Dziękujemy :). No i mamy nową zabawę. Postaram się nagrac to tez wkleje.Joanna24, super ten Two śmieszek się śmieje,
A gdzie są wszyscy??
AgaSza, jak teściowa sie czuje??
Dziękujemy.super Patryś się chicha.
jejku ale duzo Antek tak mało je. Wypije cyca i tez nie całego bo tylko trochę pociągnie i śpi. po ok 2 godz z butli mleko ok 100ml a wczoraj tylko 60ml. Nic dziwnego,ze tyle potem jest pobudek.Dostaje cyca i do tego 150-210ml
różnie ale chyba więcej lewą.Którą rączką
no nie żle dała Tosia popalić. A jak póżniej spała?koszmarną noc
dzięki, narazie w porządku. Za jakieś dwa tygodnie ma mieć operację i wtedy zobaczymy.AgaSza, jak teściowa sie czuje??
u nas ząbkowanie bez żadnych problemów przechodzi, spanko jak zawsze od 19 do ok. 2, potem pobudka ok 5 i potem ok 6-7 (różnie)Usypiam małego koło 19:30-20:00 w zależności od tego jak mu się chce spać. Dostaje cyca i do tego 150-210ml butli w zależności ile wypije. W trakcie usypia. Do momentu mojego pójścia spać moje dziecko drze się co 10 minut- pół godziny różnie. Wystarczy że pójdę dam smoka lub przytulę i śpi dalej. Czasami musze dać cycusia. Ja mam już tego dość. Co chwilę latam tule,daje smoka, cyca. Czy Wasze maluszki tez tak robią?? Mały odkąd zaczęły się zęby śpi ze mną.
nie wiem, nie zwróciłam na to uwagiKtórą rączką Wasze maluszki biorą zabawki??
biedna kruszynka, całuski dla niej i dla Ciebie za wytwałośćW końcu chyba ze zmęczenia i braku łez zasnęla po 3ej.
o to rzeczywiscie poczekac musicie.zupkę po 6 miesiącu taką już z kawałkami jedzenia i skończyło się, że zwymiotował prawie całą
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość