba, chociaż i ta brązowa jest fajna jak ją ożywić jakimiś fajnymi jasnymi dodatkami, no ja brązy lubię.

No chyba już pora spać, znów jutro będę marudzić, że się nie wyspałam :-D

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2008, 01:15

ja tez mówie dobranoc - powiem tylko ze chciałam zajrzec na nasze majówki 2007 ..a tu ich juz nie ma :ico_placzek: ..i z ciekawosci zajrzałam ile to ja przytyłam w ciazy ..bo mentalnie pamietam 30 ...a tu nonono :-D to ja schudnac nie moge a nie zrzucilam 30.....przytyłam 20 ..zakładm ze 23 bo jak napisalm 19-20 to pewnie bylo wiecej :-D
dobra nie marudze dobranoc

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2008, 09:59

Dzień dobry w niedzielny poranek :-D

Sikor jedzie na ryby, a my chyba niedługo na spacerek, bo pogoda normalnie wiosenna :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 lis 2008, 10:18

hejka z rana,za niedlugo do pracy mykam...teraz delektuje sie lekkim sniadankiem bo chleba nam zabraklo i jogurty sa na sniadanie :ico_noniewiem:

pogoda wrecz cudna..leje i wieje :ico_zly: dajcie troche tej waszej wiosny!!! :ico_sorki:

Gosia,mowisz ze az 30kg przytylas?nie wydaje mi sie...chyba mniej co?na fotkach widac napewno...30kg to naprawde duzo i nie zmiescilaabys tego na sobie :-D
ja przytylam 16kg a to tez duzo przy wzroscie 160 :ico_noniewiem: no ale 7kg odeszlo przy samym porodzie wiec nie duzo mialam do zgubienia w sumie....9kg przy karmienu to szybko poszlo :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2008, 10:27

Dzień doberek.

Mężuś wrócił o 23 w stanie lekko podchmielonym hihi ale obylo się bez żadnych atrakcji :ico_haha_01: Mówi, że troszkę boli go głowa :ico_oczko:

Wiktot spał ładnie w swoim łóżeczku do 6 :ico_brawa_01: Później obudził się z płaczem, chciał wyjść z pokoju, poszłam z nim do innego ale zobaczył, ze jest ciemno i wróciliśmy. Gdzieś około 7 usnęliśmy ... i spaliśmy do 9 :ico_noniewiem: :ico_oczko:

Także nie wiem czy dziś po południu będzie na tyle senny, by usnąć :ico_oczko:

Za oknem mgła, oby tylko nie padało, bo dziś też chcemy wybrać się na cmentarz.

Ok, idę zrobić kawusię. Ktoś chętny ?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 lis 2008, 10:31

Kamila ja chetna ale juz czasu na dopicie nie mam :-D no i fajnie ze mezus wie kiedy skonczyc picie bo moj A. ma problem z zatrzymaniem sie...ale podobno juz nigdy pil nie bedzie :ico_haha_01: :ico_oczko: :ico_puknij: ......a lekki kac jest nagroda za udana impreze nie? :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”