witam!
miszka kochana nie martw sie ! moja natalka też miała atopowe zapalenie skóry(pisalam o tym wczesniej) to nie jest jeszcze takie najgorsze,moja Nata miała to tylko przez pewien czas do póki tego nie wyleczyliśmy,kąpaliśmy ją wtedy w olejku olilatum albo też w mączce ziemniaczanej,i po kąpieli oczywiście jakieś maście,i spokój mamy do dziś,Natalka ma tylko alergie pokarmową jest uczulona na dużo produktów ale mimo tego po trochu pozwalam jej jadać te rzeczy i tylko czasem ją wysypuje na twarzy i na rączkach w zgjęciach,ale mam maść i krople które podaje jej właśnie wtedy kiedy trzeba,także nie martw sie moim zdanie to jeszcze nie zaden wyrok! bardzo ci kochana współczuje wiem co przeżywasz!
musisz być silna właśnie dla Natalki,wiem że to nie jest łatwe,sama to przechodziłam ,ale właśnie ty jesteś jej najbardziej potrzebna,więc nie możesz sie załamywać!!!życze wytrwałości kochana,zobaczysz wszystko będzie dobrze,trzeba być tylko dobrej myśli!!!
moj Nicolas jak do tej pory super przybieral na wadze nawet więcej niż trzeba,w nocy teraz od dwóch dni też przesypia tyle,bo śpi od 21 do 5! ale martwie sie ponieważ zjada teaz mniej o dwa posiłki,nie wiem zobaczymy teraz w piątek jak z tą wagą,dowiem sie wtedy czy czasem tez go nie przystawiać do cycka w czasie snu! a i jeszcze jedno mnie martwi dziewczyny poradzcie coś,no skoro śpi tak długo to powinien przynajmniej długo i dużo zjeść a on ssa ok.10 minut jednego cycka i ok.10 drugiego! a czytałam chyba ze dziecko powinno ssać więcej,nie wiem juz sama!
[/b]